![]() |
bai astia care zicei de oltcit la 20 secunde habar n-aveti ce vbiti..eu am si un oltcit..11RL si am ajuns la 80pe 170m in juru a10-11 secunde.(pana in treapta 2)..n-a avut rost a 3-a...bine..daca stiti sa-l jucati cum trebe..deci probabil k e undeva in jurul a 12-14 sec iar trs ar trebui pe la 12-13....
|
Re:
Quote:
|
:lol:
|
nu prea e corect s comparam motoarele de oltcit cu dacia..alea-s motoare turate oricum..la capacitati mai mici urca imediat la 6000 daciile sunt mai lente..normale..olt.mai au motoare boxer :lol: :lol: :lol: carburatoare duble aer mai mult..e altceva..e cam si cum ai compara un motor de masina cu unul de motocicleta..la aceeasi capacitate..sau chiar si capacitati diferite....
PAREREA MEA:)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
exista topicul dacia vs oltcit :lol:
nu aduceti in discutie si aici conservele alea de masini. :lol: eu vreau sa uit ca am umblat in dacie si voi tot imi aduceti aminte de cazatura aia. :lol: |
1 Attachment(s)
Apropo de 0-100, ce ziceti de bimmeru' asta?
|
De fapt era 9.46.
Si totusi, asta in cat scoate suta eu zic ca tot sub 3 secunde, la ce avans ii da la supra... |
PAULADRIAN-----CATA SUFERINTA:)))daca ti-e rusie ca ai umblat in dacie..ar trebui sa-ti fie rusie k muncesti...ca incerci sa traiesti...eh... :lol: :lol: :lol:
|
si inca una
\"Gillet vertigo 1994, World Record of acceleration from 0 to 100 KM/H in 3.266 sec\"
|
Masina de serie cred si record doar in 1994, ca e plin de masini care scot mai putin.
|
Re: si inca una
Quote:
|
da e mult rau 3.2 sec. nu sunt numai masini de serie in posturi, dar daca vrei asa are motor de masina de serie, :wink: . si correctie la golf:
http://www.hgp-turbo.de/ Golf R32 Bi-Turbo, 556PS, 0-100 3.7 Sekunden. are si un an garantie masina! |
aici se vb de masini oficiale sau zeci de tuneri???? k am mai pus o data un clasament destul de oficial dlk pot spune asa
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning