Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   BMW tuning (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning.html)
-   -   Bmw-uri modificate din Romania (https://forum.4tuning.ro/138-bmw-tuning/270295-bmw-uri-modificate-romania.html)

RIcKO 17-09-11 17:22

Re: Bmw-uri modificate din Romania

Eu zic , ca ar trebuii sters topicul asta

1 NU este topic de prezentat masina personala

2 BMW modificate din RO ...automat starneste scandal din cauza ca la noi ce e drept altceva in afara de M deja e aruncat la gunoi , eu personal am fost in contradictoriu cu 70% din userii cu BMW cand a fost vorba de modificat E36 , in fine ,,,,in cele din urma am ajuns la M pack desii mai gasesc a fi ok si cateva custom-uri, ca sa nu se repete si cu alti useri , eu sustin inchiderea / stergerea topicului asta

sharkylete 17-09-11 17:40

Quote:

Originally Posted by RIcKO (Post 4590886)
.

altceva in afara de M deja e aruncat la gunoi

in cele din urma am ajuns la M pack desii mai gasesc a fi ok si cateva custom-uri

Nu am zis nimic de M sau nu M! ... vorbeam de gusturi!

Si aici nu te obliga nimeni sa iti pui masina... cine vrea si-o prezinta pe a lui sau daca nu au/vor, pot prezenta masina prietenilor... care considera ei ca sunt modificate!

RIcKO 17-09-11 18:00

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4590907)
Nu am zis nimic de M sau nu M! ... vorbeam de gusturi!

Si aici nu te obliga nimeni sa iti pui masina... cine vrea si-o prezinta pe a lui sau daca nu au/vor, pot prezenta masina prietenilor... care considera ei ca sunt modificate!

Nu m-am referit strict la tine ....generalizam ....o sa vedem atunci in ce directie o sa o ia topicul

plank 19-09-11 11:59

le-am facut asa pt ca marea majoritate au buza in culoarea masini si interioru negru...si am vrut sa fac altceva...fiecare cu gusturile lui, nici mie numi prea plac cele stoc sau marog pachet M, da de fapt is 1.6, 1.8(infine) si ma bucur ca nutzi place:D

maxmartinez 27-09-11 08:59

Quote:

Originally Posted by plank (Post 4593806)
le-am facut asa pt ca marea majoritate au buza in culoarea masini si interioru negru...si am vrut sa fac altceva...fiecare cu gusturile lui, nici mie numi prea plac cele stoc sau marog pachet M, da de fapt is 1.6, 1.8(infine) si ma bucur ca nutzi place:D

e ok man, pana la urma e vorba de gusturi. mai exista si altceva inafara de M pack, si nu ma refer la masina ta.

referitor la asta, per ansamblu e frumoasa, se vede ca s-au bagat ceva bani.

minusuri : jantele mergeau in alta culoare decat a masinii, de exemplu negre de tot, nu imi mai place ca ai astupat nr pe spate, si se vede cam aiurea ala intr-o parte.
bandourile lat scoase, dar se compenseaza ca le-ai scos si pe fata/spate.

plus : bad boy-ul :twisted: si culoarea

DEVIL's Style 11-12-11 11:44

Pe mine ma deranjeaza altceva , vopseaua imi place si conceptia sau ideea care sa urmat , dar sa vopsesti o masina care pe dedesubt o mananca rugina in ochii mei e egala cu zero. O masina modificata sau restaurata sau care vine la show uri nu are ce cauta cu praguri facute praf sau cu inceput de rugina pe la capota [ a se vedea pozele ]. Aici denota cata atentie sa dat la detalii si fara suparare , o vopsea + un set de jante + badboy look , nu schimba faptul ca sa neglijat caroseria .

GelucuGti 04-05-12 23:19

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 4771670)
Pe mine ma deranjeaza altceva , vopseaua imi place si conceptia sau ideea care sa urmat , dar sa vopsesti o masina care pe dedesubt o mananca rugina in ochii mei e egala cu zero. O masina modificata sau restaurata sau care vine la show uri nu are ce cauta cu praguri facute praf sau cu inceput de rugina pe la capota [ a se vedea pozele ]. Aici denota cata atentie sa dat la detalii si fara suparare , o vopsea + un set de jante + badboy look , nu schimba faptul ca sa neglijat caroseria .

cam asa e frate da ce sa faci suntem in romania si vin si saracii cu daciile la liniute si curse:)))invidiosi pl ca avem bmw si na sa se sparga in figuri ...

plank 05-05-12 17:29

faptu ca a inceput sa iasa rugina si ca a fost prost lucrata caroseria se datoreaza vopsitorului si celui care le-a pregatit...mi-au promis lucru de calitate plus garantie...am tras o perioada destul de lunga sa strang suma ce mi-au ceruto ...destul de mare...mi-au promis intr-o luna, au terminato in doua...si dupa ce a inceput sa apara rugina...normal m-am dus inapoi...ca mi-o reface daca ii mai platesc jumate din cat mi-a cerut initial...asa ca in cel mai scurt timp sa vina refacut tot la detaliu...asa ca imi cer scuze pt defecte...;)

All times are GMT +2. The time now is 13:04.

- Copyright 2026 4Tuning