![]() |
Re: Nume club - sugestii
Dap... Merge.. :)
|
Eu nu am decat varianta Snoop Dogg feat. The Doors - Riders On The Storm.
|
Quote:
|
Am si DC++ dar nu am cautat-o pentru ca o am pe asta si imi imaginez ca nu e o mare diferenta intre ele ....
|
dintre toti membrii acestui viitor club nu cred ca sunt mai mult de 3-4 care s-au dat vreo data.... la ilegale sau legale .... asa ca parerea mea este ca acesti membri sa propuna numele..... asha cum eu shi underground.... care suntem intre cei mai constanti participantzi am vrea acelasi nume care a fost propus prima data.... UNDERGROUND RACING CREW... shi asta pt. ca la legalele din gl, la cele din braila shi la ultima de la buzau au fost participantzi care au avut nishte mici logouri cu acest nume..... deci cat de cat are o vechime....
|
corect!....lasati snoop dog...road runners....strom racers...darck vader...and shit...
|
:(
hmm... si eu care credeam ca a inteles toata lumea de ce renuntam la URC... NO more COMMENTs |
Si apropo de Underground....
Fara suparare, dar numele e cam "fumat" de acum... Acum 2 ani sigur ca era tare, dar astazi... Dupa NFS Underground 1, si 2, dupa x cluburi care sigur exista cu UNDERGROUND in cadrul numelui, mai la inceput sau mai la sfarsit.... Gata fratilor, hai sa gasim ceva nou. Un pic de originalitate.... |
eu totusi nu inteleg de ce esti tu atat de impotriva acestui nume??????????
Deci..............nu pot sa inteleg neam de ce?!?!?!??! Exact num a spus si perikolos noi am fost la curse cu logo-ul asta pe masini asa k intr-o oarecare masura avem si tot dreptul sa cerem numele asta.......... Prima data cand s-a vorbit de club asta a fost numele care s-a dat si eu spun k asta ar trebui sa ramana.........eu nu sunt de acord sa participe la vot niste oameni cu absolut nici un fel de experianta in lumea curselor auto care nu au vazut in viata lor o cursa nu stiu sa desfaca sau sa strnga un surub .......s.a.m.d.!!!!!!!!!!!!! Nu stiu care dintr-e voi , cei care ati participat la curse , sunt-eti de acord cu asa ceva!!!!!!!!! |
Frate, nu ma intelege gresit...
Din partea mea puteti alege si numele tampitzii din Galati, ca eu oricum vreau in club. Pentru mine personal mai putin conteaza numele, numai ca asta e primul pas care trebuie facut. Daca lumea decide sa punem numele UNDERGROUND, foarte bine. Pe asta il punem. Daca de la judecatorie ni se comunica ca este liber. Daca nu ii schimam un cuvant, ii scoatem unul, ii adaugam altul, vedem noi... Parerea mea e ca putem gasi un alt nume, care sa nu creeze confuzii. Tu de ce tii neaparat sa fie asta numele? |
1.pt k am fost la competitii cu numele asta
2.la Cursa de la :Galati,Buzau,Braila au fost masini care au avut insemnul UNERGROUND 3.pt k acum 3 ani de zile knd mi-a venit ideea de a face un club cu specific auto asta a fost numele ales de mai multa lume...........se stiu ei care!!! |
ok
cum decide majoritatea ne intalnim sambata si discutam problema numelui sper sa stabilim un nume sambata, ca sa trecem la etapa urmatoare ciudat e ca suntem doar 9 pana acum...desi TOATA lumea vrea club... E ochestie pe care nu pot sa o intaleg, dar pana la urma mai bine mai putini si devatatii ideii, decat multi oar cu numele... www.clubauto.modic.ro |
are o oarecare dreptate bgd :)
|
pai, bgd, care sa fi deci numele?
|
man unde trimit mail ca vreau sa intru shi eu:)....daca nu e prea tarziu
|
|
brailenii nu pot fi membri acestui club?
|
Nu:D Only Galati :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: :lol: MauS sa filmezi faza ca sa vad si eu box dupa aia :D:D
Eu tin minte ca a mai intrebat cineva daca pot sa fie si Braileni si raspunsul parca nu a fost...:D |
Quote:
Cu cea mai mare placere....daca noi vom deschide club in GL si alti oameni din BR de exemplu sau din alt oras vor sa se afilieze la club, eu nu vad nimic rau in asta...daca sunt destul de multi poate facem o filiala si acolo. Ideea este de dezvoltare a clubului...nu? ;) |
Pai treaba cu filiala suna mai bine :D
Dar inainte de asta trezirea:D:D Trebuie sa ne facem clubul aici si dupa aia sa ne extindem ... daca va fi cazul ... |
Quote:
Om trai si om vedea |
sa il infiintam noi in Galati, apoi vedem daca acceptam si membri din Braila (desi cele 2 orase par ca se vor uni cat de curand pe toate planurile intr-o metropola, deci...) sau daca o sa deschidem o filiala acolo (desi parca mai mult agreez partea cu acceptatul membrilor....).
Iarasi, asta e o parere personala, decizia va fi luat de majoritate! |
eu zic ca suntem prea aproape ca sa facem filiale and shit .. haidetzi oamenilor nu va mai impiedicati de motive de 2 lei si 3 bani si incepetzi demersurile pentru infiintarea clubului.
|
Pai demersurile se fac deja ... Nu vezi ca ne intalnim cu toti sa stabilim numele ... Si sa trecem la pasii urmatori ...
|
sunt din br....vreau sa fiu si eu membru.afisati odata ziua de intalnire
|
[QUOTE=aly20;649908]deci ....in ce zi va fi intalnirea?
|
sambata la 12 la elice numai bine
|
asta poate fi inchis...:shock:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:43. |
- Copyright 2026 4Tuning