![]() |
Re: E30-BearTaz!!!
Quote:
cu mare placere sa le invarti sanatos , mare grija sa nu le lovesti ca e pacat de ele ca sunt drepte si vezi cu gumele astea ... poate nu le mai dai pana la sarme !!! |
p.s mi se pare mie sau lai plesnit pe ala mic ? poza a sasea uitate pe coltu barii ...:shock:
|
Arata bine cu noile jante. Voiam sa te intreb daca fostele jante care le'ai avut sunt BBS pentru ca am si eu un set dar nu cred ca scrie nici unde BBS pe ele. Daca ai cumva un capacel de la gaura centrala in plus sa ma anunti te rog:) Bafta!
|
sunt bbs-urile din fabria.cred ca am.sa ma uit in masina
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
prietene ...nu te supara dar se vede ca DRAQ pe masina .... nu vrei mai bine sa iti fac rost de Borbeturile mele care le aveam pe Megane ??? ca omu na vandut masina ii dam astea si 50 euro pe ele ??? aveam anvelope de nota 10 din 10 pe ele ....nu am avut ce jante sa ii pun la om pe masina ca nu i le dadeam ???
pe langa asta sti si tu cum se prezentau jantele pe masina....vopsea si lac original pe ele :) |
Quote:
On: In legatura cu jantele cred ca doar trebuie sa le revopsesti si iese treaba buna, insa e buna si ideea cu borbeturile:) |
2 Attachment(s)
Quote:
da FENOMEN pe urs mai ales ca boreturile au vopsea si lac original INCLUSIV pe buze !!! |
Masina se vinde cu tot ce are acum pe ea,pret 1300 negociabil!!!!
|
gata ai bagato la vanzare ???
|
De vanzare acest exemplar,1200 E Negociabil!!!!
|
SI gata.....m-am decis si nu il mai dau.am inceput sa pun bani deoparte,si sa il fac ....primu lucru,il voi trece pe Bulgaria,iar apoi ma voi apuca serios de el.....:twisted:
|
spor cu el! sper sa il vad ca al meu cat mai curand :D
|
Este de vanzare cu 700E,
-E30 320 jetronic(motorul este in mintile lui!!!) -inmatriculat pe germania,actele expirate,se poate trece pe bulgaria cu 450 e -an 1987,septembrie -230.000 km reali -jante ATS+bbs-uri -trapa manuala -servodirectie -computer de bord -volan + schimbator ///MTech2 -scaune recaro(din fabrica) -perdeluta luneta Defecte: -Baia sparta -butucul de la portbagaj spart |
NU se mai vinde,oferta a fost valabila pana aseara.De luni,sau marti,intra in garaj!!!ce o sa iasa...nu se stie:D!
|
2 Attachment(s)
Un mic VT cam slab la calitate....
|
lasa ma ca e bine asa...orientativ :D
mersi mult! |
Frumos urs. Ce ai mai facut pe la el?
|
l-a dat :D
|
Am aflat :D
|
mi-a omorat jucaria si a dato panarama :evil::evil::evil:
|
nu am omorat-o eu....tipul la care a ajuns i-a dat ....maxxim.oricum,nu mai exista ,e dezmembrata.On-topic:Urmeaza ceva grav:D!
|
urmeaza pe dracu :))
|
5 Attachment(s)
Momentan nu e intr-o stare foarte buna... dar s-ar putea sa revina cu o recarosare :))
|
Posibil Sa Fie In Viitor Un 2.0 24v :> Pana Atunci E Un Super Bolid :-? Dupa parerea mea Zburator:>
P.s Multumesc Fotografului Pentru Poze Am Iesit Si Eu:"> |
tazule in g...matii l ai dat tu rpde :P
mai exista ma ursu ? ca nu mai stiu ce sa intimplat cu el de cand a rupt mitza motoru :D....l am plimbat si eu de cateva ori si era chiar destul de vanos 2.3ul ala |
Mda Mai Exista Ursu Este Partial Dezmembrat :) si numai este a lui mitsa!
Voi sunteti Nebuni Ati Vazut vreodata cum arata un 2.3? Ala dupa urs e 2.0 12v omg...auzi 2.3:no: |
2.0 am zis si eu ca e, mitza a scoso ca e 2.3 :) nu prea m a interesat asa mult ...doar ca se dadea frumos de cur
|
Mitza ala nu are nici o treaba cu masinile daca ala la el e un 2.3 e clar .. 2.5 dupa pisica e M Power... =)) N-ai cu cine :)) Ma rog Ideea e ca masina exisa :> Doar ca are motoru terminat:)
|
da pai mi a zis ce a patit :)
asta este. |
Masina cazuta pe mainii proaste:) Asta e ! Cu Siguranta Baiatu La Care E O Sa Faca Ceva Din Ea
|
Sa fie ce motor o vrea fiecare si gata.
|
pai si aveti idee la cine ajunge?nu de alta,dar mai sunt acte ale masinii la mine:)
|
da stim la cine e:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:57. |
- Copyright 2026 4Tuning