Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Diverse probleme auto (Service, etc.) (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/27518-diverse-probleme-auto-service-etc.html)

rechinasu 12-04-06 17:38

Re: Service (probleme auto)

sal .unde pot sa gasesc garnituri pt injectoare de pe k-jetronic(injectoare
nu sunt cu comanda electrica)garniturile sunt conice.

fiat500 12-04-06 17:44

la piese auto...sunt o gramada de magazine pe fabricii

rechinasu 06-05-06 08:51

am fost la toate magazinile alea si nu au bagp...........:chainsaw:

tekno 06-05-06 09:59

tu esti ala la care nu i-am adus filtru' de aer? :rolleyes2 :lol:

Quote:

Originally Posted by rechinasu
am fost la toate magazinile alea si nu au bagp...........:chainsaw:

de adus se poate aduce orice, ideea ii sa fie omu dispus sa dea banu...

nu gasesti pe nimeni sa iti confectioneze garniturile?

rechinasu 07-05-06 21:17

nu.nici macar nu te cunosc :))

asta chiar nam incercat se pot confectiona?.cine face asa ceva?8)

tekno 08-05-06 09:01

Quote:

nu.nici macar nu te cunosc :))

inseamna ca te confund cu un client...

Quote:

asta chiar nam incercat se pot confectiona?.cine face asa ceva?8)

din ce e garnitura? cupru?

rechinasu 09-05-06 19:42

sigur ma confunzi :)).
-defapt nu is garnituri ,ii oringuri de fixare a injectoarelor si is din cauciuc.pt injectoare cu comanda electrica se gasesc pe toate gardurile dar pt cele mecanice(de pe k-jetronic) nu.am intrebat un mecanic si o zis ca sar putea sa gasesc la boch dar ca sar putea sa coste si 20 de euro bucata
.pt niste oringuri de cauciuc mi se pare un pic cam mult.

turbojack 09-05-06 22:30

Quote:

sigur ma confunzi :)).
-defapt nu is garnituri ,ii oringuri de fixare a injectoarelor si is din cauciuc.pt injectoare cu comanda electrica se gasesc pe toate gardurile dar pt cele mecanice(de pe k-jetronic) nu.am intrebat un mecanic si o zis ca sar putea sa gasesc la boch dar ca sar putea sa coste si 20 de euro bucata
.pt niste oringuri de cauciuc mi se pare un pic cam mult.

Oringuri cauta pe la magazinele cu organe de asamblare (suruburi etc.) si nu la piese auto.Acolo au oringuri pt. ulei,apa,frig etc pe categorii si dimensiuni.
Era un magazin bine dotat pe Avram Iancu colt cu strada ce merge spre biblioteca ,aproximativ peste drum de Rolicom

valib 11-05-06 17:26

sorry ca ma bag....am eu diferite oringuri/garnituri/simeringuri...la super preturi
noi, omologate RAR, facute pt export.
mi-ar trebui o dimensiune, sau un model...si poate ca am asa ceva.
desigur daca esti/sunteti interesat(i)

rechinasu 16-05-06 17:01

ok.cind merg la tablagiu o sa dau jos un injector si o sa vin cuu el .numa sa imi dai o adresa sau tel

Golfuletz 16-05-06 21:29

5 Attachment(s)
Ce ateliere de reparat jante aliaj stiti, in afara de cel de pe Plevnei care practica preturi de lux! Iata ce-am lucrat :(

Daca stie cineva modelul (tot ce stiu este ca sunt MOMO 7Jx15 H2, 4x100) nu ezitati...eu nu l-am gasit nicaieri pe net!

Piry 31-05-06 09:48

Caut Pe Cineva Care Stie Sa Dea Jos Un Bord De Renault 5 Ca S-a Stricat Butonul De Redirectionarea Aerului "conditionat" ;) Urgent! ;)

Bogdan' 31-05-06 11:11

Sunt nou pe aici si nu vreau sa intru aiurea in vorba totusi ar putea cineva s imi zica d unde poat s fie problema prin faptu ca la viteze mai mari adik peste 100 incepe s imi bata ceva in fata si planetara nu e d vina si nici jantele.am fost la un mecanic si nu stie d unde vine.poate cineva sa imi zica ceva?"

apropos kent8 cred ca la tine e problema cu ceva piston.si eu am avut aceeasi problema

Piry 31-05-06 11:43

poate sa vina din directie, echilibrat jante, bolfa cauciucuri

DaNuTzU' 31-05-06 14:21

ma mie imi bate ceva pe partea stanga cand merg incet si apas finut frana asa o bataie mica!! e din bucse ,rotule???

