![]() |
Re: Placute inmatriculare
Dragi prieteni .. Help me plsss ...
Pe 1 mai mamei ii expira contractu de leasing la masina si pva inmatricula masina pe numele ei ..... Ea doreste un numar din acesta ca la politie .... ce imi recomandati .. care numere se folosesc acuma mai nou ?? Eu as dori si cu caractere despartite :) dar vad ca ziceti ca pot aparea probleme Problema cu numerele nu e .. ca am pile la politie :D:D Faza e ce combinatie sa aleg :rolleyes2 Numaru va fi ... VL - xx - xxx 10x.... :peace: |
vl 55 sss se vede marfa rau daca nu e luat. plus de asta cine stie cunoaste sunt tot nr de smen ca sa le zicem asa. legatura cu politia au si astea :)
|
Quote:
|
Salut ! Mai baietzi ...am si eu o problema. Tocmai ce am luat masina si ma mancara undeva ca pe numerele de leasing sa mi lipesc autocolant peste steagul Romaniei si RO. Am pus ***uri d alea cu EU si stelutze. Am inteles ca iei amenda pt astea. De dat jos nu pot pt ca se ia cu tot cu vopsea...asa ca nu stiu solutie ce s afac. Le cumpar altele, fac orice numai sa revina la loc. :) Aveti idee cam cum as putea sa fac? Plssss Nu pot s acircul cu ea si ma oftic ...mai e si noua. Skoda O II :cry:
|
Ai incercat sa le dai jos? Si eu am avut puse pe masina si m-a oprit politia si m-a pus sa le dau jos, le-am dat fara probleme adik nu s-a luat vopseaua. Mai bine le dai jos decat sa incepi sa te certi cu ei cum am facut yo:chainsaw:
|
Am incercat s ale dau jos dar se iau cu tot cu vopsea! Asta e nasol!!! Nu stiu ce sa fac!! M-a mancat in .... Cautam la fel ca astea dar cu steagul romaniei si cu RO . Dar nu gasesc ! Ce idei imi dati ? plsss Am incercat cu apa calda si tot nu vrea. Nu vreau nici s amerg as aca imi dau astia amenda. As face altele dar masina e in leasing si nu stiu daca pot.
|
Ia numerele in casa si baga-le sub jet de apa calda, sau daca nu, incearca cu un fion sa le dezlipesti. Poate poate
|
Nu merge! Am incercat , crede ma!!! E asa subtzire vopseaua aia si se ia imediat. Se ridica cu totul si ramane tabla de Al. Ma gandeam sa cumpar eu folie reflectorizanta si sa scot la printer stema aia. Sau pana apar alea noi sa le tzin in tzipla bagate. Nu am idee deloc ce as putea sa fac !!!!
|
Am feon d-ala bun, cu care indoi plexicul ...adik la temperatura mare lucreaza dar mi e ca le matrashesc de tot . !!! Sa le dea amenda astora care au bagat pe piata asa ceva. Ma gandeam sa pun la numere stema aceea ...pt institutii guvernamentale :). O merge? Am mai vazut puse la harburi !!!
|
Atunci dak nu merge si nu merge zici k le-ai pierdut pe rand mai intai aia din fata si apoi aia din spate ...dureaza un pic da e o solutie si sa nu zici k le-a furat k o sa astepti o gramada si te cheama in audientza ***uri de genu asta..bafta
|
S-a rezolvat!!! Am cumparat autocolant reflectorizant roshu galben albastru alb (aceleasi nuantze) de exterior.Am executat steguletzul, lipit si zici ca d'acolo a fost. E super!!! :) Ms de pareri oricum !!!!
|
bv bine k te-ai descurcat si acu sa nu mai lipesti tampenii pe numere :D :D :D
|
Am rezolvat cu numerele mai cool !!! Am luat o bucata de ABS si ushor am reusit s adau jos abtzipildul . Acum au revenit la normal ca atunci cand le am luat :D. Nu mai fac prostia sa mai lipesc ceva peste. E buna vb aia cu "Prostia se plateste!" :)
|
[QUOTE=mache_rau;623874] Poti sa iti pui cum vrei numarul dar m-ai intai il dai perdut pe cel original la politie , ei emit o adeverinta ca ai perdut numarul dupa care tu iti pui numarul facut din orce, daca cumva te opreste arati dovada care ai primito de-la politie ca ai nr perdut si putina vrajeala si gata!!!!!:D:chillpill si faza cu wst , wpo si etc e adevarata !!!!
|
pina la urma stie cineva ceva sigur ? ca de bagatori in seama sint satul
|
stie cineva de unde iau placute cu distanta intre litere ??va ror frumos nu vreau comentarii de genul ( nu e bine , iti iei amenda , sau eu am ,sau tre sa ai pile sau se comanda la politie ) vreau ceva concret nr tel sau site pe net ceva
|
Quote:
|
Eu am vazut numere cu caractere despartite si cu "D" in loc de "RO" pe masini,in trafic.Sunt legale?
|
Quote:
|
vad ca nu s-a mai scris demult in acest topic concret sunt persoane care se ocupa sau stiu ceva despre spatii intre litere B X X B W S? Multumesc
|
pot sa-ti fac eu numere de-alea. da-mi un PM daca ai nevoie
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:13. |
- Copyright 2026 4Tuning