![]() |
Re: Intalnire 4Tuning.Ro reloaded - BACAU - 19 Noiembrie
hai ca te vad zeflemist si nu ma mai complic. lasa ca data viitoare o sa veniti numai voi aia din anonimus, cu masinile voastre cu "cai".
daca voua v-a placut, bine, da' mai intrebati si pe altii si o sa va zica cam ce v-am spus si eu. |
Fratilor,
Stati linistiti! E normal sa existe mici dispute privind orice aspecte. A fost primul eveniment de acest fel din Bacau, ca si cel de la Iasi, si e greu sa multumesti pe toata lumea. Important este ca nu cred ca s-a realizat scopul initial si declarat: acela de a ne cunoste intre noi, membrii comunitatilor auto din orasele invitate. Lumea a fost mai preocupata sa-si lase masina admirata de "civili" decit sa umble printre "copasionati". Tot pe orase s-a stat, ca "fiecare la scara lui", in afara de citiva care se cunosteau, ori de pe 4tuning, ori din alte imprejurari. Pacat ca oamenii au facut totusi eforturi sa vina de la "citiva" Km fara sa cistige ceva: legatura cu ceilalti. Nici la Iasi, pe 22 octombrie, nu a fost mare lucru, in schimb, fiindca au fost mai putine masini, treaba a fost mai relaxata, ne-am descurcat mai usor in trafic, fara ajutorul politiei. Asa ca totul, si atunci, si acum, a tinut de oportunitati. Sint convins ca toata lumea, inclusiv (sau cu precadere) bacauanii (respectiv, iesenii, pe 22 octombrie) au avut cele mai bune intentii. Nu avem decit sa invatam ceva... totusi... ca sa nu fi pierdut nimeni timpul degeaba. Celelalte subiecte de discutie sint doar lesturi care ne indeparteaza de subiectul principal. Salut! |
Mie unu mi`a placut cum a ieshit.....mai ales cand au venit cei de la anonymous din bucuresti.....coloana a fost super.Singurul lucru de care imi pare rau e k nu am mers la magura k nu am stiut k va ducetzi acolo.Cum am mai spus...am intrebat niste baietzi de la anonymous shi au zis k nu stiu unde merg....:( . app: Felicitari organizatorilor :D
|
Se comenteaza aiurea..Cine crede ca e usor sa strangi cateva zeci de masini si de motociclete nu prea gandeste..Au fost eforturi destul de mari si umbaltura multa si fiecare a dat ce a putut mai bun din el..Felicitari Bacaului si meritul cel mai mare il au cei care au venit din alte orase si care au trecut prin multe porcarii pana au ajuns la Bc..Felicitari la toata lumea..Sa speram ca acesta este doar inceputul..
|
Quote:
Am stat cu un morcov, sa nu ajung acasa cu masina zgariata de vre'un "prieten" de al meu de prin Bacau ... Si la magura unde ar fi trebuit sa ne cunoastem poate mai bine ... a fost iar harababura pt ca nu se astepta nimeni la chiar atata lume ... ati vazut si voi ca s-a umplut tot restaurantul ... si cei de la restaurant erau suparati ca nu mai aveau sa manance clientii hotelului :lol: (si au mai fost si japcari la nota de plata ...) Nu a iesit totul perfect si nu cred ca zice nimeni asta ... dar organizatorii s-au straduit din rasputeri, au muncit mult pt asta ... si eu zic ca au fost multe plusuri ... si la urmatoarele intalniri o sa fie mai bine... :D |
sa stiti ca una peste alta evenimentul a iesit bine, si sa fiti convinsi ca urmatoarele vor iesi si mai bine...
apropo de asta, unde se va organiza urmatoarea intalnire? |
din greseli se invata... din cate am inteles nu s-au mai facut de foarta multa vreme astfel de adunari deci n-as prea crede ca organizatorii au o mare experineta in spate in ce priveste astfel de inatlniri ca sa li se poate bate obrazul pt ce nu a iesit bine. cred ca cel mai mult conteaza initiativa, ca cineva s-a zbatut sa faca ceva bun. presupun si sper ca datile viitoare vor fi din ce in ce mai putin nemultumiti.
bravo tuturor, si organizatorilor si participantilor! este vreo persoana dintre cei nemultumiti de organizare careia sa nu-i convina ca s-a inceput serios sa se organizeze astfel de evenimete? ... inceputul e mai greu. |
apreciez punctul tau de vedere...
|
Felicitari baietilor din Bacau care au facut eforturi mari pt a face acest eveniment, destul de reusit dupa parerea mea, iar daca sunt si anumite persoane care au fost nemultumite asta cred ca este un lucru bun pt ca sunt sigur ca data viitoare se vor implica si ei pt a face unul si mai reusit ))))). FELICITARI BAIETI........
