Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Midnight Racers (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers.html)
-   -   O Noua Bomba Pe Roti in MR. (https://forum.4tuning.ro/56-midnight-racers/27426-bomba-roti-mr.html)

ono41 23-11-06 17:48

Re: O Noua Bomba Pe Roti in MR.

Multa munca, seriozitate maxima din partea celor de la Maff tuning si bineinteles bani multi cheltuiti pe toate prepararile care le-am comandat iar rezultatul final o sa fie in doua sapt si cred ca va fii o masina unicata si extrem de puternica si agresiva.

alias_gsi 23-11-06 18:13

1 Attachment(s)
Hai Sa Mai Facem O Surpriza Ono......

DVDValy 23-11-06 18:52

foarte tare , multa bafta in continuare

morghen 23-11-06 19:22

intradevar culoarea asta e potrivita pt liniile curbe ale mashinii. foarte frumoasa. bafta, sa ai parte de ea...e intradevar o zeitate a mashinilor !

blowwind 23-11-06 20:07

ca sa va facetzi o idee :)

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...85&postcount=1

ono41 23-11-06 20:43

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 634410)
intradevar culoarea asta e potrivita pt liniile curbe ale mashinii. foarte frumoasa. bafta, sa ai parte de ea...e intradevar o zeitate a mashinilor !

Imi pare bine k va place culoarea pt k multa lume a zis inainte de a o vedea ca sunt diliu si ca o stric.
Maine o sa fie gata de tot iar in doua sapt gata de finitiv si aici ma refer la kit-ul pt extrior si motor dupa care am sa incerc din nou sa-l provoc pe nr1.

morghen 23-11-06 21:17

nr1. fiind ?
la ce provoci ? 400 m? eu zic ca in loc sa ii pui spoilere shi jante mai bine bagi banii intr-un interior de carbon..eventual partzi de caroserie din carbon....shi ushurata mashina cat se poate(fara clima shi optziuni dinastea). dupa cate stiu stock are peste 1400 de Kg...ceea ce e cam mult. in plus daca vrei sa cahstigi pe 400 de m ai putea sa vorbeshti cu nishte baietzi priceputzi din germanica(poate te ajuta maff) sa-tzi vanda o cutie scurta pt animalutzul asta...sa nu mai mearga el peste 300 ci doar vreo 250....sa vezi atunci racheta.

Mashinile astea sunt frumoase in orice culoare....

thor 24-11-06 08:04

Felicitari Ono pentru achizitie....e belea masinutza...Vroom vroooooooommm!:)

MKE 24-11-06 12:39

1 Attachment(s)
poza cu una asemanatoare....care e superba....:D
dar asta va fi.. "si mai superba"...;)

sebaaa 24-11-06 13:04

kre e ono din primele 2 poze? ala cu ochelari kre se urca in masina presupun..nu?
misto masina , nu ma asteptam sa o vopsesti..dar ai intuit bine ..arata misto culoarea asta pe ea
s-o stapanesti sanatos!

MKE 24-11-06 13:51

Quote:

Originally Posted by sebaaa (Post 634996)
kre e ono din primele 2 poze? ala cu ochelari kre se urca in masina presupun..nu?
misto masina , nu ma asteptam sa o vopsesti..dar ai intuit bine ..arata misto culoarea asta pe ea
s-o stapanesti sanatos!

da el e...;)

ono41 25-11-06 18:27

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 634492)
nr1. fiind ?
la ce provoci ? 400 m? eu zic ca in loc sa ii pui spoilere shi jante mai bine bagi banii intr-un interior de carbon..eventual partzi de caroserie din carbon....shi ushurata mashina cat se poate(fara clima shi optziuni dinastea). dupa cate stiu stock are peste 1400 de Kg...ceea ce e cam mult. in plus daca vrei sa cahstigi pe 400 de m ai putea sa vorbeshti cu nishte baietzi priceputzi din germanica(poate te ajuta maff) sa-tzi vanda o cutie scurta pt animalutzul asta...sa nu mai mearga el peste 300 ci doar vreo 250....sa vezi atunci racheta.

