![]() |
Am incercat sa votez si mi-a aparut \"Sorry, je hebt reeds gestemd op deze persoon! \"
Mey frete tu esti din Belgia?? Si daca esti...chiar nu-ti poti permite un alt cadou mai ieftin??Chiar este necesar sa te rogi de \"romanasi\" sa-ti da un vot? :?: :!: Ai acolo o situatie materiala asa nasoala? Nu te supara pe mine,dar asta e ideea mea personala. :idea: |
mai bine te abtineai sa-ti spui parerea ta personala
|
Corect, ai si de la mine un vot, sper sa reuseasca in 250 si multa bafta.
|
Re:
Quote:
nu ma supar, ideea este ca numai zborul este gratuit si nu ma saracesc de 100 si ceva de euro. Bucuria cea mare este sa te numeri printre cāstigatori. si inca ceva,nu este o rusine sa ma rog de \"romānasi\" care sunt conationalii mei,sunt nascut in Romānia ,este si va ramāne tara mea. |
sper sa reusesti .. ;)
|
in urma voturilor primite de la voi am acumulat 475pct si ne situam pe locul 334!!
|
CeReS wrote:
Quote:
tremelo bafta atunci ! |
si eu am votat... :) bafta :!:
|
am votat si eu pt ce ai scris acolo, dar in rest nu am inteles mare lucru... la multi ani pt fetita - duminica.
|
nr. de voturi la momentul asta pt. intrat in top 250: 655
Cristina are 488 |
Si 1 more de la mine
PS: nu-l baga in seama pe tng (dak nu-ti convine ceva tng, nu vota) |
Am votat si eu! La multi ani fiicei tale :wink:
|
i'm new here but...1 vot in plus nu strica :) .Good luck!
|
probleme.... la mine nu merge pagina :cry: :cry:
|
vot
|
Inca un vot de la mine!
Bafta! |
salut,
voturile voastre sunt in numar de 569 iar Cristina se afla pe locul 295! |
uraa , sigur intra ... ;) pana pe 18 nu or sa fie probleme ,sigur intra in cei 250 ;) , am vb si cu fratimiu , pe un forum cinemagia , o sa puna la semnatura :D si acolo sunt vreo 3000 de oameni daca nu mai mult .. :D
|
merci EvLSantos!
|
Cu cea mai mare placere !
|
vot si de la mine!!
|
inca un vot si din partea mea
|
Hai baieti Cristina e pe 279.
:peace: inca oleaca si intram in top 250 :D sa incercam sa o ducem macar in top 200 ca sa fie mai in siguranta locul ei. keep up the good work. |
am votat si eu...wwweeeeh..am facut o fapta buna p anu asta... :D
|
dupa ce votez apare o chestie cu un cod din ala :roll: l-am scris si am dat next sau ok ce e ala :D
|
Am votat si eu.
|
salut,
cu ajutorul vostru am strāns 655 de voturi si ne aflam pe locul 265!! primii 250 sunt declarati cāstigatori! locul 250 are acum 704 pct. Va multumesc! |
cand se termina concursul ?
|
Una bucata vot data din partea mea....
PEACE :peace: |
Bedankt voor je stem! Dankzij jou kan ik binnenkort misschien naar Valencia.
sign me up cu 1 vot (deocamdata :wink: ) |
Bedankt voor je stem! Dankzij jou kan ik binnenkort misschien naar Valencia.
muhahahah... am dat 2 voti!!! :lol: :lol: |
si de la mine 1 vot, si le spun si prietenilor mei.
|
Hop si eu cu votu`! :)
|
salut,
cu ajutorul vostru am strāns 705 de voturi si ne aflam pe locul 254!! primii 250 sunt declarati cāstigatori! locul 250 are acum 713 pct. Va multumesc! |
a votat si je
apropo poate nu pui poze aici :lol: |
STIRE DE ULTIMA ORA!
s'au adunat pāna cum 718 voturi si ne situam pe locul 250!! suntem in cursa! ps.la intoarcere voi pune un album intreg de poze +plus reclama in Belgia la forumurile din Romānia care au participat la aceasta actiune |
*
inca unu si de la mine.. :wink:
distractie placuta :!: :!: :!: |
Felicitari! Ne bucuram ca am putut fi de ajutor.. asteptam pozele :P
|
mai aveti un vot!
|
Distractie placuta pe acolo :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning