![]() |
Re: Dacii modificate...detalii...
Legat de GTG,pot spune ca este undeva in spate la IMGB,mai degraba popesti leordeni,undeva printre vilele ridicate! Ce sa zic masina sta de ceva vreme,din cate am inteles o vinde,si multe din piese sunt date jos de pe ea si puse bine pentru a nu putea fi furate!
|
3 Attachment(s)
de asta se mai stie ceva?
|
VCD-ul se vindea pe vremea cand SGM era aspirat, Alpine. Stiu ca avea ceva carburatoare dublucorp-uri si ca avea ceva potential. Daca s-a vandut/distrus/dezmembrat nu pot sa spun
|
VCD-ul avea ca motorizare ALPINE, alimentat de 2 carburatoare orizontale.
|
4 Attachment(s)
Cam cum arata aceasta solenza la vechiul proprietar (poza 1 si 2, are si topic pe 4tuning) si cum arata acum la asta.Poza este facuta la departare dar in curand o sa fak de la apropiere.
Spoilerul de pe fata arata ca pus pe gard adik are un luft de 2-3 cm intr spoiler si semnalizare , plasa e vraiste park e carpa, crapaturile sunt in voia lor.A incercat sa o repare actualul proprietar dar a reparat-o cu 1 kg de kit si acum incepe sa cada si sa crape.Spoilerul de pe spate incepe sa crape si ala si sa se desprinda de pe masina pt ca taranul merge cu ea cu 40km/h pe drum pietruit si ia toate gropile la rand.Pragurile sunt la fel ca spoilerul e pe fata, adik atarna ca pe gard si ele, dak misc putin de ele raman cu ele in mana. Prin oras nu face demaraje sau drifturi dar cand ajunde in cartier la el pe drum pietruit numai in demaraje si burnout o tine.si merge cu peste 30-40 km/h ca nu stie sa mearga incet . Merge cand cu spoilerul original , cand cu cel modificat, in functie de cum le sparge.:)) Aici este topicul masini la fostul proprietar . https://forum.4tuning.ro/103-styling-...ta-ajutor.html |
2 Attachment(s)
cunoaste cineva detalii despre dacia asta?
|
3 Attachment(s)
Dar despre asta?
|
Din pacate sportiva neagra stiu ca a ajuns la rabla dupa un accident urat . Aveam poza cu ea in pc .Pacat de ea
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nu ar fi rau sa sparga si pragurile si bara spate iar eleronul sa-l agate de ceva, ca prea urate sunt.
|
Quote:
|
Apai mult nu mai sta in viata daca el asa face cum vorbiti voi pe aici.Ca pe drum de piatra ii da in gura si tot rupe pe ea.Pacat ca proprietarul o facut-o cum trebuie si acuma el o terminat-o.Asta ee cu toate masinile care pleaca de la primul proprietar si ajung pe mana la cine nu trebuie.
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Dacia Solenza 1.9 Turbo Diesel. 150cp+:rolleyes2
|
cateva precizari:
- turbina a fost luata de pe un Volvo S40 Turbo Diesel ( care are acelasi bloc motor ca si Renault 19 Turbo Diesel si bineinteles Solenza 1.9 D ), odata cu turbina a fost luat si ansamblul complet ce compune admisia si evacuarea din turbina - blocul motor al Solenzei 1.9. D este prevazut cu canalele de ungere pentru turbina din turnare insa acestea nu au mai fost prelucrate (perforate si filetate), la Dacia Papuc 1.9 blocul motor a fost prelucrat in acest scop insa canalale au fost astupate cu niste capacele - la evacuare s-a montat capat de "saxofon" de la un Renault Megane 1 dTi - carcasa filtrului de aer este de la un Renault Megane 1 dTi, avand in vedere ca cea veche nu se mai potrivea - pentru montarea intercooler-ului valeo a fost necesara inventarea unor suporti care se pot vedea in poza -intercooler valeo de pe Clio 4 -s-a umblat in motor pentru cresterea puterii. -s-a umblat si la soft. |
1 Attachment(s)
Despre Nova asta ce stici? Eu am vazut-o la rasvov la cnvc, tot ce stiu despre ea este ca e turbo si fuge grav:lol::twisted::twisted:
|
Nova lu Remus are in jur de 130 de cai e 1.4 turbo si multe alte "chestiii"...