Vlako 31-05-06 15:56

pai cum sa nu iti bata cand tu rupi masina !! :rolleyes2 :lol:

rechinasu 31-05-06 20:11

Pt Piry.daca vrei sa dai jos bordu de pe reno hai pe la mine la toyota in gheorgheni si poate te ajut.am dat jos borduri de la o grama da de masini si nu cred ca ala imi sta in cale:evil: ..hai pe acolo si intreaba de calin si poate te ajut

Piry 31-05-06 21:36

am sa vad multumesc.

tekno 01-06-06 09:01

Quote:

Pt Piry.daca vrei sa dai jos bordu de pe reno hai pe la mine la toyota in gheorgheni si poate te ajut.am dat jos borduri de la o grama da de masini si nu cred ca ala imi sta in cale:evil: ..hai pe acolo si intreaba de calin si poate te ajut

lucrezi la toyota?

rechinasu 01-06-06 18:27

da lucrez acolo

rechinasu 08-06-06 20:19

nu stie cineva din ce as putea sa pun antifonare la capota.un material rezistent termic ??????

fiat500 08-06-06 20:56

azbestu (sau cum se scrie )e rezistent la caldura

Eagle_flyaway 08-06-06 21:07

Mai bine cauta in dezmembrari una gata facuta...poate un pic uzata dar macar aia pt asa ceva a fost facuta .... Bafta

Bogdan' 08-06-06 23:54

smoke,faci cumva si reglaje de directie?

Vlako 11-06-06 16:51

sal , care stie sa regleze un motor de ford V6 ( nu sta la relantiv ) cutie de viteza automata ( careva care a mai lucrat cu motoare de ford )

Eagle_flyaway 14-06-06 23:16

probabil tre segmentat .... :D

WannaDie 15-06-06 18:23

Quote:

Originally Posted by Eagle_flyaway
probabil tre segmentat .... :D

mdea..."probabil din cauza uzurii segmentiilor o fi picat relantiul in baia de ulei",deci e nevoie de segmentare looooooooooolllllllllllllll.....asta cu segmentatul e chiar tare....e din lotul cu relantiul picat in baie cred....doamne fereste ce le poate debita capul la unii....

mah asa ca fapt divers un sfat de la mine: daca nu stiti nu va bagati in seama asa aiurea.......

cat despre reglat motoare incercati la tipul de pe valea chintaului, e destul de tare in reglaje....si ar mai fi unul in gheorgheni foarte bun, dar nu stiu sa va zic o adresa exacta si nici daca il prindeti cu chef de reglat motoare sau nu...

Detman 16-06-06 09:38

am pe masina .. pe fatza cel putin amortioare pe gaz, iar unul dintre ele tot face pssss cand dau in gropi.. adik cand culiseaza ... mai pot sa merg cu el sau tre schimbat??

Detman 20-06-06 14:45

dar pe bune... certati-va altundeva...

am pe masina .. pe fatza amortizoare pe gaz, iar unul dintre ele tot face pssss cand dau in gropi.. adik cand culiseaza ... mai pot sa merg cu el sau tre schimbat??

ma ajutati sau va certati ca 2 copii de gradinita??

DaNuTzU' 20-06-06 19:56

daca face psps mai ilpoti lasa ceva vreme
ceva insemnand o luna cel mult daca circuli zilnic

turbojack 20-06-06 23:55

[QUOTE=Detman]dar pe bune... certati-va altundeva...

am pe masina .. pe fatza amortizoare pe gaz, iar unul dintre ele tot face pssss cand dau in gropi.. adik cand culiseaza ... mai pot sa merg cu el sau tre schimbat??

QUOTE]

lasa-te cu forta pe partea cu telescopul bolnav si apoi lasa masina libera.Daca revine imediat in sus fara sa mai faca balans e ok.daca salta ca o barca,aleluia telescop.Regula este ca se schimba ambele telescoape pe axa,deci vor trebui schimbate 2 telescoape.

ZanDer 22-06-06 07:56

[QUOTE=turbojack]
Quote:

Originally Posted by Detman
dar pe bune... certati-va altundeva...

QUOTE]

lasa-te cu forta pe partea cu telescopul bolnav si apoi lasa masina libera.Daca revine imediat in sus fara sa mai faca balans e ok.daca salta ca o barca,aleluia telescop.Regula este ca se schimba ambele telescoape pe axa,deci vor trebui schimbate 2 telescoape.

altfel nu primesjti garantzie ... daca schimbi numa unu din ele ...

smoke 22-06-06 12:12

ma ..daca face un caciuc pspspspsps cand merg cu el ma mai tine o luna ????????? : )))))))))))))), 3 pagini pe un amortizor care face pspspspsps... nu sunteti normali :)))), get a job..iar ''pt chat'' si injuraturi.. deschideti-va ma canal de mirc

Detman 22-06-06 13:04

smoke... intrebarea... am pus-o acum 1 pagina... si ... oricum ... ei nu se cearta pe seama amortizorului ... ci ... doar de hobby ...
intrebam si eu sa nu raman prost. :( ...

Kent8 24-06-06 10:28

o sa venim si acolo, da innainte trebuia sa citesti ce scrie:Service (probleme auto)

Piry 29-06-06 14:38

1 Attachment(s)
ok so.........:rolleyes2 cine-mi doneaza un gear knob? cause mine's busted :x :rolleyes2 :oops:

pentru amatori precizez ca ii pentru RENAULT si, are marsalier de ala shukar care intra sub maner :d

rechinasu 29-06-06 16:46

dezmembrarile te ajuta :-P

Kent8 29-06-06 17:28

iti trebuie originala?

Piry 29-06-06 19:04

nu asdasdasdgfdfghjfgh

Kent8 29-06-06 19:52

0746652205 suna la nr asta si intreaba de ce iti trebe pt reno

All times are GMT +2. The time now is 14:53.

- Copyright 2026 4Tuning