![]() |
Re: Street Wars
Quote:
|
=)))) exact asa is si eu ca si piry! ma dau cu orcine doar pt simplu fapt ca imi place!(sa nu uit prima liniutza a fost cu "bolidu" lui piry) desi stiam ca ma face, m-am dat!
|
o sa ne vedem la lini pe aeroport BMW RULES SPER SA FACEM MAI MULT DE 0 LINIE
|
Quote:
nu de alta da sa fie mai interesant :P |
Quote:
|
Quote:
|
nimic....?mare plictiseala.......
|
asta ma ce nelegiuit ii :lol:
|
taci acolo! el tot nimik nimik ti-am zis bogdan ca am un cocalar pe care il tot manca si abia astept sa isi faca hua masina! sa se dea si el cu asta!
|
mai am unu care mi-o lasat prv....
|
mie nimeni nimic :lol:
|
Quote:
|
fitzi rai ma
|
Quote:
|
lol..............
|
Re: Team CSR
puneti sheru pe strada :))))
|
ce probleme???
|
Ma refeream la neintelegeri,ca sincer deja toate topicurile is ca si ziarele de scandal.Mie ca si pasionat de linii si ma gandesc ca si restu care citesc si intra pe acest site ,mi se pare normal sa rezolvam pe strada.Sorry daca mati inteles gresit
|
corect!mi scuzi,400 sa fie.
|
Quote:
|
Quote:
acuma daca nu ii cu ce ... asta e |
Quote:
|
Cici nu-mi dai puntoul tau si tu cu corsa-ul?...facem scandal cu ele...
|
Quote:
Ufo, nu pun paie pe foc, dar de multa vreme asjtept sa ma dau de exemplu cu Driveru, bobu sau renou 11 1.4 turbo. Si voi restu care nu aveti treaba, stati in banca voastra, adica aurik. |
Quote:
|
Quote:
Domnu UFO, mai zici ca eu pun paie pe foc ... |
O parere obiectiva: CSR nu inseamna cumva Cluj Street Racing, sau sa inteleg ca e locul tuturor stundetilor din cluj care au masini si se plimba pe strazile din cluj? eu am auzit si ceva de genul: CSR = Covasna Street Rally. mai nou csr mi se pare un no-name, ma uit pe strazi si vad hr, ab, bn, ce dreq??? ROSR? de ce nu va asociati cu ACR, si atunci aveti "filiale" peste tot in romania? nu zic ca sa-i tineti pica celor de afara (afara clujului, dar din moment ce nu tin de "casa" lasa-tii afara, preteni, preteni. a nigger from chicago cannot be a nigger from brooklyn.) nu mai puneti specii de diferite pesti in acelasi acvariu ca s-ar putea sa va manance!
|
se poate trece pe street wars
vb lui Ufo se pun paie pe foc desi nu are rost |
Quote:
|
scot si io dacia de la naftalina??? :))), creca va fi distractie la Oradea... dar ca intotdeuna.. multi se vor trage pe cur...
|
daca danutzu se tot rupe in figuri cu mine sa vin cu sheru...hai ca vin cu corsa lu mama daca tu te dai cu loganu lu tat-tu
.....dar sincer aici nu ash vedea nimik funy...man nu provoc la linii pe nimeni ca nu am cu ce/???......si aici ma refer nimik personal ....nu mama tata prietenii...cand o sa am masina personala mai vb....cine o inteles banuiesc ca se opreste cu chestile nasoale si sincer de la danutzu nu ma astept la nik bun ! |
bine hai!!!
|
o fost greu?trebuia sa umpli iar 2 pagini pe team csr? vezi ce simplu e?
|
Quote:
|
Se pare ca va vine mintea la cap:), ca doar numai prostii se cearta.
Pt tine Zandere, vorba ta: data si locul;)si dc ma gandesc putin , chiar si pt tine Gangsta`:)) |
Street Wars
Quote:
|
Quote:
|
Era si timpu,Lajule hai ca ne dam noi,si daca tot suntem acolo va iau pe rand pe toti(aurik,driver,cicione optional,etc)ms pentru acceptare.Cu respect Outlawz
|
sdp pe pm ai ceva
|
sa zici cand si cum ne dam:P......partz ...hai sa va dau satisfactie mai nelegiuiytzilor....daca va simti mai bine...ca vad ca pana nu facet unu dintre voi puntoul ala al meu 1.2 8 valve nu va linistiti....iisuse ....cand vreti....danutzu spd care vreti hai sa ne dam.....doamne sa fiti mai calmi
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:54. |
- Copyright 2026 4Tuning