![]() |
re: Skoda Octavia 2 RS 2.0 TFSI - (DOP) - tune by UNITRONIC
felicitari si s-o tii tot asa..
ai reusit sa demonstrezi ca se fac masini care sa traga si cu tractiune fata.. un timp impresionant obtinut azi.. un nou record.. usor usor poate reusesti sa treci de pragul de 11 sec.. oricum nici 11.6 nu e rau..e chiar foarte bine pentru o masina pe care o poti conduce zi de zi... |
multumesc, multumesc
masina s-a comportat foarte bine la tulcea, sunt foarte multumit de ea. trebuie sa mai lucram un pic la partea de aderenta pentru un timp mai bun de 11.6 :D legat de consum, media in afara orasului este de 6% mers 90- 130. iar in oras 10% :) cutia de viteze este stock. |
Quote:
masina avea semislick-uri, foloseai benzina de curse cu cifra octanica de 109 de ai obtinut 11.6? |
ambreajul este cu 2 palete? softul este revo sau apr?
|
Daca scrie tune by APR tu ce zici? :)
|
ambreiaj organic.
SOFT APR, clar :) |
masina de prezentare, reclama pt firma apr.
este buna pt drag, in general pt joaca care merge numai cu benzina de curse, impracticabila pt viata de zii cu zii. cred ca daca ai incerca sa mergi cu masina prin bucuresti prin blocaje, te omoara. 1-a cred ca smuceste foarte brutal. masina asta se depaseaza doar pe platforma, atat, din cate am vazut. o masina exceptionala pt ce se adereseaza ea. mie personal imi plac mai mult masinile care seamana cu o masina normala, cu roata de rezerva, interior complet, boxe cd-player, apa la stergatoare, benzina de 95(la curse de 100), banchete fata spate s.s.m.d. la noi este cultura ca masina de "cartofi" sa fie si de alergat. nici cu asta nu's de acord. |
"este buna pt drag, in general pt joaca care merge numai cu benzina de curse, impracticabila pt viata de zii cu zii. cred ca daca ai incerca sa mergi cu masina prin bucuresti prin blocaje, te omoara. 1-a cred ca smuceste foarte brutal."
Ce inovatie ai spus tu .. Intr-adevar e singura masina tunata extrem, care nu e confortabila la mersul de zi cu zi prin oras, in ambuteiaj. |
Vulpea cānd nu ajunge la struguri.... lăsați carcotelile si felicitati- l pentru ca merita. Restu e' can - can .
|
Quote:
|
Quote:
inseamna ca masina este facuta foarte bine de la a-z. vrei forta ai cu nemiluita si daca mergi normal consuma ca o honda ! Quote:
felicitari pt bomba APR! |
Quote:
ON: Daca consumul despre care se vorbeste mai sus e adevarat chiar meriti toate laudele. |
Quote:
|
ca sa elucidam misterul consumui:
in afara la mers foarte potolit 90 - 110 , fara cox , consuma 5 % :D in afara, mers blana cu aproximativ 400 cp, consuma 8 - 9 % in oras media e de 7 - 8 %, fara sa ma dau in spectacol :) |
Quote:
|
consumurile se mai datoreaza si faptului ca masina are o greutate sensibil mai mica decat una stock. :)
|
Silviu, consumul asta este cel afisat de BC? Sau este consumul calculat "din pompa-n pompa"?
|
vorbesc de consumul afisat de BC.
o singura data l-am verificat la un drum in afara localitatii, si era destul de exact :) |
Quote:
|
Quote:
asta e pentru cei care te intreaba de consum.....?! Quote:
|
Quote:
|
da, pai motoarele astea regleaza cantitatea de benzina in functie de lambda.
|
Frumos! Nu sunt mare cunoscator in materie, dar cert e ca nu credeam ca se poate face asa ceva! :shock:
Good luck! |
consumul asta e cam optimist .. tin sa-i dau dreptate lui bitnet.. odata ce s-au modificat injectoarele, automat bc-ul nu mai afiseaza consumul corect pana nu este corelat cu injectoarele..
|
Quote:
|
mai conteaza cat consuma masina asta ?
sau mai conteaza ca are ambreiajul tare? oricum e un super car felicitari! |
Felicitari am vazuto la dragracing Arad
merge de trasneste:D |
multumesc :)
|
poti sa dai toate detalii privind modificarile rs-ului tau?
|
Quote:
Lucrurile sunt mult mai complexe decat par la prima vedere. |
daca este masina de prezentare apr, sigur nu se divulga piesele care echipeaza masina acum.
|
cine este interesat de ce s-a facut la motor, mai in detaliu, poate sa ma contacteze.
