![]() |
Re: Masina mea : Opel Astra G slow
Multumesc! Peste o saptamana voi revenii cu poze noi!
Antilles imi cer scuze ca raspund asa tarziu dar stopurile le-am vandut anul trecut foarte ieftin! |
2 Attachment(s)
Am montat bara + lip + xenon 5000k proiectoare !
Astazi am facut pentru a treia oara reglajul proiectoarelor. Sa vina noaptea sa vad cum focalizeaza. Reglajul l-am facut in garaj si am tras 4 linii cu creta pe usile de la garaj :)), acuma le-am lasat jos la ultimul filet ! Sper sa fie bine! aflam la noapte :)). din pacate nu pot sa incarc pozele |
Felicitari :D Arata intr-un mare fel.. Sa o ti tot asa
|
Arata foarte bine :D
|
așa da arată extraordinar mașina!:shock:
|
De pe model de maşină este luată buza?
|
Quote:
|
Vă mulţumesc ! Deocamdata stă pe bară 4 saptămâni că a început sesiunea :rolleyes2
Quote:
|
Scuze, s-a pierdut acest detaliu... :D
N-a fost nevoie de nicio modificare din câte văd. Ideea mea era pentru buza de la Espace dar şi asta arată super ok! |
10 Attachment(s)
:D ..
|
Bine arata hatch-u :D. Baga si tu o culoare la manere, bandouri, praguri. Farurile ai putea sa le dai jos si sa vopsesti rama neagra ca la njoy, lucru pe care il voi face si eu cand da chefu' in mine :-P
PS: si pune grilele alea la loc in bara fata jos.;) |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Manerele, bandourile, pragurile si oglinzile sunt in plan sa le vopsesc. Grilele din bara mai am doar una (cea de jos) pentru ca pe cealalta mi-a furat-o. O sa-mi iau , daca stiti pe cineva dati un p.m.
Va multumesc pentru aprecieri! |
Quote:
|
cred ca am eu o grila (sau chiar pe ambele), dar trebuie sa ma uit. Imi place ce vad:D
|
[QUOTE=bujuKYL;5069903]daca nu gasesti, atuncea cauta ceva plasa vezi ce gasesti mai de calitate si ti-o montezi:-P[/QUOTE
Nu pun plasa, nu-mi place:???:. Ms de sfat oricum ;). Kahn daca ai da-mi un p.m. si sambata daca vii o iau atunci :D |
[QUOTE=LiviuTunman;5070205]
Quote:
|
voi fii la EuroCar Meeting sambata . Cine mai vine? :lol:
|
salut o intreabree. ai facut.o low doar din arcuri ?
|
Foarte frumoasa Astra, cu bun gust. Am un fix cu jantele, vreau sa-mi spui daca stii cumva ce greutate au.
|
CoMy199 : Da, deocamdata :lol:
Nel Biggson: Ms , cam 15 kg cu anvelopa cu tot , nu sunt foarte sigur! Am facut rost in sfarsit de grilele din bara :D. Am facut neagra si partea dintre ele si am mai vopsit putin buza ca era cam decolorata ! |
3 Attachment(s)
:arrow:
|
Arata super bine asa!:shock:
|
Buza, o puteai revigora cu diverse soluţii de înnegrit plasticele obosite!
Este bine şi ceea ce ai făcut tu, dar ai grijă la borduri pentru că dacă atingi, o să-ţi sară imediat! |
Quote:
|
@ andi : Am incercat cu diverse solutii insa nu tinea mai mult de o zi si in plus ramaneau insectele mai bine lipite si nu prea reuseam sa le dau jos decat cu un jet puternic :???:
In fata as mai vrea lupe in faruri aftermarket fara angel eyes , innegrite8) si poate pozitii america..insa ma mai gandesc la asta . Sa nu aud de bad boy m mie imi place asa ochioasa:lol: ! pleoape nici atat:lol: |
Ieri toata ziua am lucrat la masina cu un prieten. 3 zile am incercat sa fac stopurile, variatorul a cedat si mergea cand vroia el si nu prea aveam lumini pe pozitie spate mai deloc. Ca sa fie treaba buna s-au ars si ledurile de pe pozitie. Am luat leduri superflux de 5 mm rosii si le-am inlocuit,am renuntat la variator si am pus rezistente + diode , am reusit sa fac sa mearga si ceata cu ocazia asta :D. Cam de 1 an si jumatate nu aveam lumina la numar, acuma am din belsug :lol: . Am schimbat ledurile de pe pozitie fata care erau 5 pe un soclu cu unele de 1 W. acuma se vad mult mai bine :D . Si putin rosu la interior . in total 10 ore si jumatate de munca insa sunt foarte multumit. Astazi o sa incerc sa pozitionez si amplificatoarele prin spate.
DIn pacate nu merge sa uploadez ...o sa revin |
12 Attachment(s)
pozele:!:
|
Îmi place că ai făcut iluminarea plăcuţei de înmatriculare, de sus. Şi eu am în plan să fac asta pe viitor.
Se vede aiurea lumina aia de jos şi în plus, un bec d-ăla, SMD, costă vreo 20-23 de lei şi sincer, mai bine mă apuc de o adaptare cu benzi de leduri. Greu de schimbat luminile de pe consolă? |
Quote:
Nu e greu..iti trebuie rabdare de fier si sa fii atent sa nu zgarii, spargi etc. daca repecti astea ai rezultat pe masura. Am observat ca pe frana se ducea in dreapta dar am rezolvat. Am schimbat uleiul + filtre ! Castrol 10W 40 , e bun ? eu numai de asta folosesc de cand am luat masina . |
1 Attachment(s)
Dacă uleiul este sintetic, este bun.
Uite, cam ce zice producătorul! |
Quote:
|
Quote:
Parca ar merge totusi mai low :) Ii vine tare bine cu buza aia pe fata. Spor la modificari in continuare! |
Quote:
|
Quote:
|
Imi place cum ai facut luminile din spatele ceasurilor de bord.Ai schimbat becurile cu led-uri ?Sau au mai trebuit facute adaptari?Sunt curios,as vrea sa imi fac si eu asa :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
ultima spalare de vara !
Fresh as fu*k:twisted: |
traiasca liviuu!! ai facut o treaba buna cu masina arata bine bine bine :shock:
|