![]() |
Re: Intalnire NSL
fara..... gandiri negative va rog ... ;)
dc sa nu mai fie o alta data ?! ?!?! |
Quote:
|
daca... o sa vina toata. .. lumea ... la intalnirea asta... poate se v`a demonstra ceva ... ;)
sunt foarte curios cati o sa vina ;) |
iti dai seama k n`o sa poate venii toti membrii....!!...frumos ar fi...dar...who knows...
|
dap... oricum as vrea.. sa vina ..... majoritatea de la voi ca am vazut.. ca sunteti baieti valabili :))) cum spunea cineva.... si de fiecare data v`am vazut... in brigada mare ;)
|
Quote:
oricum vedem pe 3 cine o sa vina si cine nu ;) |
pei dati sfoara`n tara :D ..... sa afle tot poporu :D
|
Quote:
|
voi stiti asta.... :D deci pana acum s`a anuntat.... asa Craiova Ploiesti Targoviste Iasi si nu in ultimu rand Bucuresti ....
ce o iesi ? ! :D |
Quote:
|
Parerea mea e sa vina toti membrii NSL! De data asta s-a anuntat din timp ca sa afle toata lumea si sa nu mai fie probleme de genul....: Frate e prea din scurt!.....si hai sa fim cinstiti vine cine vrea pana la urma si cine are ceva pt clubul asta ! E de inteles un ZIP care e in armata , dar restul nu au scuze! E duminik deci nu toata lumea munceste.Sper sa vina cat mai multi membrii.Aici o sa se vada cine e activ si cine plimba stiker-ul prin Bucuresti de dragul de a apartine unui club!Personal am anuntat de pe acuma la serviciu' ca nu apar pe 3 si sa stiti ca e de inteles.Nu facem intaniri din astea degeaba si nici asa de dese.Cred ca am mancat destul ***.Va asteptam la intalnire sa aratam ca suntem un club unit!
|
punct lovit .. ;)
|
Quote:
Tot timpul ai fost un bun filosof....cred ca d'asta te iubeste mama...:-P M-ai conins.....La intalnire sunt si eu prezent....:D |
vom fii prezenti si cativa baieti din Targoviste dornici de inscriere!
|
eu nu am fost de acord cu intalnirea la ploiesti deoarece trebuia amanata cea de la polivalenta care deja se anuntase o intalnire mare. ne am gandit la mai multe , nu am luat singur decizia asta , am discutat problema si cu florica si a fost deacord cu mine. in primul rand daca intalnirea se tinea la ploiesti nu veneau si din alte judete unde mai avem filiale si nu ar fi iesit o intalnire asa mare . nu era momentul sa amanam o intalnire asa mare si sa chemam baietii degeaba la ploiesti. asta nu inseamna ca nu se va face nimic si la noi dar nu era momentul potrivit .
|
Quote:
In cazul asta sa ma imbrac frumos si sa ma pieptan.........poate poate cine syie:D . |
Vb lu' Gibi cine stie "Tu daca te mai iei de mama":D:D:D
|
Quote:
cand am vazut topicul cu intalnirea pe data de 3 dec,am pus mana pe tel si l-am sunat pe florica si i-am explicat situatia de aici.. fiind de acord cu schimbarea datei si a locatiei, ba chiar ma rugase sa-i zic lu Golfuletz sa modifice el pe forum(fiind moderator) de ce zici ca daca intalnirea se tinea la PL nu puteau veni si din alte judete/orase?din contra, pl era mai aproape si de Targoviste si de iasi si de craiova ..... stii f bine cum se face rost de aprobari pt ceva legal la noi in oras in fine, scuzati-mi off.topicul numa` bine |
Baieti!
Ne ambalam pentru ce nu trebuie. Hai sa luom lucrurile asa schimbate si sa ne cantonam eforturile pentru reusita evenimentului de la Bucuresti. Jumatate din posturile de pe forum sunt discutii referitoare la nemultumiri generate de reschimbarea zilei si locului. Nu este cazul! Evenimentul trebuie sa iasa impecabil cu cati mai multi membrii si aspiranti! Multumesc |
Quote:
Abea astept :D. Sper sa fie loc si pentru mine pe acolo.. |
Este loc pt. toata lumea frate......sa speram ca o sa fim in nr. cat mai mare;););)
|
-Initial cand am vb cu TNG la tel si mi a spus ca este din Ploiesti am crezut ca este membru NSL ...sincer. De aceea am acceptat Ploiesti dar nici multi din Buc nu puteau pe 25. Am hotarat sa ramana Bucuresti 3 Decembrie cum a fost anuntata initial intalnirea. Aici trebuiau doar confirmarile de prezenta nu discutii inutile referitor la locatie si la data.
|
1 week and 23 minutes :D
hai grabiti`va :))) |
Mai upgradeaza numaratoarea inversa bai Cipi (golftuning)!!!
:) |
A ramas ceasu fara baterii:D:D....
|
Quote:
|
Golf,frate daca ai nevoie de ajutor zii ca suntem aici;)
|
hai ca va zic eu.. mai sunt: 647 de ore..
|
77h25m.
:) |
da da da :D ... hai ca mai e ceva timp :D
pana atunci La multi ani Lu andrei17 :D .... si nu mai stiu pe cine cheama andrei :D |
Pe mine !:twisted: :-)
|
Ms mult Golfuletz......sii LA MULTI ANI si lui Skmadtm...bafta
|
Quote:
Dac nu deranjez si nu incomodez pe nimeni......s-ar putea sa va onorez si eu cu prezentza la aceasta intilnire.......ca simpatizant. Ce urit suna dupa cite am facut pt clubul asta sa ajung sa cer voie sa iau parte la o sedintza..... un club pt care cei care ma cunosc stiu cit am suferit ...nici dupa nevastamea nu ash fi suferit atita (mortii lor de femei) Sa va vad ce va poate pielea(ma refer la astia mici (noi)) Ca noi am "imbatrinit" sper sa iasa bine si ce e cel mai important sa va tinetzi promisiunile pe care le vetzi face ,pt ca in acest club s-au perindat foarte multi cursanti care s-au batut cu pumnu in piept facem si gregem noi......si ****aa deci sa dea BUNUL DUMNEZEU SA AJUNGETZI IAR IN VIRF ASTA E TOT CE VA DORESC CINEVA A SPUS SI DUMNEZEU E RACER.......... |
Prezent si BON-ul. Vin cu Vectra NSL-izata.
E vreo problema daca vin cu ea lovita, ca am reusit s-o aranjez saptamana trecuta :( Noroc ca-s piesele ieftine. Prietenii stiu de ce :) |
:D te asteptam don`ule ...: d sa vii si cu .. caciulit aia misto de drac :D parca tu aveai nu ?!
gsi`ule nu te opreste nimeni sa vii ;) t asteptam |
43 Attachment(s)
Daca ar fi mers forumul ieri, as fi vazut postul tau Golfuletzule si as fi luat si coarnele la mine insa daca n-am vazut..., le-am uitat de data asta...
Iata si pozele facute de noi, cei de la Ploiesti..., adica eu :) Restul nu stiu daca au facut poze... Apropos, super tare intalnirea fratzilor!!! La mai multe!!! |
3 Attachment(s)
Matizu nebunatic :D
vezi ca se poate :D |
3 Attachment(s)
Made By Targoviste ....
welcome ;) |
Nice.........dar frig!!!!
|