![]() |
Re: oldest ford
3 Attachment(s)
palyer 77 sustineti pretul frate 1600 . si eu imi sustin pretul de 3500 discutabil si maisna mea este originala plafon original, vopsea originala, 120000 km reali . masina a fost a admbasadorului cehoslovacilor in romania prin 76. dak va intereseaza 0724802993 multiple piese noi!!!
|
Quote:
deschideti post separat despre cazane si vorbeste acolo singur fratioare..ca de jignit toti jignim foarte usor..arata-ne masina ta frumoasa si apoi comenteza despre altii..pana atunci din respect doar citeste si invata.. |
Quote:
in concluzie...daca ai ceva bun si interesant de spus..spune..daca vrei doar sa strici ce au altii...sssstttttt..... |
ba!
cineva a baut apa la caine. unii dintre voi (nu dau nume ca se recunosc si singuri) habar nu au in ce sens se invarte motorul. dar romanu e mecanic si turcu cantaretz. totzi suntetzi samsari, vindetzi masini si le cumparatzi tot voi si va facetzi vile din asta, va datzi cu parerea in privintza pretzului ca si cum atzi avea diploma de evaluatori. fetelor! revenitziva cu preturile ca suntem o economie de piatza, nu mai refulatzi in internet din cauza problemelor de acasa. si daca va pune nevasta sa vindetzi masina nu mai bagatzi pretzuri d'astea ca sa nu se vanda niciodata. nu vreau comentarii la postul asta. gata |
vanduta de ceva vreme ...bafta noului propietar
|
foarte tare masina
spor la vanzare :D jantele nu le dai? :twisted: |
Quote:
da jantele nu le dai? :twisted: :twisted: |
:lol: :lol: :lol::oops:
|