:) |
Quote:
pot sati bag id in lista? |
Quote:
glumesc, dar mi-a placut "rima"! ca sa faci o asa masina iti trebuie lejer 30.000 europeni. asta...DOAR cu un rs la mana a 2-a spre a 3-a, dar nici asta. o astfel de masina nu poti sa o tii sa mergi cu ea la shopping in piata la tarani si sa iei 2 saci cu cartofi. este o masina de duminica, dar pune probleme oricarui masini de la noi. nu zic ca este cea mai puternica, dar are potential urias si poate sa devina jerry pe langa tom, daca nu esti atent. la 600 cp intr-un trafic greut o masina de 1000 cp nu poate sa scape de tine orice ar face. deci masina este intr-un mare fel si...este imbunataita continuu. cand apare ceva mai mai cu 3 cp si 0.5 nm ei cumpara produsul si-l monteaza imediat pe masina. teste...este o masina greu construita de profesionisti. partea cea mai tare este ca omu merge cu ea prin bucuresti si cumpara cartofi mamei lui si...boom...boomb...CONSUMA 10, el spunea sub 10. mie mi se pare unul dintre cele mai profesioniste masini facute la noi. acolo au lucrat cel putin 3 oameni priceputi tare. ca sa faci o masina asa de buna trebuie sa fii pasionat si nebun. tie si mie daca mi-ar da masina sa-i dau blana nu apuc sa-i schimb a 3 si sunt infipt in curba sau poate nici chiar asa, dar la urmatorul deal ma rasturnam cu ea. ipotetic daca esti blindat si chiar vrei sa urmezi ca a facut omu pe racheta asta albastra, ai de asteptat foarte mult, pt ca vin de departe japonia, sua... dupa toate aste imperativ iti trebuie pe cineva sa puna toate piesele la locul lor. bun ai trecut si de al 3-lea hop iti trebuie pe altcineva aproape total diferit sa iti face setari, soft pt drag(dupa ca 0-200 tm, sau 0-400 cele mai intalnite la noi). merge cu benzina> belea de curse 1litru/kg cum vrei tu sa-i zici este 6 euro=4.2X6= 25.3 lei litrul. cand te dai cu ea suge si 100% fara probleme si aici ma refer la consumul mediu. iti iei si tu 30 l sa iti ajunga, te costa 769 lei. scump sport...mai bn mergi cu taxi, faci economic puternica. |
si totusi ... atata putere si nu s-a gandit nimeni sa ia un diferential ?
|
asta e si dilema mea, de ce nu sa luat un LSD??? face omare diferenta diferentialu........ dar asta e doar umila mea parere si se pare si a altora succes in continuare
|
stiti sigur ca nu are lsd? nu prea vad dc sa nu aiba. la puterea asta, este foarte greu sa pleci de la 0 km/h si sa nu patineze rau. cred ca pe la 120-130 km/h prinde asfaltul.
|
sunt 100% sigur ca nu avea lsd la tulcea cel putin ... stiu cum se comporta un lsd si era vizibil ca nu are de asta am intrebat ,nu vreau sa fiu rautacios dar cred ca ai nevoie de unu la cati bani a mancat masina e pacat sa nu cumperi un lsd
|
presupun ca prefera sa nu dea in planetare si sa patineze putin, desi se stie ca tractiunea fata este oarecum cea mai putin "rupacioasa"de planetare.
|
Frumoasa realizare si chiar merge , am ramas placut surprins dupa ce am vazut-o live la arad. Felicitari proprietarului si mult sport pe mai departe.
ps: consumul chiar nu mai conteaza deloc, dar mi s-a parut hilara "la 100 110 km/h in afara consuma 5 ,iar in oras 8%". :lol: Daca nu e confidential , cam care e suma investita piese+manopera ? Cu stima |
| All times are GMT +2. The time now is 20:52. |
- Copyright 2026 4Tuning