|
edit:
puna aici filmele, nu da linkuri |
6 Attachment(s)
........... |
Quote:
|
multumiri pentru poze skilzule ;)
|
la bancau a fost frumos! drumul nostru spre si dinspre bacau a fost frumos!
noi cei din anonymous ne-am simtit bine, ne cerem scuze ca am venit atat de tarziu dar am avut probleme cu politia romana, am mers tare ca sa ajungem si ne-am llaut cateva radare bune :) unde se presupune opriri ale coloanei. numarati timpul petrecut la o amenda si luati in calcul 6 amenzi d radar :) in fine, acolo mersul in coloana a fost frumos si destul de bine organizat, felicitari si politistilor bacauani si motociclistilor care au tinut cap de coloana. mersul la Magura nu-l stiam nici noi (stiam k mergem la un restaurant dar nu stiam care) Organizatorii nu au absolut nici o vina ca masa a costat 42 d ron de caciula, restaurantul a umflat nota nu organizatorii....deci nu mai invinuiti aiurea. a tinut putin, sincer, am ajuns si tarziu s-au cheltuit muuuulti bani pe benzina d la buc la BC si inapoi..sunt 600 km cu un consum d 13-15% ca daor avem "cai" vb unui invidios :) si ce rost mai avea sa ne mai plangem de nota d plata d la rest....? ( aaa si radarele! + taloane luate si etc...) per total a fost frumos, si asteptam si noi urmatoarele evenimente. |
Adibose daca nu va vandut nimeni pontul ca la Focsani sunt radare pe Loganuri normale!!! de fapt ti le zic pe toate trei care sunt!!! Un logan rosu unu alb si parca unu verde sau albastru!!!! In fine Imposibil sa nu fi dat de unul dintre alea de la buzau pana la Focsanii!!!Mai ales la maracineni la ramnicul sarat si la Dumbravenii la Focsani sunt mereu prezente!!!! ;)) Am facut toata vara drumul asta de la bacau la bucuresti cu matusa Tamara! in fine nu conteaza asta pacat ca in alea 2 judete sunt cei mai jegosii politisti de la rutier!!! Imi pare rau ca nu am fost si eu!!! :(
|
Apropo si scuze ca postez iar dar acel 206 portocaliu din Bacau a fost !!!! Era inainte negru cu 2 litere chinezesti pe el!!!!! Super masinutza!!!!
|
idem adibose
|
A.C.S ANONYMOUS motorsport bucuresti ,am fost prezenti la acest eveniment,pt lansarea filialei BACAU... noi am fost multumiti cum am fost primiti de cei din bacau...dupa parerea mea organizatorii au fost ok... traseul a fost foarte bine tinut in frau...(pt ca stim si noi ca se pot intampla multe..)
Am vazut mai sus ca un baiat ironic zicea ceva de anonymuos aia cu ,,cai''...imi doresc sa stiu si eu din ce club face parte...si daca face parte dintr-un club -anonymous bucuresti provoaca cea mai puternica masina din acel club ...daca nu face parte din niciun club atunci il provocam pe el cu masina lui cu o masina de acceasi cai ca a lui .... VENIM NOI IN CE ORAS ESTE EL...si daca o sa castige atunci sa vb despre ASOCIATIA CLUB SPORTIV ANONYMOUS MOTORSPORT...nu stie el prin cate am trecut noi si ce am facut noi ca sa ajungem aici ... si nu permitem sa vb ironic la adresa noastra... au mai incercat multi dar ... au ramas cu vb ... |
Se pare ca intalnirea voastra a fost o reusita !!! Felicitari ! Pacat ca nu ati beneficiat de un spatiu ceva mai mare...sunt sigur ca rezolvati problema data viitoare ! Bravo din nou!
Sa creasca comunitatea auto ! Cand va deplasati la Bacau din nou dinspre Bucuresti...dati-mi de stire ca va fac o harta cu locatiile radarelor de pe E85:lol: Asta daca nu va luati intre timp detectoare ?! |
TOBA,as fi vrut sa avem sansa unui sprint paralel acum la Bacau,dar asta e,a fost doar o intalnire.Mi-a placut masina ta si nu am auzit decat cuvinte de bine de ea.Poate vom avea ocazia in primavara.