|
Quote:
Ce cutie de viteze are ? |
Daca mai vad off topic pe aici , incep cu cartonasele !
|
2 Attachment(s)
ce stiti despre dacia asta...?
|
A fost odata ca niciodata...
|
Quote:
|
din cate se vede masina ar avea numere "noi"...pacat de interbuciul ala:) si de restul pieselor care are legatura cu el:lol: si semnalele fata:)
|
3 Attachment(s)
Quote:
sau poate e doar o coincidenta,da nu prea cred |
1 Attachment(s)
Quote:
|
30 Attachment(s)
o parte ....
|
10 Attachment(s)
Quote:
@911lau, in general masinile alea, sunt cunoasute, dar un mare respect am pentru 48 CUP, este o masina deosebita. Hai ca pun si eu cateva poze, pe care nu cred ca le stiti. |
Quote:
|
Poza cu RNO am pus-o pentru ca era si masina lu Fauru' in ea. Pentru ca ai intrebat iti zic. 1300 aia care aleraga e din Germania, si are Alpine pe ea si inca alte modificari. ZAT-ul nu e albastra, e asa cum o vezi in poze. Aia alba cu stiker 4T, era a unuia din Buzau. Avea pe ea rollcage, scaune scoica, 175/50R13, 1.6 modificat, suspensii intarite. Baiatul a vandut-o in 2008 ca masina stock. Sportiva alba era a lui Bogdan mariciuc, alerga cu ea, dar acum nu stiu daca mai exista. Avea motor 1.8, carburator, 80 cp, si ce mai vezi in poze. Am mai multe, dar nu le pun pe toate. 1300 aia de CJ, cu dungi Gordini era a lui Vlad Cozma, alearga acum in CNR pe un C2, a alergat si pe 1300 vre-un an. Era 1.3 modificata, suspensii, centuri, scaune si cam atat. Cred ca a dezmembrat-o. ESI-ul, masina lu Fauru' cred ca ii stii modificarile. 1300 aia verde era din TM, dar nu cred ca mai exista.
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Nu stiu nimic de ea. As fi extrem de inteesat sa aflu mai multe. La inceputul topicului se vehicula ceva despre una HOT care era in cluj, si cica ar fi acum in ploiesti. M-am uitat la o poza cu ea, era tot galbena, avea aceleasi pasaje, nu stiu de ce am impresia ca este aceeasi masina, dar metamorfozata. Nu stiu sigur, poate gresesc. Astept sa vad daca mai zice ceva baiatul de la inceputul topicului despre ea.
|
3 Attachment(s)
Quote:
p.s. la asta m.am gandit cand am vazut.o pe aia rosie cu aripa albastra...;) |
Aia galbena este fosta SOD din Timisoara,adica poza cu 1300 galbena (nu verde) pusa de Adi... de la Timisoara a fost vanduta in Cluj si de acolo in Prahova. Masina are o "istorie" de cel putin 6 ani.
Asta albastra FHZ este fier vechi acum, proprietarul a pus motorul de Alpine turbo pe o Dacia break. |
Am vazut acum ceva timp cateva poze cu ea, nu foarte reprezentative. Erau exact in aceeasi incapere, doar ca din alte pozitii si unghiuri. As fi interesat sa stiu ce are sub capota si ce modificari are.
|
Quote:
|
Quote:
|
ZAT-ul nu e albastra, e asa cum o vezi in poze. ESI-ul, masina lu Fauru' cred ca ii stii modificarile.
zat-ul a suferit si sufera in continuare modificari esi -cu modificarile care le stiti -stoc-si la vara speram sa revina in forta securista cu bbs se mai munceste la ea dar e cea mai aproape de a fi gata |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
am sa fac cateva poze cu toate 3 momentan dorm |
| All times are GMT +2. The time now is 07:56. |
- Copyright 2026 4Tuning