![]() |
Re: Userii 4TuningRO Sibiu
|
nume : Stef
varsta : scrie la user details :-), nu are rost sa o scriu ca o sa se mai modifice din an in an :lol: |
Salut,ma numesc Darius sunt din sibiu si am 18 ani jumate,deocamdata nu am masina...astept sa treaca criza sa imi faca cadou parinti:Dpermis am de 3 luni si ceva,se poate intra in comunitate daca nu am masina?am mai vazut pe forum 1 sau 2 care nu aveau masina..:-) si m-am gandit sa imi "incerc" si eu norocul :)
|
Salutare , mai nou prin zona , adica sunt student la sibiu :D
Nume : Paul Nickname: ToNy Varsta : se vede la profil , daca nu se vede am 19 ani si jumate in prezent Domiciliu : Victoria (jud. Brasov) , in urmatori ani adica minim 5 voi sta in Sibiu , nu stiu daca ma stabilesc dar asta ramane de vazut in viitor Hobby : Masinile Tunate , Motoarele si Calculatoarele :D Masina propie : nu am deocamdata deoarece numai de un an am carnet , dar urmeaza , in prezent conduc un VW Gofl 1.9 TDI 105 CP , merge super ID : cine doreste imi lasa un PM Tel : 0745076188 dar nu dati beep-uri numai sa va aflati in treaba Multe salutari si poate ne intalnim pe la reuniuni |
Ovidiu
29 ani 0741332255 id ovexy |
Salut sunt Cristi din sibiu fac 18 in decembrie am masina si as vrea sa intru in comunitatea 4tuning.
id:tuner_cristi Renault Clio Hatchback 1998 1.2 60cp |
Nume: Dorin - fondator TC Racing Sibiu
Telefon: Va spun pe messenger sau in PM Mail/Mess: [email protected] ________________________ Opel Astra Caravan 1.6 16V, an 2001, 101 CP Pentru inscrieri in club trimite un mail pe adresa de mai sus cu subiectul "Inscriere in club" |
|
1 Attachment(s)
salutare la toti sibienii
iulius 24 de ani tel.0744635037 id.iulius_06 |
Salut !
Ma numesc Ovidiu Popa 35 ani Am o masina suzuki sx4 tel: 0727303110 e-mail: [email protected] |
Nume : Ovidiu
Varsta : 22 Location : Sibiu Id Mess : chuckyovi VW Golf 4 |
Salve ... Adrian ... 23 ... Cisnadie ... [email protected] ... Daewoo Cielo Hatchback 96' 8V OHC ... suficient ?
|
|
Nume : Alex
Varsta : 17 ( implinesc 18 in mai ) Location: Sibiu/Madrid (mai mult cu gandul in sibiu ca nu prea apuc sa stau pe aici :D ) Id mess : ocho_2006 Mercedes c180 1.8 123cp De carnet m-am apucat de cateva zile, sper sa apar in trafic cat mai curand. |
salut, intru si eu daca ma primiti:oops:
iuli 19 ani, sibiu,id de mess [email protected],nr tel il dau pe mess daca e nevoie cuiva:P |
Salut, Dan, din Deva de loc, dar ma mut la Sibiu de sambata. Re-deschidem reprezentanta Mitsubishi la voi. O sa incerc sa vin la intalnirile cu voi.
Conduc un Colt Ralliart. |
ok, datele mele:
iulian-(iuli) 19 ani sibiu id de mess:[email protected] nr de telefon:0755696823 :) :twisted: |
2 Attachment(s)
ce spuneti ma primiti si pe mine cu jaful meu?
nicu..............25 de ani.................sibiu.................o dacie break din 2001,injectie in lucru .tel 0741929579 .id de mes nicu_ene01 |
Salutare tuturor .. fac parte din "elita sibiana" de pe 4tuning ... am zis sa ma prezint si eu :
Nume: Bogdan Mail&messenger: [email protected], respectiv bogdan650 mess .. daca aveti nevoie de inca o persoana la intalnirile voastre ...o sa vin cu cea mai mare placere ! |
salut tuturor , sunt Marius am 17 ani (fac 18 in mai) si sunt membru pe 4tuning de vreo 3 ani dar am uitat de cont:sad:. Masinutza urmeaza sa preiau o dacie pentru inceput.. si as vrea sa fiu membru al comunitatii locale :oops:
|
Mihai 23 de ani sibiu!!
|
Salut tuturor ma numesc Andrei am 17 ani (fac 18 in aprilie de abea astept) si vreau sa devin si eu membru al comunitatii locale. O sa preiau si eu un Opel Kadet proaspat reconditionat sper sa fie gata pana inplinesc 18 ani:D
|
Buna, ma numesc Alex, din Sibiu, 19 ani, in prezent conduc un vw passat '99, 1.9 TDI. As vrea si eu sa fac parte din comunitatea voastra, daca se poate :D.
O noapte buna fara incidente. |
salut tuturor
sunt sabin-stefan am 24 ani localitatea sibiu id: [email protected] tel: oragnge:0752865913 vodafone: 0724884248 cozmote: 0761075111 fondator asociatia sportiva auto sport event |
3 Attachment(s)
daca tot is prin preajma sa ma prezint si eu
NICU 22 ANI SB vasilea aron am si eu un kadett ma primiti si pe mn id [email protected] tel 0748837846 dati mesaj si vin si eu la intalniri fara probleme |
salut, sunt deja ceva vechi pe aici, dar as dori sa ma RE-prezint, sunt vechiul SB 09 U L I, era aiurea nickul pentru ca nam mai vrut numarul ala ,deci popa iulian ,19 ani, sibiu,0755696823.
|
salutari tuturor!!!
cu toate ca nu prea am ce cauta pe aicea,ca nu am masina,da sunt inebunit dupa ele!! Nicolae Adrian 25 de ani Din Cisnadie [email protected] |
Nume :Alexandru ( mise mai spune si pilu)
Varsta : 18 Oras : Sibiu Id Mess : piluxxx_maniacsxxx Nr: 0743828189 |
|
Nume :Ema
Varsta :se vede la user details Oras : Sibiu ID mess : tocsina |
Salut!
Nu sunt chiar nou pe 4 tunning, dar sunt proaspat mutat in Sibiu. Ma numesc Bogdan, si am un matiz verde din 2008. |
Nume :Alex
Varsta :18 Oras : (Talmaciu) Sibiu ID mess : alex14_junioru Masina: Corsa B |
1 Attachment(s)
|
salut
gherghel emil 23 ani bruiu jud sb 0762665969 |
|
Nume: Marinica
Varsta: 24 Mess: dj_mcm2001 Sibiu |
|
scuze de off topic dar eu nu am primit nici un msj pe nr de tel despre intalnire si am lasat nr. (0752562113)
|
Salutare la toata lumea,
Si eu vreau sa fiu anuntat, pe nr de tel 0742827142. merci |
@Byg_M: nu in fiecare seara trezesc lumea...sa fim seriosi... Nu ma descurc cu banii sa imi iau Hifonics... atunci o sa auziti de spaima Talmaciului...
Ceva date despre Byg_M cu privire la identitatea sa? eventual un numar de masina? Uptate masina Mosneagu: Renault Twingo 1.2 SB-09-NPF Atentie cand dati de mine prin oras... Azi am dat peste un pensionar (No joke) lupalb: Am inceput sa lucrez, incep acum si cu facultatea (ID)... Promit solemn ca vin luna aceasta intr-o vineri la o intalnire.. Saptamana asta nu se poate ca am rupt arcul stanga fata..si mamaruta e in reparatii |
| All times are GMT +2. The time now is 19:15. |
- Copyright 2026 4Tuning