![]() |
Re: Chevy Aveo sedan 1.2
Momentan nu am mai pus nimic pe ea...Nu pot pune arcuri/suspensii sport deoarece e masina de zi cu zi si fac multe cu ea de exemplu merg cu ea la tara si car...
|
3 Attachment(s)
Bucuria de ieri...
Attachment 2355498 Attachment 2355499 Attachment 2355500 In poze nu se vede cine stie ce dar e grav trebuie schimbata bara... |
De ce s-o schimbi ? Nu pare asa grav, in plus, fibra face minuni...cu ocazia asta poate astupi si "gura" proiectoarelor ( bara clean ).
|
Aha...marsi pt. idea de bara clean dar cat m ar ajunge?Ma refer la pret...
|
Quote:
|
Si o bara cat costa?
|
Frate dar eu o fac pe casco...
|
Quote:
|
frumusel:D! ai primit si ceva sfaturi pe aici unele chiar bunele altele nu prea:D...imi permit sa-ti dau si eu unul, scoate placutele de inmatriculare din ramele alea urate si prindele direct, sau le lipesti cu banda dubluadeziva!:D...stalpi ii poti colanta cu folie imitatie carbon cat mai negru, grila fata fa-o clean, scoate scrisuriile alea de pe haion, poti pune o folie mai usoara pe spate la triple adica nu exagerat de inchisa sa nu se observe asa tare ca le-ai infoliat si nu o sa ai probleme!...in rest multa, multa bafta o sa urmaresc tot timpul topicul tau sa vad ce ai reusit sa mai faci, e o masinuta mai mult decat utila!:D8)
|
Quote:
|
Pana la urma ce modificari ai adus masinii?
|
Deocamdata nimic...astept sa vad ce fac cu folia..
|
Masina este la Sermecom pentru a i se schimba bara fata:).
|
Salut!Azi a sosit masina de la Sermecom!:X Acum au disparut pleoapele:D,am schimbat grila:),faru dreapta:X:X:X:X:X!Daca stie cineva sa umble in photoshop va rog sa mi o face.ti ca la manga (ma refer la partea de sus cu negru)tot asa de la dunga de la jumate in sus negra:) cu tot cu grila fata:).Daca se poate si pe lateral si fata si spate.Multumesc!
|
1 Attachment(s)
O poza cu noul look:
Attachment 2421411 |
Colegii cat m.ar ajunge o folie lucioasa de la mijloc in sus?(ca la manga)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Masina asta, din fabrica, e Hummer. Arcurile o mai lasa putin, cat sa arate ok, cat sa nu atingi cu ea...ca doar nu circuli prin cratere cu viteza...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asa vreau sa fie! Pareri!Attachment 2425433
|
Am mers si eu cu un aveo 1.4,in talon zicea 66kw(90cp) dar nu mi s-a parut mai sus de un logan la faptul cum trage,sunt curios cum trage asta al tau de 1.2 :D
|
Quote:
|
Quote:
|
De curiozitate,ce cuplu ai la 1.2 si ce greutate are masina?:D
|
Cel de 1.2 nu stiu cum trage, nu cred ca e ceva iesit din comun, iar cel de 1.4l are 94 de cai sau 100 de cai. Cel de 94 de cai care il am eu te asigur ca trage mai bine decat un logan, acum trebuie sa stii si cum sa-l conduci. Nu are cuplu jos ca motoarele de Renault si Dacia.
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Azi am foliat cupola negru lucios:).Pareri!Attachment 2463466
|
ala e plafonul
foarte frumos, vine fain si cu oglinzile negre |
Quote:
|
Multumesc colegii!
@bujuKYL:nu vreau sa se vada ca e folie;). |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Si a sosit!:)
P.S:Stiti de unde as putea achizitiona un suport de bicicleta pt. un chevrolet aveo (pt. aveo meu)?Ajutati.ma si cu niste link-uri. Attachment 2468109 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning