![]() |
Re: Masina mea: Opel Corsa C - TNG
Quote:
pe spate momentan am 205/50 .... ma gandesc sa trec pe 195/50 ptr ca se intind, jantele fiind 8j multumesc de aprecieri Quote:
|
Uitandu-ma la filmultetul asta https://www.youtube.com/watch?v=-sgykLNfBRM in descriere este specificat ca are gume 205/45/15 si coborata 70/50
Totusi pe spate mi se par mai subtiri de 205 :rolleyes2 Ma gandeam sa pun si eu la fel, sa nu atinga dupa ce schimb suspensia Sa iau ca exemplu filmuletul ala :???: ? O alta varianta erau 195/50 :rolleyes2 Voi ce ziceti? |
195/50 . Cu balon de 50, nu o sa mai para subtiri.
|
Foarte frumos aranjata , te-am mai vazut prin oras cu ea .
Sa o stapanesti sanatos in continuare ! |
1 Attachment(s)
Ce mai fac opelistii? :-P
Eu nu am stat degeaba zilele astea, am mai schimbat cate ceva la corsica. Am inlocuit anvelopele spate cu unele michelin 195/50(inainte aveam 205/50), mi-am modificat grila (Ghetto tuning), am vopsito, prins-o si montat-o asta seara. Am scos toate inscriptiile de pe haion lasandu-l mai gol :D Sper ca in weekend sa fac o scurta sedinta foto, momentan am facut o poza cu telefonul la grila. :oops: |
Aha frumoasa grila.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Pozele promise :-)
|
Cand ai scos si sigla?:D
|
de pe haion? la vreo 2 zile dupa ce am scos literele si cifrele cu tine atunci :D
|
Modificari facute cu cap...si bun gust. Buna treaba...spor in continuare ! :D
|
Quote:
|
Si cum ai rezolvat cu gaura de pe portbagaj? Ca ma bate si pe mine gandul. Maine o bag in service sa ii vopsesc manerele, etc, sper.
|
BV TNG-ica felicitari de modificari....usor usor se schimba treaba....si bafta la mai multe in continuare
|
1 Attachment(s)
Ma pregatesc usor de iarna :lol:
|
:)) frumos
|
8 Attachment(s)
merci ptr ajutor daniel :D
in mare am terminat ce aveam de gand cu ea, pe viitor probabil voi schimba jantele si un sistem audio mai performant sa vedem...:rolleyes2 am profitat de vremea de azi si am facut cateva poze |
LIKE !
|
a iesit foarte frumos si cred ca mai mult de atat nici eu nu as fi facut :))
bafta |
1 Attachment(s)
Multumesc frumos!
Usor usor ma pregatesc de iarna, am pus antigel, am dat pe chedere pe o solutie care protejaza la inghet, am 4 jante de tabla pe care voi pune la inceputul lunii avelope de iarna... :rolleyes2 Intre timp am pus doua stickere :D |
Quote:
Bafta |
1 Attachment(s)
Multumesc toderika! ;)
Suspensia este coborata maxim in acest moment :D Initial vroiam sa ma opresc aici cu sirul de modificari, insa m-am razgandit :D O sa schimb toba, una ptr design nu ptr performante sau zgomot, scos bandouri (bara fata+bara spate) cu vopsitul aferent, alte anvelope mai strech :D, stopuri negre (modelul de dupa 2005) si posibil in primavara alte jante mai late |
Va arata super cu bandourile scoase. Dar cu jantele eu ti-am zis. Mai bucura-te de astea ca ai timp sa le schimbi. Mai ales am uitat sa iti zic azi sa nu dai de vreun set de jante grele si sa iti para rau.
|
Da, oricum schimbatul jantelor ramane pe ultimul loc, prioritare sunt restul :-)
Bafta multa acolo la expo! ;) |
De ce imi furi ideile?:P
|
Cum as putea? Tu ai pus bandouri, eu le scot, e diferit :p
Sau la ce te referi? |
La stopuri:d. daca gasesti ceva sa ma anunti si pe mine
|
Andrei
La stopuri am gasit o alternativa, destul de ok zic eu. Voi merge la vopsitor dupa sarbatori ca sa vopsesc niste elemente :-P , stopurile le voi polisa, apoi le voi da un strat de lac cu un strop din culoarea masinii, efectul face tot jocul. Intre timp trebuie sa pun bielete mai scurte decat cele originale. Aveti idee de la ce as putea potrivi? :???: |
Ce mai e nou pe la masina :-P ?
|
Nu am stat degeaba in toata aceasta perioada, am ceva noutati... insa nu mai vreau sa postez aici, am vazut ca lumea apreciaza mai mult cand tai din arcuri, colantezi rugina, pui banda izolanta pe faruri (pleoape) etc... dar avem stickere cu illest,low low low and slow si alte chestii care nu exista pe masina :-)
|
atunci posteaza pt cei care nu apreciaza lucrurile alea si apreciaza munca adevarata la o masina!;) :D
hai impartasestine si noua ce mai e nou pe la masina ta!:D PS:cu riscul de a rade jumate de forum de mn...ce draq inseamna si "illest"? |
Nu e de ras. Teoretic vine din engleza. ILL = Bolnav, illest = cel mai bolnav.
Probabil se refera la o masina prea modificata, gen "dementa". Nici eu nu stiu. Am vazut ca e un sticker pe care si-l lipesc multe persoane pe masina. |
Quote:
Am vazut multe tarabe cu stickere dastea... Tuning-ul nu mai e ce a fost odata decat pt. cei care au fost , sunt si vor fi pasionati cu adevarat. Nu mai apreciaza lumea munca , nu stiu ce-s alea prietenii si etc... Da merem la curse domle' ca e la moda si radem de cate unu care ori nu ii trage masina (cazul meu :D ) sau care bubuie vreun ambreiaj sau vreo cutie. Da nici unu nu se pune la start ca ori nu are curaj ori , si mai rau , nu are masina ca a venit cu vecinu'... Ce sa stie unii frate , isi dau cu parerea despre cum trebuie facut si cum trebuie sa arate si merg cu limuzina aia mare si galbena cu multe locruri... Nu stiu de ce mai postam pe aici ca pe langa astia cativa care stiu cu ce se "mananca" o masina , restu sunt ori prea mici , ori prea prosti , ori prea cretini si culmea au inceput sa apara din ce in ce mai multi. Eu unul ,foarte putin am mai postat pe topicul meu... Tocmai ca sa mai trezeste cate un bou... mare filozof si demagog , absolvent de Universitatea Hidrantu' Mov . Nu mai te enerva , fa ceea ce iti place sa faci si nu ii mai baga pe toti tampitii in seama... Bafta TNG , frumoasa masina ! |
Quote:
|
Nu lua toate prostiile in seama,si tine-o tot asa,ca e bine.
|
Domnu , mai pune si tu poze noi cu masina :D , ca am stat ieri vreo 10 minute langa ea si am admirat-o :lol: si am vazut ceva nou , dar nu zic ce.
|
9 Attachment(s)
In linii mari de cand n-am mai postat aici am modificat/adaugat:
- bara fata clean (eliminat bandouri) - incruntat badboy-look din aripi - bara spate clean (eliminat bandouri) - miscorat spatiul de numar - inlocuit anvelope spate, din 195/50 in 195/45 cu protectie janta (strech) - achizitionat si montat toba AT cu silencer - scut metalic sub baia de ulei (pregatit de a cobori suspensia maxim) - polisat jantele, mai exact buzele lor Urmeaza: - bara de rigidizare pe fata - vopsit barile/aripile - polish total Poze cu tot ce am vorbit pana acum........... :arrow: + un filmulet cu toba https://www.youtube.com/watch?v=StCfC...MywDmO-tt7Ef0= |
in sfarsit te-au convins sa pui pozele!TNG-ul arata de zile mari!:shock:
abia ast s-o vad vopsita si coborata la maxim! ps:toba se aude perfect!:D |
Re: Masina mea: Opel Corsa C - Euro Style
6 Attachment(s)
Ieri mi-am pus rotile de vara, incaltate cu anvelope 195/45. Am coborat suspensia jos, e maxim.. dar parca ar mai fi mers putin. Asta e.... :rolleyes2
Masina in mare parte este gata, mai trebuie vopsita, un polish total.. si montat bara de rigidizare. Am facut cateva poze :arrow: |
Re: Masina mea: Opel Corsa C - Euro Style
cu gust si atat. bafta..
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning