Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Street Wars (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/26966-street-wars.html)

tekno 03-04-07 16:45

Re: Street Wars

Quote:

Originally Posted by Piry (Post 831329)
Corect zandere, da nu neaparat ca-l tine sau nu, ii interesat si nu ii frica sa se dea, si mie-mi place sa ma dau si numa eu stiu cu cati bolizi m-am dat doar pentru distractie si placere....pentru alea 10 secunde m-am simtit liber, asa ar trebuii sa va simtiti cu totii.

:lol: :lol: :lol: 10 secunde? da' te-ai dat pe 100 de metri? :lol:

DaNuTzU' 03-04-07 17:11

=)))) exact asa is si eu ca si piry! ma dau cu orcine doar pt simplu fapt ca imi place!(sa nu uit prima liniutza a fost cu "bolidu" lui piry) desi stiam ca ma face, m-am dat!

sineta 04-04-07 22:50

o sa ne vedem la lini pe aeroport BMW RULES SPER SA FACEM MAI MULT DE 0 LINIE

ZanDer 04-04-07 22:54

Quote:

Originally Posted by sineta (Post 834166)
o sa ne vedem la lini pe aeroport BMW RULES SPER SA FACEM MAI MULT DE 0 LINIE

te contrazic :twisted: la faptu ca bmw rulz :D
nu de alta da sa fie mai interesant :P

gangsta 05-04-07 00:19

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 834174)
te contrazic :twisted: la faptu ca bmw rulz :D
nu de alta da sa fie mai interesant :P

Ei-ei Zandere nu fi rau....Tot BMW rulz!:twisted: :lol:

ZanDer 05-04-07 09:59

Quote:

Originally Posted by gangsta (Post 834329)
Ei-ei Zandere nu fi rau....Tot BMW rulz!:twisted: :lol:

apei io te cred da totusi ... unu din categoria mea ce ar face ? :D

Bogdan' 30-05-07 23:03

nimic....?mare plictiseala.......

ZanDer 31-05-07 01:03

asta ma ce nelegiuit ii :lol:

DaNuTzU' 31-05-07 07:35

taci acolo! el tot nimik nimik ti-am zis bogdan ca am un cocalar pe care il tot manca si abia astept sa isi faca hua masina! sa se dea si el cu asta!

Bogdan' 31-05-07 13:44

mai am unu care mi-o lasat prv....

ZanDer 01-06-07 02:37

mie nimeni nimic :lol:

Bogdan' 01-06-07 19:56

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 926569)
asta ma ce nelegiuit ii :lol:

ce nelegiuit esti ma..:lol:

CicioNE 02-06-07 21:46

fitzi rai ma

DaNuTzU' 03-06-07 00:29

Quote:

Originally Posted by CicioNE (Post 930749)
fitzi rai ma

ei pot:P:P

CicioNE 04-06-07 22:09

lol..............

smoke 05-06-07 21:22

Re: Team CSR

puneti sheru pe strada :))))

alexufo 05-06-07 21:32

ce probleme???

S.p.D 05-06-07 21:40

Ma refeream la neintelegeri,ca sincer deja toate topicurile is ca si ziarele de scandal.Mie ca si pasionat de linii si ma gandesc ca si restu care citesc si intra pe acest site ,mi se pare normal sa rezolvam pe strada.Sorry daca mati inteles gresit

S.p.D 05-06-07 22:07

corect!mi scuzi,400 sa fie.

DaNuTzU' 05-06-07 22:52

Quote:

Originally Posted by S.p.D (Post 934932)
corect!mi scuzi,400 sa fie.

oradea e pe 400 lasa ca si la cluj ii loc cand va fi pe 200 poate pana atunci mai apare o masina!

ZanDer 05-06-07 23:26

Quote:

Originally Posted by S.p.D (Post 934909)
Eu zic sa ne lamurim problemele pe 200 de m,ne vedem la Oradea?(sau si mai repede)Demult nam vazut o provocare acceptata.Zander ii provocam in continuare?

nu ii treaba ca ii provocam in continuare ... ii treaba ca ii Cluj STREET RACING
acuma daca nu ii cu ce ... asta e

Laju 06-06-07 00:57

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 935101)
nu ii treaba ca ii provocam in continuare ... ii treaba ca ii Cluj STREET RACING
acuma daca nu ii cu ce ... asta e

Eu ma dau cu tine daca vrei...nu stiu daca iti pot face fata, dar incercam...macar asa sa nu mai zica lumea ca noi nu ne dam...hai zandere ca facem sa fie bine...sa ne dam si noi din csr-u asta...

Laju 06-06-07 02:00

Cici nu-mi dai puntoul tau si tu cu corsa-ul?...facem scandal cu ele...

ZanDer 06-06-07 10:51

Quote:

Originally Posted by Laju (Post 935294)
Eu ma dau cu tine daca vrei...nu stiu daca iti pot face fata, dar incercam...macar asa sa nu mai zica lumea ca noi nu ne dam...hai zandere ca facem sa fie bine...sa ne dam si noi din csr-u asta...

Ma da ce iti bati acuma gura ma, cand ai fost cu alfa nici "māc" nu ai zis, dar daca tu consideri ca esti mare si tare daca ma faci cu o masjina care teoretic are cu 74 de cai mai multi decat ai mei + cuplu cel putin 100 mai mult, atunci hai sa iti fac pe plac. Daca te face pe tine sa te simti bine, data si locu si nu te teme ca voi fi acolo ;)

Ufo, nu pun paie pe foc, dar de multa vreme asjtept sa ma dau de exemplu cu Driveru, bobu sau renou 11 1.4 turbo.

Si voi restu care nu aveti treaba, stati in banca voastra, adica aurik.

aurik 06-06-07 11:19

Quote:

Originally Posted by ZanDer (Post 935523)
Ma da ce iti bati acuma gura ma, cand ai fost cu alfa nici "māc" nu ai zis, dar daca tu consideri ca esti mare si tare daca ma faci cu o masjina care teoretic are cu 74 de cai mai multi decat ai mei + cuplu cel putin 100 mai mult, atunci hai sa iti fac pe plac. Daca te face pe tine sa te simti bine, data si locu si nu te teme ca voi fi acolo ;)

Ufo, nu pun paie pe foc, dar de multa vreme asjtept sa ma dau de exemplu cu Driveru, bobu sau renou 11 1.4 turbo.

Si voi restu care nu aveti treaba, stati in banca voastra, adica aurik.

cum sa nu am treaba frate???ziceai de csr ca nu are cu ce.fiind in csr e si treaca mea cand zici ca nu avem cu ce...astept sa te prind la legale.parca mai devreme ziceai ca csr-ul nu are cu ce...cant te-a chemat lajul in fata ai inceput sa o dai la intoarselea.ti-a cam scazut vocea...

ZanDer 06-06-07 12:05

Quote:

Originally Posted by aurik (Post 935546)
cum sa nu am treaba frate???ziceai de csr ca nu are cu ce.fiind in csr e si treaca mea cand zici ca nu avem cu ce...astept sa te prind la legale.parca mai devreme ziceai ca csr-ul nu are cu ce...cant te-a chemat lajul in fata ai inceput sa o dai la intoarselea.ti-a cam scazut vocea...

Poftim ?! Ma da tu stii sa citesjti ? AM CERUT DATA SI LOCU ! Asta inseamna ca dau inapoi ? Tu sjtii macar ce masjina am eu ? Du'te mai bine si plimba ursu. S-au ca sa fiu mai corect, vrei una peugeot pe peugeot, si pe talon daca vrei ;)
Domnu UFO, mai zici ca eu pun paie pe foc ...

praXis 06-06-07 12:51

O parere obiectiva: CSR nu inseamna cumva Cluj Street Racing, sau sa inteleg ca e locul tuturor stundetilor din cluj care au masini si se plimba pe strazile din cluj? eu am auzit si ceva de genul: CSR = Covasna Street Rally. mai nou csr mi se pare un no-name, ma uit pe strazi si vad hr, ab, bn, ce dreq??? ROSR? de ce nu va asociati cu ACR, si atunci aveti "filiale" peste tot in romania? nu zic ca sa-i tineti pica celor de afara (afara clujului, dar din moment ce nu tin de "casa" lasa-tii afara, preteni, preteni. a nigger from chicago cannot be a nigger from brooklyn.) nu mai puneti specii de diferite pesti in acelasi acvariu ca s-ar putea sa va manance!

bzsa 06-06-07 13:10

se poate trece pe street wars

vb lui Ufo se pun paie pe foc desi nu are rost

gangsta 06-06-07 13:43

Quote:

Originally Posted by aurik (Post 935484)
ma dau si eu ZanDere cu tine...un diesel obosit de peugeot.sper sa ajung la oradea dar stai linistit ca vara asta tot ne dam ca sa iti inchid gura.in caz ca nu ajung la oradea cu 206-le te asteapta Laj-ul la start

Nenea hai da-te si cu mine ...:rolleyes2

smoke 06-06-07 14:11

scot si io dacia de la naftalina??? :))), creca va fi distractie la Oradea... dar ca intotdeuna.. multi se vor trage pe cur...

CicioNE 06-06-07 17:27

daca danutzu se tot rupe in figuri cu mine sa vin cu sheru...hai ca vin cu corsa lu mama daca tu te dai cu loganu lu tat-tu
.....dar sincer aici nu ash vedea nimik funy...man nu provoc la linii pe nimeni ca nu am cu ce/???......si aici ma refer nimik personal ....nu mama tata prietenii...cand o sa am masina personala mai vb....cine o inteles banuiesc ca se opreste cu chestile nasoale si sincer de la danutzu nu ma astept la nik bun !

DaNuTzU' 06-06-07 18:21

bine hai!!!

alexufo 06-06-07 18:57

o fost greu?trebuia sa umpli iar 2 pagini pe team csr? vezi ce simplu e?

DaNuTzU' 06-06-07 19:36

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 936264)
o fost greu?trebuia sa umpli iar 2 pagini pe team csr? vezi ce simplu e?

postu asta ce rost are???

Xdriver 07-06-07 11:01

Se pare ca va vine mintea la cap:), ca doar numai prostii se cearta.
Pt tine Zandere, vorba ta: data si locul;)si dc ma gandesc putin , chiar si pt tine Gangsta`:))

gangsta 07-06-07 11:07

Street Wars

Quote:

Originally Posted by Xdriver (Post 937228)
Pt tine Zandere, vorba ta: data si locul;)si dc ma gandesc putin , chiar si pt tine Gangsta`:))

Insfarsit un om serios!;)

ZanDer 07-06-07 14:45

Quote:

Originally Posted by Xdriver (Post 937228)

sa traiti ! numa un pic sa trec de itp :lol:

S.p.D 08-06-07 12:04

Era si timpu,Lajule hai ca ne dam noi,si daca tot suntem acolo va iau pe rand pe toti(aurik,driver,cicione optional,etc)ms pentru acceptare.Cu respect Outlawz

CicioNE 09-06-07 01:33

sdp pe pm ai ceva

CicioNE 09-06-07 01:37

sa zici cand si cum ne dam:P......partz ...hai sa va dau satisfactie mai nelegiuiytzilor....daca va simti mai bine...ca vad ca pana nu facet unu dintre voi puntoul ala al meu 1.2 8 valve nu va linistiti....iisuse ....cand vreti....danutzu spd care vreti hai sa ne dam.....doamne sa fiti mai calmi

All times are GMT +2. The time now is 20:54.

- Copyright 2026 4Tuning