![]() |
Re: Revista 4TuningRO NR4 !!
Cum spuneau mosii si babele care stateau la coada cu scaunelul ala pliabil mentionat mai sus: Da-ti cate una, sa ajunga la toti ! :)
|
eu am foacu o gluma:)) am deja sticker
|
YUPII , m-am scos ! Pai abia astept sa apara revista si am sa trec pe la voi sa o iau . Stikerele vor ajunge vineri la cei din club ! Multumim mult !
|
in Pitesti nu se vede nimic...:(...am doar 2 reviste 4tuning din care una e luata din buc...astept si io ca toti ceilalti...
|
sibiul in stand by......:D
|
Putem sa vedem si noi coperta? Ca am fost baieti cuminti.........asa de mos Nicolae :P
|
A aparut sau nu?
|
Daca e cineva care mai cauta nr. 3 il gasiti la Agip-ul de langa autogara Militari
Am fost azi dimineata la 2 agip-uri si nr 4 nu a aparut inca la ei... Suntem in asteptare! |
Am vazut si eu aseara revista 4tuning nr.3 in benzinaria Agip de langa autogara militari....
|
Si eu sunt pe stand-by ... le-am dat o bere la baietii de la Agip - Vacarescu sa-mi tina scaunelul cald !:lol:
|
Ne anunti si pe noi daca apare ceva?.... daca te anunta baietii de revista....asta in cazul in care nu se afiseaza nik pe site :P
|
1 Attachment(s)
da, revista a aparut....
maine intra in distributie. in tara o sa fie probabil marti, deoarece vine weekwndu' oricum, a iesit misto tare, sper sa va placa la fel de mult sa o cititi pe cat ne-a placut noua sa o facem. orice alte intrebari, va astept sarbatori fericite. |
arata super
si sunt sigur ca si contzinutu` e pe masura ca si numerele precedente :) |
prea smek coperta....deci pt bucuresti, joi vineri o gasit ?
|
Sa Intzeleg Ca In Cta O Sa O Gasim Abia Martzi??
|
Yaa-Haaa! :joy: :boogie: de-abia am asteptat-o... cu toate ca in mod normal mai totul se gaseste pe forum imi trebuie doar sa o am :twisted:
acum ca e deja bine cunoscuta nu mai e asa greu de gasit.. ca pt primele doua numere am spart asfaltul prin tot orasul sa le gasesc.. |
Crezi ca daca ma duc prin plaza (Diverta) o gasesc sau sa caut mai bine pe la agip? Eu de acolo am luat revista ultima data...dar daca imi spuneti ca apare mai repede la agip...
|
Am fost la agip militari azi si era doar numarul 3.
|
In sfarsit a aparut... Tare ca intotdeauna coperta :)
Multumesc SGM ca ai zis... acum vroiam sa ma duc sa vad daca o are la Agip :D |
am fost si eu la Agip Muncii si avea 5 exemplare nr.3.........
|
pt abonati:
cand soseste in cutiile postale? presupun ca peste vreo 2 saptamani o avem si noi :D abia astept/am :D:D:D PS : foarte tare coperta |
cam periculos sa o lase in cutiile poshtale...daca e slabita ushitza shi se vede revista ..sar putea sa no mai gaseshti in cutie:P:))
|
A gasit cineva revista? :)
|
Quote:
|
Quote:
oricum maine la prima ora (adik pe la 12 cand ma trezesc:D) sunt la AGIP..;) |
nu te grabi ca dragalasii din distributie nu lucreaza toti in weekend
asa ca luni-marti o sa fie peste tot pe tarabe |
abea astept s-o gasesc si in cluj
inca in cluj mai este nr 2 si 3 :d prin cora :P daca va intereseaza ceva numere mai vechi :P |
Sunt scrise pe forum toate locatiile din Bucuresti si din tara unde se gaseste dar daca te duci si intrebi la tarabe de revista zic aia ca faci mijto de ei sau nu au auzit :) !Oricum coperta super reusita:D ..abia ajtept sa o cumpar
|
super tare coperta e chiar reusita abia astept sa citesc revista pare foarte interesant nr asta :!:
|
A mai aparut Iasul si Bacaul in revista?
|
Quote:
|
Nu ai intzeles bine......daca a mai aparut in revista intalnirea de la iasi si bacau!
|
ups....nu citisem eu bine :) nu stiu...vom vedea
|
Interesanta coperta ... sexy individa ... nice underwear ;) Off , domne , ce face zoom-ul asta :lol: Abia astept sa trec pe la sediul vostru sa-mi ridic revista gratuita ! Apropos , cand as putea trece ???
|
am fost si azi la Agip si tot nu a ajuns....si la rodipet intreb de patru tuning si ma corecteaza o baba de 50 de ani ca four tuning :Dde parca eu nu stiam.. dar tot nu o avea....
|
deci ..
OMV Doamna Ghica - NU OMV Baneasa - NU OMV Pipera - NU OMV Udriste - NU OMV Berceni - NU AGIP Baneasa - NU AGIP Timpuri Noi - NU AGIP Berceni - NU Carrefour Feeria - NU Carrefour Orhideea - NU another busy day at work :P better luck tomorrow :P |
si poti sa mai adaugi
Cora Lujerului - NU Mall Plaza - NU Gara de Nord - NU Victoriei - NU |
Cei cu abonamente cand primesc revista?
|
nic nu trebuia sa fie... abia a ajuns in depozite la ei... maine e peste tot, in omw, ceilalti poimaine, rodipet raspoimaine
|
si abonamentele, sper tot in 2 zile
maine sper sa facem un contrat cu o firma de curierat |
| All times are GMT +2. The time now is 23:36. |
- Copyright 2026 4Tuning