![]() |
Re: Vw Polo 1.3-Ntz
Quote:
|
rove andy -pai sunt cumparate de la baiatul de mai sus Lunganu.Ia legatura cu el.
X_T urmatorul pas :geamurile fumurii pe spate si sa pun odata toba pe masina:)).Asta fiind acum in viitorul apropiat. |
In sfarsit mi-am pus si eu toba pe masina.:X Se aude super super bine.Maine vin cu o filmare cu ea si cateva poze:X.
|
Frumusica masina, observ ca esti pus pe treaba cu ea. Daca te intereseaza am eu niste jante de vanzare pe 15 care le-am avut pe Polo-ul meu asta vara. Cred ca am sa imi colantez si eu pe viitor interiorul daca nu vopsesc bordul
|
Daca as avea si banii disponibili ti-as cumpara jantele cu cea mai mare placere.
Sa iti vopseti bordul?Ce culoare?Sunt tare curios cum va iesi. =))Inca ceva.Am cel mai mare consum =)) de 10 litri am mers 120 de km in afara orasului.Zilele astea o duc la un service ca nu se mai poate. |
Quote:
Foarte frumos polo, imi place, ingrijit. Capacul de la busonul de benzina+ Stickere spate + jante+ colantare + in concluzie nu mi-a placut foarte mult matematica dar masina ta da:) Bafta in continuare cu masinuta! |
Asteptam poze + filmare cu toba ! :D
|
Quote:
|
Quote:
Asta o sa se intample la anul. Vezi rezolva cu consusmul ca nu e bine. |
6 Attachment(s)
Rickie pai am cautat pe google la poze si l-am scos la un magazin din oras.
Boasa pe cat se poate de repede voi rezolva si distractia asta costisitoare. App vroiam sa te intreb ..s-au luat cumva cei de la rutiera de tine cand te-au vazut cu farurile negre?As vrea si eu un joey mod la a mea si deaia te intreb. mk3gti uite si momentul mult mult asteptat :X .Oricum sunetul este mult mult mai gros in realitate. Urmeaza geamurile fumurii daca da caldura putin... daca nu :-?punem bani deoparte pentru zile negre :)). Filmarea : https://www.youtube.com/watch?v=f1eDU5Fp3XM https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1321638370 |
Quote:
|
Suna bine , e cumva Royal Wolf toba ? Intreb pentru ca si eu am vrut sa-mi iau Royal dar sunt de proasta calitate , ruginesc repede .
Eu cred ca imi inlocuiesc finala cu o teava , vreau sa fie ceva mai galagioasa :shock: . |
1 Attachment(s)
[QUOTE=NTZ03;4723891]Rickie pai am cautat pe google la poze si l-am scos la un magazin din oras.
Sticker-ul de pe usita de la buson numa acuma l-am vazut .. da ala rupe topu' :) Te-am intrebat de stickere pentru ca si prietena mea are un Polo .. :D |
mk3gti da Royal Wolf e dar am grunduito...sper sa ajute la ceva.Galagioasa :D asa ziceam si eu dar te saturi de ea dupaia.
Rickie prezinta si tu putin polo-ul pretenei tale daca nu te superi.E mai mult decat frumos din cate se vede. |
3 Attachment(s)
Quote:
Polo ii din '98 , are vreo 240000km , motor 1.7SDI (face toti banii :))) Inca ii "under construction" , mai urmeaza la anu' suspensia , jantele pe 14" 8J bara spate si pragurile. Anul asta i-am facut partea de tablarie, a fost foarte ruginit, l-am vopsit alb cu negru perlat (sparkles) + un pic de estetica (bari, faruri, stopuri etc.) |
Dar ai bagat ceva in ea si deja se vede ca o sa iasa ceva foarte deosebit si cu de bun gust.Succes in continuare.
|
De ce nu-i faci thread separat si sa expui toata povestea ei? Ai ce spune si ce arata. Felicitari oricum!
|
Quote:
Bafta cu masinutza :) Inceputul ii bun da drumul e lung .. |
Frumoasa masinuta,totusi ce ai rezolvat mai consuma asa mult?
|
Pana nu fac rost de bani nu rezolv nimica:D o sa mai treaca timp pana rezolv problema asta.Oricum m-am obisnuit cu problema asta dar nu o pot trece cu vederea.
As avea o propunere... dar nu stiu daca e realizabila.Daca am putea planuii si noi o ieseala frumoasa undeva la munte de ex pe transalpina sau transfagarasean.Ne strangem mai multi cu polo-uri si facem o ieseala si nu vb de azi maine stabilim candva ...La anu prin vara... |
Quote:
|
Foarte frumoasa masina,o intrebare de unde ai luat sticker-ele acelea cu polo ?stima numai bine
|
Ti le descarci dupa internet in format JPEG apoi gasesti un magazin din imprejurimi care ti le poate scoate ca sticker.Daca vrei uite id-ul meu iti pot trimite eu cateva modele : unik_ntz .
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Astazi am vopsit la interior plasticul din centru de sub consola centrala pana la frana de mana in culoarea negru mat,"buzunarele"de la usi dar si plasticul de la portbagaj si am curatat motorul .Interiorul arata mult mai bine.Maine urmeaza sa cumpar 2 benzi cu leduri verzi sau portocalii sa pun sub bord la picioare in stanga si dreapta.Pana maine vin cu cateva poze:
|
3 Attachment(s)
Astazi s-au montat si neoanele.Multe multumiri lui Aditza ice pentru lucrare.Mai pe seara vin cu poze cu lucrarea terminata dar pana atunci :
|
2 Attachment(s)
Mda .. in poze nu se vede asa cum ma asteptam.Oricum in realitate totul este mult mai luminos si tot in poze se vede o diferenta enorma de culoare care in realitate nu exista.Oricum sunt super multumit de ele.Ms Aditza.
|
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o husa gri pentru scaunul din fata?E rupta intr-un loc foarte vizibil si strica tot aspectul interior.Este vorba despre partea superioara a scaunului.
|
Se potriveste capitonajul de la capota unui golf 3 pe un polo 6n?Va rog ,stie cineva?
Azi am antifonat capota cu banda antifonica de aluminiu. |
nu stiu cat de indicat e cu foaie de aluminiu...
|
2 Attachment(s)
Azi am continuat procesul de antifonare:
|
Ce ai folosit?
|
La capota am folosit banda de aluminiu fonic izolanta si apoi am pus peste un fel de smoala gumata izolanta."Smoala" despre care vorbesc este foarte practica si ieftina.Din 2 litri faci chiar toata masina.Costa 21 de lei 2 litri jumate.
|
Totusi inainte a da cu aceasta smoala,ai curatat locul rotii de rezerva? Se vede niste praf pe acolo
|
Da am curatat locul cu diluant.Acolo se vede asa pentru ca nu e vopsea.
|
Parea a fi urme de praf si de aceea te intrebam:)
|
Quote:
|
Vopsea insonorizanta cauciucata.Gasesti si pe la magazine de vopseluri.
|
Toata ziua mesteresti la ea! Cand mai ai de lucru dai un telefon la mine si vin sa te ajut.:-)
Tine-o tot asa ca e bine...zilele astea am si la mine niste lucrari de facut... |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning