![]() |
Re: Provocari
degeaba stabilim locatii ca oricum cand e sa n intalnim nu vine nimeni...
|
Mare dreptate ai sco....am ajuns sa ii caut eu pe ei si sa ma rog de cei cu masini mai puternice.....si nimic. Eu inca astept.
|
dar cik se strange lume in fiecare we, adik vineri si sambata seara in parcare la finantze...cik se mai si dau...
pm tre sa vedem odata care e treaba ;) |
Neaparat :P
|
clar la finantze :D
|
hm...la finantze...
deci tu tre sa ma lamuresti si p mine cu finantele astea.:P am auzit si io ca se strad cativa p acolo, dar nu stiu daca zici la mishto sau nu. :P |
Bai fratilor daca e ceva acolo.....anuntati-ma si pe mine sa vada si ochiu meu.
|
las ca punem noi mana p ei...stai sa vina we...
tine banii de benzina...si gandeste-te la arcurile alea...;) |
Nu ma gandesc la arcuri ca nu am de ce. Tre sa micsorez tija de la amortizor ca daca i le pun asa....imi distruge amortizoarele si e pacat de ele.Deja am alta surpriza pentru tine :P.......sau poate chiar doua :)
|
Deci pana la urma unbde se fac cursele alea ?? ca tot nu am inteles :D
|
peste tot si nicaieri
|
4 pagini de thread-uri si nimic concret...nici o provocare. Am vazut pe un oarecare steffanelo care zicea ceva....dar nimeni nu s-a aruncat. Faceti si voi publicitate :). Din cate vad....eu cred ca o sa am doi clienti cand ma intorc. Inca mai astept...speranta moare ultima.
Sau altfel spus.....detin un kadett gsi motor c20ne 8v 115 cai....aviz amatorilor pana in 150 de cai....dar intervin anumite conditii de greutate si de distanta pe care ne dam. Ca sa nu fie probleme....se zvoneste ca la inceputu` lu` mai o sa fie ceva organizat...si o facem legal. |
faceti curse ba baetzi...fitzi rai! :)
|
s-a trezit mireasa cea mare...:P
c faci fata? traiesti? uitasei parola ? |
arrrrrrrrrrr
|
Norok baietzi :!:
in legatura cu provocarile despre carec ar trebui sa se vorbeasca pe topikul aceste hai ka sparg eu gheatza ...... Sunt dispus sa accept orice provocare serioasa in care sa intre si o mica miza :!: Masina de participare BMW Ursuletz an 1990 motor 2300 cm3 numar AG-xx-JIU negru precizez ca nu este masina mea ca sa nu vb unii aiurea :!: |
Dumy ce faci mai,te dai cu masina lui biba???
|
Quote:
|
In talon are motor de 2000 si nu stiu cati cai am sa ma uit dar daca vrei fac cu tine numai pe ceva jos ca nu este masina mea si trebuie neaparat sa pariez ceva si repet ma dau cu orice masina care este dispusa sa faca pe bani :!:
Donnyro ca sa zic asa Biba este un prieten foarte apropiat deal meu pe langa faptul ca suntem vecini :D |
daca tu crezi ca noi habar nu avem c inseamna un bmw...t inseli
iar nush d c t astepti de la bobby sa puna banu jos cand clar ai un avantaj. asa vin si io cu un golf2 cu motor d 1.3 benzina... imi dai avans 3 masini si facem p bani... iti convine? |
[QUOTE=Dumy;856545]In talon are motor de 2000 si nu stiu cati cai am sa ma uit dar daca vrei fac cu tine numai pe ceva jos ca nu este masina mea si trebuie neaparat sa pariez ceva si repet ma dau cu orice masina care este dispusa sa faca pe bani :!:
Donnyro ca sa zic asa Biba este un prieten foarte apropiat deal meu pe langa faptul ca suntem vecini :D[/QUOT Vad ca tu cauti prada usoara.......si mai vrei si ceva bani la mijloc. Am specificat clar ca ma dau de distractie.....avand in vedere avantajul clar pe care il are 2300 cu tractiune spate fata de cei 115 cai ai mei (sau cati au mai ramas din ei). Eu iti propun altceva.........ma dau cu tine cu bmw-ul pe 100 de euro......si apoi ma dau cu nova ta pe 250 de euro. banuiesc ca varianta asta nu iti convine. Nu-i nimic...trece timpu` si va veni si vremea cand o sa ma dau si cu bmw-ul. |
Timpul a trecut si a venit vremea bmw-ului....deci propunerea este valabila 3 zile de acum incolo , ziua, ora sau eventual imi dai un pm si vedem cum facem. Masina este un diesel f comun pe strazile noastre. Astept si sa imi spui suma sa vedem daca merita efortul.
|
Gata fratele meu teai desci :D?:?: zi sa tre aud pe ce suma vrei zimiu ziua ora si data cand vrei tu :D daca vrei itzi las si nr de tel idiu sau ce vrei u
|
Buna afacere faci cu mine cu nova :D esti inteligent nu ??:D Pai tu pui nova mea de 80 de cai amaratzi cu kadettul tau ?? de 115 ??nai sa vezi
|
1.
el ti-a zis dinaite sa ii zici detaliile despre cursa...bani, zii ora...etc tu nu vezi c scrie? nu o mai da in labareala si raspunde. 2. faza cu nova e acelasi lucru p care i l-ai cerut si tu bmw-ul... 80 d cai amarati...poate t intereseaza un golf2 cu motor d 1.3...benzina. sa auzim de oferta pt bobby...asta daca nu vb la misto p aici... |
Provocarea a fost...si asa a ramas. Motivul: se pare ca au fost probleme tehnice la bmw. Daca ce s-a spus e adevarat...sper sa nu fi fost ceva grav. Ata ete.......eu am raspuns provocarii...dar de unu` singur nu pot sa alerg :).
|
de ce nu poti sa alergi?tu pui bani...tu ii castigi...nu e nici un risk...
|
e greu cand t dai in vant ca alergi cu masina altuia...si p ala poate abea il cunosti...
oricum...masina nu are nimic...aiurea probleme tehnice... e bine ca dumy nu n dezamageste...;)) |
Ma prietene masina chiar a avut un mic incident exact in ziua aceea sunt si martori asa ca nu mai vb tu si ce daca nu este masina mea omu este dispus sa raspounda absolut oricarei provocari pe orice suma dar daca sa intamplat asta este oricum o sa vb astazi cu el si o sa vb si cu bobby si nu te mai baga tu iurea as aunde nu ai treaba
|
Provocarea cu bmw-ul a cazut.......golfu` s-a dat.....mai am un astra dar cu ala nu are rost.....iar gsi-ul intra la reparatii si pana nu se schimba motorul....nu vede linii.
|
Quote:
'Ma prietene' ...tu ar trebui sa iti vezi d treaba ta si sa nu vb in numele altora . masina a vazut-o cineva p strada si nu megea chiar linistit cu ea... micul incident...c era...pana? du-te frate si i-ati masina si fa c vrei cu masina ta...lasa-i p altii ca se descurca ei singuri. nu le trebuie purtatori de cuvant. |
ne vedem la legala vin si eu cu ceva de 1.8
|
Quote:
|
porcaria asta de lagala care cik se organizeaza la stadion...
mmihai...n vdm...dar daca si la mine apare un t...;)) |
Quote:
|
nu e nici un tdi e doar t si quattro :)
|
Of.....parca ai fi blonda :) ....am zis tdi cu d-ul si i-ul invizibile.....adica decat t. Daca aveam 16v poate poate...dar asa....poate sa te fac la consum sau la zgomot.Si ca sa nu fiu off....un g2 gti proaspat achizionat asteapta companie selecta. Nu trage ea chiar bine....dar se face ea mare.
|
am citit in graba dar totusi degeaba ma intepi cate un pic prin oras cand sunt cu fordu breck de 1.6 si 95cp ca n-ai ce sa faci cu mine ne alergam daca vrei cand sunt cu cealalta. apropo te-am observat duminica pe la campulung la vtm
|
Nu e frumos sa cauti prada usoara....stii prea bine ca nu am ce sa iti fac, sau poate am.....pe macadam sau pe viraje...dar nici acolo nu bag mana in foc. Daca tot zici ca te intep....da-mi un semn ceva sa ne oprim sa stam de vorba, personal nu te cunosc.....mi-a zis doar andrei de masina. Oricum nu o sa mai intep pe nimeni.....sper sa ma sune ala odata sa bag masina la facut ca m-am saturat de ea asa.
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:59. |
- Copyright 2026 4Tuning