Se stie cine e NR1 si nu tre sa explic prea mult, tu ma inveti si imi spui ceea ce sa fac din experientele personale cu masinile proprii sau ma inveti ca asa stii tu ca e cel mai bine?

ono41 25-11-06 18:29

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 634971)
poza cu una asemanatoare....care e superba....:D
dar asta va fi.. "si mai superba"...;)

Multumesc pt foto, cam asa va arata si masina mea dar nu stiu daca va fii mai tare decat cea din poza :D

blowwind 25-11-06 22:34

Quote:

Originally Posted by morghen (Post 634492)
nr1. fiind ?

modul de gandire a lui ono este F simplu...isi doreste o masina TARE(exterior,interior,motor) .. dar in acelasi timp si o masina pe care o poate fol zi de zi ... lucru care se poate...
exemplul perfect este acest porsche..care s`a vazut CAT de bine se tzine fatza de subaru lui sebi....si sincer va spun..in interior citesti LUX peste tot ... acum ca stitzi ce e in capul lui...probabil ca o sa ii intelegetzi deciziile....

si ca sa va dau si dreptate in ceea ce spunetzi...cat de curand va iesi pe strada subaru lui ono...o masina care va renuntza la "luxul" unei masini de zi cu zi (casetofon,AC...etc) tocmai pt a o ushura si a o face mai rapida...in schimb...va pastra designul exterior Chargespeed...pt ca pur si simplu arata bine ...

MKE 25-11-06 22:57

blow ..unde sa vazut cat de bine se tine fatza de subarul lui sebi..?
stii ceva si noi nu ??:D:D:D

Doctorul 25-11-06 22:58

asta am vrut si eu sa intreb,dar am vrut mai inatai sa caut ,sa nu ma fac de ras. unde s-a vazut si cat de bine??:)

blowwind 25-11-06 22:59

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 636812)
blow ..unde sa vazut cat de bine se tine fatza de subarul lui sebi..?
stii ceva si noi nu ??:D:D:D

pey s`au dat :D .. dif a fost de 2 masini in favoare lui sebi ...

ba da voi nu cititzi deloc forumul ? :D https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=400

Doctorul 25-11-06 23:01

nu pot decat sa spun BRAVO sebastian,bravo ono.:)

morghen 25-11-06 23:11

Ah...pai daca vrei o mashina pt condus in fiecare zi e clar..ai ales ce trebuia :) eu credeam ca vrei o mashina strict pt sprint...pt 400m.
Nu te invatz...mi-am expus opinia,sfatul...shi da...la baza a ceea ce spun stau experimente personale shi experimente ale altor cunoscutzi de ai mei care au avut shi au Porsche shi le alearga pe circuit.

Bafta in continuare cu mashina, sper sa pui filmuletze shi poze dupa ce o scotzi la alergat putzin :)

MKE 25-11-06 23:17

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 636815)
pey s`au dat :D .. dif a fost de 2 masini in favoare lui sebi ...

ba da voi nu cititzi deloc forumul ? :D https://forum.4tuning.ro/showpost.php...&postcount=400

felicitari ono...si sa va mai datzi nca odata dupa ce toate modificarile masini vor fi aduse...sa vedem diferentza...;):D

apropo de subarul tau ce se mai aude...??

B-83-DAC 25-11-06 23:23

bravo masina arata bestial...asteptam evacuarea aia...:D

blowwind 26-11-06 10:10

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 636828)

work in progres :D coming soon :)

ono41 26-11-06 12:41

Quote:

Originally Posted by MKE (Post 636828)
felicitari ono...si sa va mai datzi nca odata dupa ce toate modificarile masini vor fi aduse...sa vedem diferentza...;):D

Cu siguranta o sa mai facem inca o intrecere dupa ce masina va primii prepararile in doua sau 3 sapt.
Subaru a primit piesele de o saptmana si se lucreaza la el. Nu stiu cat va dura pana il voi scoate din garaj si oricum am asteptat 7 luni piesele si m-am obisnuit cu asteptarea.

alyna 26-11-06 13:24

3 Attachment(s)
Superba!!Cea mai frumoasa si tare masina! :)
Sa o stapanesti & forjezi sanatos!

blowwind 26-11-06 15:30

o sa ajunga celebra curtea aia, balconul ala :D ... ma jur =))

andrey2003 26-11-06 20:42

Superba masina!!! Sa o stapanesti sanatos ;)

thor 27-11-06 08:08

hihihi portocala mecanica:) ai sta bine culoarea:) asteptam noi poze:) bv ono.

Zerofast 27-11-06 08:56

Biata masina nu stie ce forja o aspt :)) oricum Superba ....Bv si spor la cat mai multe modificari :)

ono41 28-11-06 10:07

Quote:

Originally Posted by Zerofast (Post 638046)
Biata masina nu stie ce forja o aspt :)) oricum Superba ....Bv si spor la cat mai multe modificari :)

I-am dat din prima pana la capat iar masina duce mult de tot, de fapt nu stiu daca am ajuns pana la capat cand aveam tot bordul adica peste 330km pt k mi-a aparut in fata un viraj si am lasat din gaz.

ono41 28-11-06 10:08

Quote:

Originally Posted by thor (Post 638006)
hihihi portocala mecanica:) ai sta bine culoarea:) asteptam noi poze:) bv ono.

Maine poze noi cu geamuri negre si cu colante facute de Santos

ono41 28-11-06 10:10

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 637444)
o sa ajunga celebra curtea aia, balconul ala :D ... ma jur =))

Daca tot ai deschis subiectul de ce nu zici ce masini au fost in curte si ale cui au fost? Eventual si niste dovezi, adica niste poze.

blowwind 28-11-06 11:11

Quote:

Originally Posted by ono (Post 639614)
Daca tot ai deschis subiectul de ce nu zici ce masini au fost in curte si ale cui au fost? Eventual si niste dovezi, adica niste poze.

n`am poze pe calcu asta :D ti`am mai zis :P
dar hai sa fac lista cu masini :P

EVO IX ... EVO V ... 911 Turbo ... Impreza WRX STI ... CL600 ... Supra (virgil) ... si cam atatea imi vin in cap in sec asta :P

micutzu_mrc 28-11-06 12:17

subtire :)))))))))

EvlSantoS 28-11-06 12:42

Quote:

Originally Posted by blowwind (Post 639656)
n`am poze pe calcu asta :D ti`am mai zis :P
dar hai sa fac lista cu masini :P

EVO IX ... EVO V ... 911 Turbo ... Impreza WRX STI ... CL600 ... Supra (virgil) ... si cam atatea imi vin in cap in sec asta :P

Nu inteleg cum ai putut sa uiti de Lambo .... :D :D :D
La asta ma gandeam si eu .. cate masini tari am vazut in curtea aia :D

blowwind 28-11-06 17:21

Quote:

Originally Posted by EvlSantoS (Post 639771)
Nu inteleg cum ai putut sa uiti de Lambo .... :D :D :D
La asta ma gandeam si eu .. cate masini tari am vazut in curtea aia :D

poveste lunga :D

BH 07 MDF 30-11-06 01:35

1 Attachment(s)
ce am gasit eu ... :-P
bafta in continuare :D

EvLSant0S 05-12-06 07:03

3 Attachment(s)
ce-am gasit si eu ..

blowwind 05-12-06 09:08

3 Attachment(s)
na ma...ca am gasit si yo :D

Elevu 05-12-06 13:25

Bestiala!!!!!!!!

vlad_Mafiotu 06-12-06 16:41

felicitari.masina e belea mare.am vazut filmuletul cand te`ai dat cu subarul lui andrei si m`a impresionat f mult potentialul masinii tale.daca mai lucrezi la masina la motor eu zic ca o sa il faci pe sebastian la liniute parerea mea

All times are GMT +2. The time now is 12:34.

- Copyright 2026 4Tuning