Numai bine. |
fratilor, parerea mea este ca, asa cum a iesit, a iesit destul de bine.Eforturile organizatorilor au fost destul de mari (asta nu vede nimeni?).Eu va intreb "Daca erati voi, organizati mai bine?". Eu organizez petreceri de 7-8 ani si tot timpul apar nemultumiti.Asa ca nu am decat respect pt cei de la Bacau carea au organizat.AAa am fost si eu la Magura Verde si am baut doar un suc, asa ca, daca nu vroiati sa mancati, nu mancati.Oricum respect si organizatorilor si celor nemultumiti.
|
Quote:
iar de provocari, cand voi avea o masina pt "liniute", o sa le accept cu cea mai mare placere, pana atunci, daca vrea cineva de la voi ca a batut o masina de strada, nemodificata, bine. eu unu zic sa lasam la o parte orgoliile aste si sa revenim cu picioarele pe pamant, si poate ne revedem la o alta intalnire |
Quote:
|
Quote:
Cum a spus si cristi ... a fost intalnirea 4tuning si lansarea anonymous bacau ... si s-a pus accent pe anonimi pt ca ei au intarziat :lol: Si eu consider ca asta a fost un oarecare minus ... ca a fost mai degraba expozitie decat intalnire ... dar ... din iasi am mai vb cu lumea ... dar cu cei pe care ii stiam, pt ca altfel ar fi trebuit sa fac cunostinta cu jumate de bacau ... pt ca nu aveam de unde sa stiu cine era din bacau, venit sa se uite la masini, si care era din alt oras. Orice organizare are minusuri, dar depinde cum le expui, daca critica este constructiva .... sau pur si simplu arunci cu noroi ... si tu asta ai facut din pacate. ... |
hai sa inkeiem discutia aici, nu are rost sa prelungim la nesfarsit conflictul, pentru ca nu ajuta la nimic.
e bine k am reusit sa mai cunoastem oameni, sa ne revedem prietenii mai vechi (indiferent de club, eu spun ca m-am revazut cu oameni, nu cu membri.... ), am mai vazut masini pe care nu le mai vazusem live, s-au promovat atat cluburile cat si forumul, deci una peste alta este un castig pe toate planurile, iar intalnirea o reusita |
bai nene/... nu mi-a cerut nimeni banneru ala cu 4tuning :)) si eu uitasem k il am in portbagaj... pfoai...
mi-am dat seama cand eram pe drum..dar na..asta este azi il trimit la bucuresti lui gratian... anul care vine ... o sa avem cateva vesti bune ;) despre intalniri auto se vor organiza niste kestii...nu are rost sa spun mai mult cand o sa fie toate demersurile facute atunci o sa zic la tot forumul ... pana atunci raman doar de facut actele necesare ... si sa vedem cu locatia.. o sa imi dau toata silinta sa fac ceva frumos...dar nu pot de unul singur... (de aia il am pe crys :)) glumesc...) sunt oameni mult mai importanti decat mine care vor si ei acelasi lucru k si mine... cat despre bacau... ce sa zic .. nu are rost sa rascolim cenusha... ce a fost .. a fost si cu asta basta impresiile raman 4 ever... nu ai cum sa multumesti pe toata lumea.. ;) viitoarea intalnire va iesi mai bine...si urmatoarea si mai si... si tot asa... pana atunci numai bine.. v-am salutat... bafta |
ce a fost...a fost frumos :D
see u next time :P |
next time pe lovele....macar sa fiu injurat pe banii vostri,nu pe banii mei :shock:
|
Daaaa!!! pozele de la Bacau, nu sunt? Unde sa ma uit dupa ele?
|
da chiar vreti sa faci din ceva kre nu a avut chiar nici un succes (dekt doar pt voi)un eveniment reushit???o sa spune-ti k ce mai vrea si asta dar credeti-ma sunt mult mai maniac k voi .a si ink ceva oare v-ati intrebat d c nu au venit masinile adevarate ale bacaului la intalnirea voastra???va spun yo pt k de vorbe si laude s-au saturat multi..multe impresii pt nimik si multe aere...oare dak si noi astia mai mici eram bagatzi in seama altfel era treaba...prietenie???unde vre-o data la voi//O SA NE MAI INTALNIM PE STRAZI SI ACOLO SE VA VEDEA VALUAREA VOASTRA k de abtzipilde din targ sunt satul..si de plimbari prin centru.. a toate cele bune
|
5 Attachment(s)
Niste video de la adunare sunt facute cu telu si calitatea imaginii nu este ca mai buna :)
|
Quote:
Ps. Anonymous nu anonimus |
Quote:
|
Quote:
zi-mi si mie care erau masinile frumoase din bacau care n-au venit? si nu vorbi de valoare te rog... nu de alta, dar noi n-avem masinile pline de abtibilduri din targ, asa cum ai tu, deci nu ne spune noua de targ... eu te stiu de la curse de la iasi, spuneai atunci ca ai un motor de laibra parca, nu? atunci ai facut o figura frumoasa intr-adevar, la clasa ta, dar de aici si pana la a spune ceea ce ai spus mai sus... hai sa aratam si celorlalti ce masina de bun-gust si care da clasa nestiutorilor de noi ai tu.... taxiul galben pus de tine... https://forum.4tuning.ro/showpost.php...postcount=1310 de pe topicul asta: https://forum.4tuning.ro/80-bacau/4138-masinile-modificate-bacau/page-33.html cat despre prietenie... eu as vrea sa vorbesc cu toata lumea, dar cand unii nici macar nu stiu sa raspunda la salut, nu cred ca poti pretinde sa fii bagat in seama pe urma... eu deobicei nu raspund inapoi nimanui, dar sincer, ma deranjeaza afirmatiile tale, si astept o explicatie pentru ele |
Quote:
|
Quote:
figura frumoasa la iasi...mda un alt capitol in care"tun_ul"era organizator si in care el nu a vazut k s-a furat"aranjat",de am ajuns sa fiu descalifikt de "amanet"asta m-a facut sa nu mai vin niciodata la curse osganizate legale.......dar sa trecem peste asta...atata timp kt eu am venit din placere la stadion sa va vad ce se intampla si chiar nimeni nu stia nimik (intreband in stanga si in dreapta)ce se petrece..prima mea impresie a fost o adunare de 10 masini maxim tunate si nimik toata..am inteles apoi k si-a deschis nu stiu kre filiala anonimus la bc...ori eu eram prost ori acolo nu a existat informare....dar hai sa lasam asa...eu eram singurul prost de acolo:))kre am cazut intre voi..oricum nu ma intzelegetzi gresit va admir ceea ce atzi facut..de aceea am stat si am venit si la magura dar poate am ajuns eu prea tarziu dar parerea mea(poate e gresita)e ca nu aveatzi nevoie de noi membrii la noua filiala...si dak gresesc contraziceti-ma..chiar va rog!si in legatura cu abtipildurile din targ pe kre tu le spui k eu le am...adu-mi si mie unul la fel(nu ma refer la scrisul de taxi ceea c e f f comun dar asta e obligatoriu la taxi,nu-mi face placere sa-l port)sa stii k am muncit la el sa-l conturez pe calc si sa-l trimit la baietzi sa mi-l faca A!! RESPECT PT ASTRA GRAFFITTATA E COOL(pacat k nu mai e si altceva pe ea)si de ce nu se raspunde la salut in domeniul asta tunning,asta numai la noi se intampla ,in afara cei cu masini modifikte se saluta si in mers pe strada chiar dak nu se cunosc aici totzii ...dar nu mai zic sa nu mai comentez atata....in rest RESPECT PT C ATZI FACUT SI ASTEPT sa vad dak pot intra si yo in clubul vostru...a si ink ceva kand alergam yo cu novac(un nebun pus pe butuci d garda pe kre doar adevaratzii nebuni kre isi pierd noptile pe strada il stiu)multzi dintre voi dak nu chiar majoritatea nici nu stia cu ce se manak..RESPECT VOUA MAI ALES CELOR KRE AU PETRECUT NOPTI ALBE IN GARAJ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
In ceea ce priveste masinile modificate ... si proasta informare ... initial ceea ce a fost acolo trebuia sa fie o intalnire a membrilor 4tuning si lansarea anonymous bacau ... Intalnirea nu a mai fost intalnire pt ca ... eu zic k din pacate ... au venit prea multi oameni, si s-a transformat intr-un show, intr-o expozitie. Normal si bine era sa vina doar cei pasionati ... sa putem sta de vorba, etc... In privinta absentei masinilor modificate ... cum am spus ... trebuia sa fie o intalnire intre pasionati, nu o expozitie, cum multi dintre vizitatori au ajuns sa creada ... si de aici si dezamagirea lor cand au vazut ca eram poate mai multe masini fara modificari, dar asta e pt ca, cum am spus era o intalnire intre pasionati de masini si tuning, nu o intalnire a posesorilor de masini modificate. :???: In ceea ce priveste baietii din bucuresti (din anonymous)... ei au ajuns mai tarziu decat trebuia, dar asta nu datorita lor, ci la diverse incidente ... cum ar fi, intarzierea cauzata de completarea a 8 procese verbale, in momemntul in care toata coloana a fost prinsa de radar, si apoi inca un alt radar, si multe chestii, care apar intotdeauna. ei au plecat din cate am inteles de pe la 8 din Bucuresti, dar na ... se mai intampla.... Si totusi intalnirea asta a fost organizata (si finantata pana la urma) de oameni ce nu aveau nimic de castigat (castig material), asa ca nu puteau sa arunce cu banii. Si asa, ei au investit mult timp si capital, ca sa realizeze ce au realizat, si probabil daca la urmatoarea intalnire (in cazul in care va avea aceeasi forma, a unei expozitii ... ) o sa fie sponsori, o sa fie o mult mai buna organizare, dar pana atunci trebuie respectat efortul unor oameni ce au organizat evenimentul fara a avea nimic de castigat, doar din pura pasiune, si din dorinta de a face ceva pt comunitatea auto din bacau... |
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning