![]() |
Re: E 34 525tds Touring
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Frumos mai ales jantele buna alegere !:rolleyes2
|
Daca mai ai pe masina scaunele ce se vad in primele poze, eu as incerca sa le retapitez eventual pentru ca sunt Recaro cu reglaje electrice si nu cred ca se gasesc pe toate drumurile. E doar o parere personala...oricum masina este deosebita si te felicit!
|
Quote:
|
Impecabil E34.Sincer esti primul care pune pachet MTech pe 5-ar cel putin eu personal nu prea am vazut proiecte de seria 5 pe 4tuning cu pachete M.Jantele sunt pe masura.Ii ipseste o suspensie MTech cred eu.In rest multi km fara incidente si in continuare sa mergi pe partea de OEM cu modificarile ca e senzatie.
|
Quote:
|
Quote:
|
salutare....felicitari pt masina...arata f bn
am luat si eu unul acum cateva zile. sa auzim de bn |
multumesc, bafta si tie cu ''a ta''
|
Felicitari, ai o masina superba si tot ce ai facut la ea e ceea ce trebuie.Ca si un mic sfat ar fi stopurile spate cu semnalizarea alba, gri sau rosu, dar cred ca te-ai gandit si tu la asta....bafta in continuare cu proiectul
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Cadou de Nicolae a primit 2 scaune recaro proaspat tapitate cu piele, urmeaza banchetele plus alte maruntisuri prin interior. A primit si fete de usi cu trimuri de mahon , si bord cu trimuri de mahon.
Multumesc S.CIPRIAN2011 pentru lucrarea de tapiterie facuta. |
super bn lucrate.e piele naturala sau ecologica?
cati bani te-a ajuns de tapitat tot? |
Piele naturala, 200euro material+manopera. Astept acum bancheta care e tot 200 fiind mai mare.
|
Fara suparare dar pielea pare destul de "ieftina" iar finisajele personal imi par aiurea pe zona reglabila de la sezut, nu este intinsa uniform; cu 200E se pot face scaunele+bancheta cu un textil de calitate, acelas model de scaune am si eu si urmaresc o retapitare la primavara.
Numai bine! |
Quote:
|
da asta cam asa e si la mine in sibiu deabia am gasit un atelier de tapitat care sa deschis de ceva vreme si fac exact aceeasi calitate ca si la scaunele tale...piele mai groasa nu e asa neteda clar inferioara la calitate....dar si pretul e pe masura..
dupa parerea mea arata foarte bine daca mai faci si bancheta o sa fie chiar faina |
Sunt niste baieti in Slatina care fac lucrari foarte bune la pretul pe care l-am spus, nu in Bucuresti.
|
interesant
|
https://forum.4tuning.ro/102-bursa-se...ic/page-4.html
Uite aici baietii de care vorbeam, se pare ca merge si cu piele la banii aia, uitete in intreg topicul. Eu am vazut masina lui Zeky (E36 cu interiorul textil) si arata foarte bine. |
Da... frumos , ei las ca acum is facute si nu arata rau de loc. Pe viitor e bine de stiut.:D
|
6 Attachment(s)
Cateva poze cu interiorul montat :D
|
Arata foarte bine, felicitari!
|
1 Attachment(s)
arata super bine bravo...ti-a iesit lucrarea, dar daca tot ai inceput pune si pe usi sa scapi de materialu ala...ceva de genu
|
1 Attachment(s)
Facem facem, mai am si tavanu si stalpii sa-i fac ceva gri sobolan inchis spre negru.
Inca daca s-ar putea le-as face asa cu cusaturi si cu un pic de burete sub sa fie mai interesant. |
da e fain asa ...da daca le faci tot la aia care tiau facut scaunele stiu ei cum sa le faca
|
2 Attachment(s)
O poza de asta vara, la spalatorie, dinante de a pleca in concediu si una in fata hotelului din Paralia Katerini.
|
Piesa masina asta!
|
5 Attachment(s)
Poze cu noile roti de vara Style 21 8j et10 fata 9j et19 spate
|
Quote:
|
Quote:
|
Nici volanul care-l ai acum pe masina nu e o balarie...ce marca este? Atiwe??
|
2 Attachment(s)
Quote:
Cam asa arata pe ford si asa ceva mi-ar trebuii mie. Seamana un pic:D |
da tu nu ai ar trebui sa ai volan cu airbag??
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS Multumesc de aprecieri, si tu ai avut un oltimer demn de invidiat, E28-ul, superb, imi plac foarte mult si multa vreme mi-am dorit unul, dar nu a fost sa fie. |
Quote:
NU doar E28....dar devin nostalgic si nu e bine. Vremurile de azi nu sunt adecvate pentru cei cu pasiuni costisitoare ....cum sunt masinile trecute de-o anumita varsta! Dar o luam incet si cu rabdare:!: |
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning