![]() |
Re: Dacia mea White Angel
singura solutzie, da-i foc.
cu gazolina, benzina nu merita! |
mie i-mi place masina. io zic sa va vedeti de trasurile voastre si sa lasa-ti omu in pace. manciur, invidia asta...
tunerul, ti-am dat pm, vreau si io eleron k al tau, sami zici cum la-i facut. Quote:
|
Quote:
|
exteriorul e de toata groaza ,nu stiu ce e mai rau fata sau spatele :cry: ..mai bine ai da jos tot de pe ea si ai pastra curata masina fara accesorii inutile :sad: nu baga banii in capace .... plus ca " uscatorul" ala de pe portbagaj,... ce rol are, ca nu ii vad rostul ....
PS: Sper ca nu te-am jignit dar masina isi plange singura de mila :sad: |
mai bn o lasa-i originala...fara bari de plastic,eleron si alte rahaturi...
sincer...arata oribil...dar dak tie iti place...:???: treaba ta! |
1 Attachment(s)
daca tot iti place facuta cu spoilere iti dau o idee pe ce sa mergi ...:D
|
2 Attachment(s)
Ms pentru idee e draguta...da oricum nu va mai arata asa pentru ca o sa o bag la reparatii cat de curand si va rog nu ma mai bahuliti atat ca nu am avut vreme sa o fac si nici bugetu nu prea mi-a permis( stiu ca e urata nici mie nu imi place deaia si vreau sa o fac)....ceva in genu asta va arata
|
nu e rea schitarea ta ..acuma sa vedem cat se va realiza ..succes :D
|
pe topicu asta se mai face ceva ?
|
4 Attachment(s)
Tin sa va anunt ca ingereasul a decedat....:cry: sper la anu sa iau alta pe care o voi face in stil gordini si cine stie poate voi mai face ceva transplaturi de pe asta dar pana atunci daca se poate ca moderatorul sa inchida topicul
Oricum voi ramane membru dacia because i love this car..8) Cateva poze in amintirea ei..... |
Topich Inchis .
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:24. |
- Copyright 2026 4Tuning