![]() |
Re: lucrari carbon 100%
2 Attachment(s)
Chiar daca nu e o metoda fff eficienta,laminarea scunelor de rs5 a reusit cu brio
|
3 Attachment(s)
Poze ....
|
3 Attachment(s)
Capota cu bombeu ( cine ghiceste mdelul)
piese, multe piese ! |
Quote:
|
Quote:
Ms la fel spor la treaba si tie si cat mai multe lucrari de nota 10 ! |
De vanzare ! in limita ''stocului de 20 mp '' carbon 193g/m2. Ideal ar fii sa dau toata rola la pretl de 20 euro mp.
De asemeni de vanzare rasina epoxidica 5 litrii rasina+ 1 litru intaritor pret 300 ron kitul ! Seara buna |
Va salut
la ce pret a ajung capota sa o laminati ? merci |
Quote:
Din pacate nu laminez capote din doua aspecte : intra foarte multa rasina si suprafata nu o pot scoate perfect dreapta . : capota se va ingreuna considerabil despre ce masina este vorba ? Avem o reducere la elementele de caroserie din carbon si anume : Aripi, capota usi etc ! Astept mai multe info . O zi buna |
Reducere de pret valabila doua luni incepand de astazi :
capota carbon- 500 euro (matrita inclusa in pret ) Aripi carbon -150 euro /bucata Usi carbon 250 euro bucata haion/portbagaj 250 euro bucata ! |
1 Attachment(s)
Quote:
Drept urmare reducere 50% la produsele mai sus enumerate ! O fii Bucurestiul ''Fruncea'' in materie de tuning dar caracterul lasa de dorit ! Volan M5 100 ron |
Va salut
Sa inteleg ca imi puteti face o capota din Carbon la pretul de 250 euro ? Cum pot comanda o capota ptr Alfa Romeo 156 model 2002 ? merci Adrian |
1 Attachment(s)
Salut.
Cat costa capacele oglinzi pentru A4 B8? Vad ca ati mai facut pentru acest model. Se potrivesc perfect la cleme ? Pentru ca in partea de jos este o buza destul de subtire si ma gandesc ca in momentul laminarii se ingroase cat de cat. Daca mai aveti poze cu capacele de oglinzi as vrea sa vad. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Salut , cat ajunge laminatul acestor trimuri ? Pe unul din ele as vrea sa fie scris in dreapta Sports Mind Power by M BMW Motorsport .
|
Salut, nu e foarte "auto-related", dar, asa cum iti scriam si pe PM, am nevoie de 2 piese, replica in carbon a unor plastice pe care le am de dimensiuni aprox 20x40cm.
In poza de mai jos sunt chestiile negre de plastic: http://stk.tetongravity.com/forums/a...9&d=1292184715 Thx! |
Quote:
|
[QUOTE=samolapraga;5588202]Salut, nu e foarte "auto-related", dar, asa cum iti scriam si pe PM, am nevoie de 2 piese, replica in carbon a unor plastice pe care le am de dimensiuni aprox 20x40cm.
In poza de mai jos sunt chestiile negre de plastic: http://stk.tetongravity.com/forums/a...9&d=1292184715 Nu stiu cat de rentabil rate pentru dumneavoastra. Trebui sa face matrita dupa piese API turnata pie sa in carbon. 600 ron lacuite+lustruite |
2 Attachment(s)
diverse .......
|
1 Attachment(s)
salut
vreau sa imi spui cat ma costa sa imi imbraci partea de lemn a acestui volan in carbon merci |
4 Attachment(s)
Tehnologia Vaccum baging .
Pentru o calitate mai buna a pieselor . Pentru cei interesati si cei care vor sa lamineze piese din fibra de sticla si/sau carbon vindem ''pompe de vacuum'' In termeni fizici ele se numesc dejectoare de aer si se conecteaza la compresor, ele merg pe aer, decni nu se arde motorul, nu se incarca cu rasina etc . Pentru pretul lor discutam in particular . |
1 Attachment(s)
Poza promisa pe PM.
|
vand kit rasina epoxy. Kitul contine
Rasina epoxy 5 litrii Intaritor 1 litru pret 300 ron ! Momentan doua kituri disponibile ! |
Cat m-ar costa relacuirea unui eleron micut de cca 1m lungime pe 5cm latime ?
Arata ca asta: https://www.4tuning.ro/images/vand-el...4-0-1-95-1.jpg Mersi. |
Quote:
|
El e din carbon, il vreau refacut la nivel OEM, deci exclus lac normal. Lasa-mi un telefon si/sau o adresa pe PM, te rog. Mersi.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning