![]() |
Re: Masina mea...
Serios,daca pui asa accent pe muzica...iti faci un "aranjament" din MDF in tot portbagajul.Cu materiale fono-absorbante si tot tacamu.
|
"music is my life, it helps me thru the night".....sa fie si un vers din C&C Music Factory:D
|
4 Attachment(s)
Salutare dragii mei :D ... uuuhmm acesta este bolidul meu ... i se mai zice "Furia Rosie". Tunning nu a mai avut rost sa`i fac ca oricum nu are adversari pentru motorul ei impresionant de 796 cm3 / 35kW kW.... spre uimirea mea atinge pe drum drept 152km/h cu toate ca viteza maxima constructiva din talon e de 143.ie simpatica si nerabdatoare sa vina zapada 8)
|
.....mama ce-ai in spate!!!fain...si nici nu ne-ai facut un demo la intalnire :D
Sa o stapanesti sanatos si voios!!! |
bv bissy....dar sa nu mai vi cu benassi:D
|
fain sound ai in mamaruta aia:)))
|
Salut, faina mashinutza. Am auzit ceva in parcare vineri dar n-am fost ff atent. Bravo si felicitari si ashteptam sa completezi toate topicurile
|
bravo pt GTI super masina
|
multumesc pt aprecieri ;)
|
sorine,a facut demo vineri, da noi eram foarte cufundati in povesti ;)
bissy, se scrie tuning, cu un singur N (fara suparare, nu e din rautate). oricum ce viteza iti apare tie pe ceas este mai mare, toate masinile au deviatie la kilometraj. |
na bine mai axxro ma laudam si io cat despre tuning mai greseste omu ...ideea conteaza
|
Salut si bine ai venit Bissy!
Dragutz "micul gigant" mai ales in pozele alea offroad! Ti-am vazut masina pe Iorga o data si m-am mirat de culoare care ii sta bine! S-o stapanesti sanatos |
ooohoho...bun venit bah tovarashe.."bissy"....ai vast k ii place lumii de masina ta...ti-am zis sa nu iti fie rusine cu ea....:twisted: :twisted: :D
sa ai grija de ea...si de tine...si nu mai incerca sa ma depasesti :)) k duminica....stii u knd am venit de la cabana :D |
Las' ca nu totzi suntem copii lu becali, deci nu tre sa itzi fie rushine de mashina:D. Ashteptam vineri sa o auzim mai bine;)
|
ushor cu mamaruta in caz de vant lateral:D
|
no ui fra....ce zic io si ce intelege MIG-ul :shock:
da cine-i copilul lui becali ? nu incercam sa-l fac de kk....ca banuiesc k la aia te-ai gandit...era un mod de a zice...si stie el cum am ziso io..infine nici nam ziso in sensul sai fie rusine cu masina lui...din contra k io lam incurajat k el zicea k plm k mie mi rusine si dealea.....si acuma io sa fiu ala ce il dezamageste ??? |
Shtiu mah, ca doar va cunoashtetzi si ai zis-o in gluma, shtiu ca il incurajai stai linishtit. Am zis o gluma da no ieshit cum ma credeam:)
|
no las k nu-i problema dak nu o iesit cum vroiai....da io credeam k asa ai vrut s-o zici :-P
|
o dam in becalisme aici:D
|
nu stiu cine.... :))
|
In sfarshit s-au facut poze cu mumu-mobilu'. V-or fi postate in scurt timp.
|
18 Attachment(s)
PaulMIG's ride!
Si altele...:) |
Sorine te pupic:) Au ieshit mai bine decat ma ashteptam. Se pare ca avem si in Sibiu un Santos in devenire:).
;)10x |
frumos :-) ...numa ca o stricat sorin pozele putin :sad:
ma mir ca nu o aparut si vreo poza cu "derive" pe autostrada :lol: |
bah acestia voi circulati in haita?:D....pe mine nu m-ati sunat
|
...pai am trecut pe la tine pe strada bassule da cand am vazut cat de murdar era opelu nu am mai sunat. Las data viitoare iesim mai multi la o sedinta foto pe ziua pe la curmatura palti sa mai vedem noi. Sa ne spui tarifu Sorine:). Inca odata bravo;)
|
aha...daca era curat sunai si la interfon:D
|
foarte misto poza cu clio pe calea ferata :tenisclap
bravo! |
Ms mult:) Mie cel mai mult imi place a doua poza, da pacat ca se vede "opera" lu' taica-mio pe spoiler:D
|
dragute pozele....
|
7 Attachment(s)
Asta e masina lui Dan,un prieten.A fost si el cu masina la cateva intalniri,in rest a venit cu mine copilot :D
El fiind mecanic il intretine si i-a adus ceva modificari destul de serioase d.p.d.v. al confortului.Va arata el la vre-o intalnire. Am remarcat k e o masina destul de fotogenica :D |
salutare.
primiti un trabantzel?:D |
in sfarsit am concurenta :D normal ca primim...
|
GG dane ca ti-ai facut user. Faine pozele, era un pic de ceata sau mi se pare mie? tre sa veniti prin CJ-N ca aici nu vedeai mashina daca faceai poze de la distanta aia sa mor de nu. Toata iarna trecuta la un loc nu am vazut atat ceata cat vad aici intr-o zi si ii asa de 2 sapt jumate. Orizontu pt clujeni ii la 2-300 metri:))
|
Quote:
|
care e D.K> pe aici?:D
|
da mai mumu.
mi-am facut si eu user. am sa va mai postez si eu din cand in cand , si in legatura cu ceata , da a fost ceata. |
Un anunt valabil de acum incolo:
Cand se posteaza poze cu masini se va cenzura numarul de inmatriculare pt a nu avea discutii |
ce are de nu se pot pune poze?
|
mai incearca.
ai facut poze cu masina?pune-le sa le vedem si noi. |
| All times are GMT +2. The time now is 03:21. |
- Copyright 2026 4Tuning