![]() |
Re: Muzica voastra din masina
te-ai cam dus pe sony...pacat
xtreme-ul e bun cs-ul e slabut |
:D salutare frumoase masinile superbe pot spune
poze cu masinile din sibiu pe unde le gasesc fratilor sau postati pe aici ma scuzati,nu vreau sa deranjez ........dar mai e cineva cu care se poate vorbi pe aici?? |
Quote:
|
1 Attachment(s)
player Sony CDX-F7750 4x52w
fata boxe pe 10" jbl spate niste Jvs pe 3 cai..... player-ul era o gashca de bani..... pretul lui era 1180 Ron dar am ajuns cu el la un pret fff bun nou nou.....Lucrasem akolo de unde l-am cumparat si deja aparuse un alt model care il inlocuieste in momentiul de fata si de aceea....akuma il inlocuiete un alt model ... |
basule de muzica mea ce zici ,pe unde se situeaza la merge sau la e destul
|
Quote:
|
Quote:
|
de magnat streetracer 3000 XXL ce parere aveti?
|
tre vazut si ascultat
|
unde ascult si eu un sound ca lumea pe o masina?
sa imi fac o idee.... ? |
la o etapa de sq daca vrei calitate sau spl daca vrei "power"
|
Altfel spus, la 4TuningDays Cluj 17-18 mai!
|
In primul rand felicitari bassu-le te-am vazut si AUZIT mai bine zis prin oras.....
Esti mare....... Sa ma laud si eu cu muzica mea din masina..... CD player PANASONIC 4x50 w Fata 2 boxe Pioneer de 50 w Spate 2 difuzoare de la sistemul home cinema din casa :) De din alea grele nu am loc ca am scule si alte chestii in portbagaj |
2 Attachment(s)
ce am eu pe masina acu , e un inceput :D
HU: In Phase * model: ips 620sd fata: originale:grin: spate:Sony XS-F1725 amplificatoare: lipsa woofere: lipsa subwoofere: lipsa condesator: lipsa conectica: classice |
Interior full-linie boxe Sony X-plod ( şase boxe ), mp3 tot Sony x-plod ... Şi în portbagaj un subwoofer JBL 1000W şi o staţie Mutant 600W!...
|
Poze ai ? ar fi frumos de vazut :rolleyes2
|
io nu am cu ce sa ma laud...
HU sony xplod de 50x4 Woofer Ground Zero GZRW 30SPL 1000W RMS Amplificator Sierra Duval VT 8000 de 1000W la 1ohm RMS Conectica Ground zero de 50 mm nush exact modelu... pe spate 2 difuri JBL nu stiu de care de 20 cm si pe fata 2 difuri stoc ca se aude mult mai bine... Cu ( virgula ) configuratia care o am am luat de 2 ori locul I la clasa 1000 W cel mai mult am scos 143.47 db...cred e ok pt inceput nu??o sa mai urmeze cv modificari sper ca intr-o luna.:D |
ti-ai rezolvat inchiderea trapei sa nu-ti mai forteze motorasul?
|
da am renuntat la inchiderea automata a trapei dar acelasi modul l-am modificat un pic cand am renuntat la manere si acum il folosesc doar la portbagaj si la deschidere usii din stanga:D
|
Sa enumar si eu ce am pe masinuta mea(un ford fiesta):
Headunit: pioneer 2320ub Boxe fata: focal 570ca Boxe spate: ciu-ciu Tweetere: hertz dieci Cabluri: 0awg Amplificator: power acoustik bamf 5500.1bd Subwoofer: ground zero 555 limited. |
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:51. |
- Copyright 2026 4Tuning