![]() |
Re: Am nevoie de.../ Caut...
Quote:
|
Crezi tu?Pt vopsitul eleronului im cerea 150 lei plus 100lei montajul.l am facut singur cu un spray alb 25 de lei si primeer 24 lei.
|
caut un set de inele mdf pentru boxe de 16,5
|
am eu 2 seturi de inele, unu de vw si unul pt audi cred nu stiu exact, te ajuta?
|
niste poze mar ajuta...
|
caut de ceva vreme sa imi iau becuri h1 galbene, pt proiectoare dar nu gasesc...am vazut in real ceva xenon plasma gold (sau ceva rahat de genu asta) insa nu sunt sigur ca sunt galbene...becurile h4 si h7 aveau maciulia aia aurie dar h1 arata ca un bec normall
ar mai fi var xenonului de 3000k dar nu stiu daca gasesc, si nu imi permit s adau banii pe un kit si sa constat ca acel xenon lumineaza ca un bec cu halogen in concluzie: unde gasesc bec h1 GALBEN...oriunde ar fi!! |
tuner avea de curand xenon galben. vb cu el.
|
Quote:
|
Re: Am nevoie de../ Caut..
Sunt bune de ceva alea de pe ebay si ajung intregi in romania ?
|
Am adus o gramada de prostii de pe ebay si au sosit intregi.
|
in cat timp iti vin ?
|
Deobicei in 2-3 saptamani, dar mai sunt cazuri cand vin si mai greu dar mereu apar.
Eu ma gandeam sa nu cumva sa se arda repede xenonul, la asta ma refeream. |
Quote:
|
Am nevoie de... O masina de gaurit cu un burghiu de cel putin 30cm lungime pentru 10 minute, vreau sa dau o gaura intr-un perete :)
|
Quote:
|
ms frumos! dar acolo e smecheria, in burghiu :)
|
ai incercat la aia de pun usi metalice?tre sa aiba un burghiu.
|
Folie galbena pentru proiectoare gasesc pe undeva in Bv oare?
|
Quote:
|
Am nevoie de teava/inox diametru 60 pentru traseul la intercooler. Daca stiti pe unde as putea gasi ieftin si sa-mi si indoaie teava (mai putine coturi siliconice).
|
ai incercat la stelco vis a vis de selgros?
|
Arabu ala acolo vis-a-vis de selgros e un imputit.Am vrut sa-mi fac traseu de evacuare la masina acolo si mi-a cerut 10mil.Am fost dupa aia la sediu in lunca calnicului si am facut traseul cu doar 470ron.
|
Ala nu vinde teava separat.
ps. E cipriot. |
Salut! cine vinde jante aliaj...stiti pe cineva sau o chestie?
|
si niste pleoape Skoda fabia[jante 5x100] pe 14-15 inch aluminiu...daca stiti pe cineva ..aveti adr mea de mess david.rasnov
|
Salut, caut butonul ce se apasa pe el la deschidera haionului, pentru astra G Caravan.Am cautat si am primit rasp gen ca nu il dam separat decat cu tot cu haion...daca cumva stiti vreun astra G caravan lovit si care mi-ar da butonul , v-as fi recunoscator.Multumesc!
|
Reconditionari casete directie in Brasov?
aveti idee unde as putea reconditiona o caseta de directie la un volvo s60 din 2004 diesel ?
banuiesc ca noua e foarte scumpa:) |
Reconditionat turbo ieftin?
|
Stie cineva de unde pot lua 2 cauciucuri de iarna secand 175 65 r14?
|
Ma intereseaza o roata completa de tabla r15 5x110 pentru rezerva unui opel astra g. Aveti idee unde as putea gasi?
|
Astra G nu are 4x100? :-?
|
Nu toate motorizarile.
|
Quote:
|
caut de ceva vreme in brasov teava de POLIAMIDA/TEFLON sau eventual cub de min 5cm pentru a confectiona o bucsa,daca stie cine mi-ar fi de mare ajutor.
|
La Hidraulica in sacele iti fac ei pe comanda tot ce ai nevoie! Langa Bobes!
|
Quote:
|
ai rezolvat cu materia prima sau ti-au facut ei bucsa? costuri?
|
Iti fac ei acolo. Eu am facut inele de centrare pt jante iar ca pret undeva la 40-50 de lei toate 4 nu mai stiu exact pt ce le-am facut demult.
|
Salut,o adresa pentru Hidraulica se poate?i-as intreba eu de niste bucsi "custom" pentru tomberonul meu,cu bucsile de cauciuc nu ma mai inteleg :lol:
|
In sacele langa Bobes. Cauta pe net ca gasesti ca sa nu ne ia sefii de urechi pe aici pt reclama.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning