![]() |
Re: Cea mai rapida masina condusa de voi!!
pai am condus a6 de 3.0diesel.....a8 6litri.....masinile patronilor mei.....
ceva ca m-a surprins placut,o skoda superb cu motor de 1.9 de 130cai parca si cip la ea,fugea intr-un anume fel;)ptr un diesel,un mertz 190e cu motor de 3500amg9in frantza]si un porsche targa un model din 89-90nu retzin,propietar Patrik de la piritex,o vreme mi-a fost vecin;).....cam astea ar fi masinile care merita mentzionate... |
Cele mai tari masini pe care le-am condus a fost un ML55 AMG de 360 hp si un Chrysler 300m de 280hp ambele benzinare...de condus am condus foarte multe dar cred ca astea ar fii cele mai tari..in rest nu are rost sa le enumar ca sunt toata ziua pe strazi...Iar ca masina mai speciala am condus o Fiesta 1800RS :))))))
|
ML55-u...300M-u...vremuri...amintiri! :D
|
am evoluat la 110cp :mrgreen: skoda octavia ...
|
Quote:
|
Quote:
|
renault 5 gt turbo , 1,4l 115cp, renault 19 cu 1.8 16V, 140 cp - 230 km/h, opel calibra turbo 204 cp - nu mai retin viteza, ford probe gt turbo 147cp - peste 220 km/h (acolo se termina gradatia :)), chevrolet corvette '85, 5,7l, 350cp(asta nu sunt sigur)
cel mai mutl m-au uimit renaulturile, mai ales 19 care tragea bine pana la 7500rpm, si aproape toate vitezele (1,2,3,4), desi era aspirat, si destul de mic, si avea o manevrabilitate foarte buna. fordul se infigea bine dar era foarte prost la manevrabilitate, opelul nu prea avea frane :)), iar corvette-ul era destul de greoi de mers cu el, si oricum nu mi-am dat seama prea bine pt ca dupa ce am papat 35 de litri de benzen m-am potolit :D. m-am referit aici a masini stock, nemodificate. |
renault 19 cu 140 de cai si 230. da.
|
Peugeotu 206 gti a lu nasimiu...meserie masina km daramata ea k na fost intretinuta...da merge motorasu zdravan.......
|
Quote:
|
Exista si 206 GTI are 135 de CP... si a aparut prima data prin 2001
|
solenza :))
|
opel astra 1.4i ...doar 160 ca nu aveam unde sa ii dau mai mult(pedala mai era)
|
a...uitasem...dacia 1300 pe vremea cand nu imi patina discu...140km/h
|
Quote:
se incadreaza? :???: |
dak asta a fost cea mai rapida mashina atunci, da yo sunt de parere k se incadreaza
|
Clear ... ;)
|
volvo,nu mai stiu modelul,era mai vechi,2300 cc benzina
|
In primul rand ..... si in al doilea rand ........gogule da-te draqu cum M6 tau , , don la fel da la asta macar intr-un sens bun :D
masini ce draq sa zic Dacia 130 l/km (mai aveam nitel si decolam) Cielo din ala rosu :(( 180 km/l si cam atat ... Dar daca lumea vb ca draq sa zic (Enzo m-am plimbat prin mol cu el , un maseratii prin casa , si parca un Paganni Zonda pe partie dar nu mai imi aduk bine aminte ca era a lu unu cu folia ) |
mijto post si io am dat 150km\h la o Dacie 2001 berlina...surprinzator se tinea bine....dar necontrolabila....joc mare la directie..periculos
|
chiar era nevoie sa scrii asta???...dak nu ma inshel ai postat aici cu mashina ta cea mai rapida pe kre ai condus`o....
|
am mai postat odata...asta e a doua masina pe kre am condus cel mai rapid!!! ;-)
|
iar condus...Golf GTI..evacuare completa, soft..blah blah... a stat langa Skoda Octavia vRS masurata pe dyno la 274 de cai. sau 250 pe altul. plm. ideea e ca GTI mai greu (da, suna aiurea..dar asta..contine niste greutati care canta ) si totusi a stat langa Octavia.
|
Quote:
|
Si eu:D
Nissan 350Z 3,5V6 300cp Coupe Nissan 350Z 3,5V6 280cp Cabrio Infiniti G35 3,5V6 305cp BMW Z4 Coupe 3.0i 265cp Nissan Murano 3,5 V6 240cp Mini Cooper S 1,6 175cp Mazda MX-5 CC 2.0 160cp |
man, take it easy. feryboy sta in Franta. lucreaza pe la o firma mare de masini. gasiti asemanarea intre toate de acolo. poate chiar le-a condus.
si 350z e si in PL :D |
hmm....pai cea mai tare masina pe care am condus-o vrodat a fost mini cooper S 170 cai, cred si subaru impreza WRX STI(bineinteles mai mult de 40 /nam prins)
|
ca sa nu existe comentarii cum ca nu ar fi adevarat va zic eu ca asa e, tipa lucreaza ptr cei de la subaru ... ;)
|
n`or exista aici:D... mda...cum e sa mergi cu un subaru si sa nu`i dai mai mult de 40km/h??....:-? interesant...pe linie dreapta kred k si yo ii dadeam mai mult akolo...k nu tre` sa fi shofer sa apeshi pedala de acceleratie:D...yo raman tot la matiz si astra g:)
|
e blonda .. ce sa-i faci :-P :D
|
da mey Kraven da' ea e fata ......poate se speria dreaq,k banuiesc knd apesi la Subaru pe acceleratie te smuceste grav....;)
|
Tng te rog frumos doar esti moderator termina cu mistourile contra membrilor comunitatii !
|
leon Top Sport 1.8T si vreo 220 de cai. 535i, si M3 e36, 325iX urs. leonul va ajunge la 290 de cai soon, si atunci dupa ce o conduc postez din nou...sa ma laud!
|
vreau si je sa vad senzatia(makr din dreapta)...la o mashina sarita de 300CP!!...deokmdata n`am dekt 200CP la activ:)...si e senzatie mishto:D
|
Mazda RX8 cu : turbo kit Gredy, evacoare HKS, intake Ingen, suspensia TEHN... bla bla bla.... vreo 400 de caluti...
|
in seara asta cred ca bat recordul :) printre cele mai puternice masini in care am fost plimbat. putere reala... nu conduc eu..dar macar stau in dreapta.... cam 265 de cai 4motion. folositi deplin...
zbori puiule zbori !! new S3 :D |
vreau si euuuuuuuuuuuuu:))
|
Ufff...e petarda.
am vazut ca face un Porsche Cayman pe circuit:shock: |
da..deci am mers cu ea. pacat ca e inca in rodaj. la 4500 vrea mai mult. d-abia astept la Cheia sa termine rodajul sa vad ce poate. quattro si 265 de cai. sport. fuuck
|
Kart cu motor x30 deliciu...un S4 de 320HP 280km/h, calibra 4x4 turbo 260km/h,
850i 298hp 250km/h (limitat)...evo VIII tecnoart 265hp si un M3 fara limita,dintre toate ceea mai radicala EVO |
| All times are GMT +2. The time now is 01:53. |
- Copyright 2026 4Tuning