![]() |
Re: SALONUL DE TUNING AUTO SI MOTO 2011
Quote:
|
cate locuri sunt disponibile pt masinile de la expozitie?
|
50 dar se mai poate marii cu inca maxim 10 in functie de masini.
cu orice fel de raspunsuri la intrebarile voastre in legatura cu evenimentul va stam la dispozitie |
Quote:
|
Quote:
Reamintim celoc are vor sa participe ca expozanti sau la indemanare sa trimita cererile de participare la adresa [email protected]. Va multumim pt intelegere!!! |
1 Attachment(s)
Quote:
Pana la urma ai aflat distanta intre jaloane ?! |
Proba de indemanare se va face cu masinile personale in nici un caz cu masini sau karturi oferite de organizator....se va rula in 3 manse si se v-a luat timpul cel mai bun pt fiecare participant.Daca timpul ne permite si participanti doresc o sa mai organizam inca o mansa sau 2 max.
|
Mda, multumesc ! Am pus si o intrebare daca se desfasoara cu masinile personale ca vazusem in clip "karting indemnare" si am crezut ca se desfasoara cu karturi proba. Dar acum am inteles ! bafta
|
Probabil contra unei sume de bani te poti da si cu kart-ul. Asta depinde de propietarul lor
|
Pana la urma ai aflat distanta intre jaloane ?!
|
nu, vedem atunci la ce distanta le punem
|
Quote:
Ce este pe jos ? Placi de beton ? Bitum ? Asfalt ? |
biscuiti....vom reveni mai pe seara cu niste poze
|
Distanta intre jaloane este de 1 masina jumate....
|
UITATI-VA LA PRIMUL POST ! S-AU FACUT CEVA MODIFICARI !!!
|
Quote:
|
Vii si vezi
|
buna....cate locuri mai sunt ?
|
mai sunt aproximativ 15 daca te referi la EXPO. Oricum trebuie sa mai confirme cateva persoane
|
La indemanare ceva noutati ? Cam ce masini s-au inscris ? :D
|
Ar fi frumos sa se puna si aici o lista cu cei inscrisi si la Expo si la indemanare ;)
|
La indemanare avem:
- Daewoo Matiz - BMW E30 316 - VW Polo 6n2 1.4 - BMW E36 316 - Mitsubishi Lancer - Hyundai Accent La expo prefer sa ramana anonimi. |
pt indemanare o sa mai fie si un evo 9 si un corvette din cate am inteles...sper sa nu ma insel.
|
Trafy imi pare rau sa te anunt dar nu o sa mai pot participa pentru ca sunt plecat din oras!
|
Quote:
prezent la eveniment! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vin si eu :D car audio e k m-as baga si eu da nush daca am cu c acuma :)) la anu pooate in forta :D k nu sunt fonduri :P
|
Intrarea cat costa ca nu am gasit pe nicaieri specificat niciun pret ?!
|
Tocmai ce i am vazut la TV pe Sharky, PVHu' si bora bora !
Sharky nebunule ce faceai tu pe acolo :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
|
am si eu cateva poze...https://forum.4tuning.ro/25-eveniment...rm-valcea.html
|
Expozitia a fost OK, spre foarte OK. Nu au fost masini de umplutura, poate si din cauza faptului ca spatiul n-a permis asta. Mi-au placut foarte mult masinile de la GheTTo, Civicul portocaliu de la Inferno, BMWurile E36 si toate celelalte masini :lol: mai ales cele de epoca :)
Singurul lucru pe care-l am de reprosat acestui eveniment este proba de indemanare, sau, mai bine zis, ceea ce trebuia sa fie proba de indemanare, de altfel, motivul pentru care am mers azi la Valcea. Din cauza unui batranel bogat, dar MAXIM de zgarcit, s-a dus totul dracului, pentru ca... ii murdaream pavelele lui de 1.000.000 euro :shock: Intr-un final, tot m-am distrat extraordinar de bine, pe o platforma betonata, unde am f***t toate cele 4 cauciucuri ale micului meu Matiz. Sunt ABSOLUT sigur ca daca aceasta proba se desfasura unde se discutase initial, adica exact in fata complexului expozitional unde au fost expuse masinile, ar fi iesit spectacol maxim. Una peste alta, ma bucur ca l-am cunoscut pe trafy, pe Greu, pe Cosmin KYS si ma bucur ca m-am simtit bine intr-o zi de sambata ce altfel ar fi fost, probabil, banala. Felicitari baieti ! La anul, daca mai organizati acest eveniment, cum spuneau fetele care au fost cu noi la "indemanare", o sa va surprind 100 % placut (trafy stieeee! :lol:). |
Salutare! Cei care au facut poze la eveniment rog sa urce si aici cateva.MULTUMESC
|
Quote:
|
Quote:
si eu cateva aici Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:33. |
- Copyright 2026 4Tuning