![]() |
nu mai e ,merg pe sierra sa traiasca!!!
|
La diferenta care exista intre aceste motoare 3500........5000! ma gandeam la un vot mult mai mare pt. Siera, dar, m-am inselat
de ce? |
As rade putin dar stiu ca cine rade la urma rade mai bine!!!!!! O sa vedem cu totii ce va fi dar nu uitati ca acel 5ooo cm3 V12 va trebui sa lupte nu numai impotriva lui 3500 ci si impotriva lui Turcu si a mea!!!!!!
|
E normal ca votul sa fie egal, daca luam in calcul media de varsta a celor care intra pe forum.
Singura sansa a BIX-ului e un diferential scurt,de la un BMW echipat cu un motor mic. Asta daca masinile au motoarele de 3.5 si 5.0 standard. Sa va vad baieti daca puteti spulbera legenda V12 -lui. Succes! Inca \"am banii pusi\" pe Sierra :twisted: |
masini standard??
nici tu nu crezi ce zici :) :) |
Re:
Quote:
Intradevar aceasta cursa va fi f.f. INTERESANTA !!! p.s.: oare motorul lui Edy o mai fi STOCK??? :dance: |
Si eu am votat cu BIX, macar la voturi sa castige si el :lol: . Ne dam pe la Calugareni incolo turcule? :D ...just kiding...
|
Re:
Quote:
dupa care il vedem pe turcu si pe florica :joy: :joy: :joy: :woowoo: :woowoo: :woowoo: iar publicul in delir :woowoo: :woowoo: :woowoo: |
si cand te-ai trezit era dimineatza , nu ? :evil_laug :evil_laug :evil_laug
|
Acum e normal ca cei din NSL sa tina cu BIX si 4SpeedSquad sa tina cu Sierra!
Au mai fost multi care au zis ca il bat pe Edy----si nu prea a fost asa! Cel mai bine vedem la fata locului! :wink: :wink: :wink: |
oricum asa e cum a zis maryo , dar totusi raman ferm pe pozitie
iar canditi-va la cei care au grija de motorul lu turcu`, inainte era doar turcu acum e si turcu si florica ceea ce => BMW la puterea a 2a iar motorul lui turcu l-am vazut si am ramas cu gura cascata, e o frumusete in toata regula |
deci , turcu + florica = bmw ori 2 , la puterea a doua ..
e bine si motorul lui edy = cu motorul lui turcu x2 ;) sunt egali acum :D GOD , de abia astept cursa asta :) |
Ideea este ca aici nu vorbim numai de motoare!
Stiu ca Turcu are un motor supercapabil dar mai conteaza si cuplul la o masina si conteaza ft mult! Nu m-am pronuntat la cursa-ramane sa vedem care fuge mai rau....... Dar nu subestimati nici unul din concurenti-PAREREA MEA! |
sa nu ma intelegeti gresit... eu nu il cunosc pe edy doar pe zip, nu stiu ce mecanic e edy, nu am zis nimic de el eu am zis doar de turcu si florian ca sunt 2 super-mecanici
|
Am facut o provocare si am sa ma tin de cuvant
Nu conteaza ce i-am facut la motor.......de cat as putea sa-l fac??? Inportant este ca motorul este 3,5l aspirat, iar Edy are ....5,0l Eu am 6 in linie............Edy- V12 Provocarea am facut-o sa-mi intrec in primul rand cunostintele mele si apoi V12-le nicidecum pe Edy Credeti ca ar fii ceva rusinos sa te \"faca\" un 5000,V12 ?....sigur NU! Eu zic totusi sa incercam :lol: ............Ce ziceti????????????? :twisted: PS. Abia astept |
frumos gandit :clap: poate faci vreo surpriza :P
|
Re:
Quote:
as face o surpriza si mai mare dar..........ma rezum la ce am <<<<<NE VEDEM LA PRIMELE LEGALE>>>>> |
3,5l VS 5l
6 linie VS 12V S-a demonstrat odata, nu? si nu orice 3,5 gasit pe strada (vezi TXA). Eu cred ca ar fi trebuit mai intai provocat TXA si dupa aceea Edy V12. Edy V12 stiu ca deja a provocat Maserati la Baneasa ultima data, dar nu au reusit sa si puna in aplicare. Oricum, toti suntem nerabdatori!!! |
oarecum offtopic ,
bix tu te-ai dat vreodata cu txa ? cu vechiul motor... ? |
Nu m-am dat , si nici macar nu am fost curios.
De ce? :roll: |
Re:
Quote:
BIX`ule iti tin pumnii .... sper sa vad cursa live :D |
avetzi idee cand se tin urmatoarele legale?
sper sa documentatzi cursa cu foto si film ca e cam departe BUC pt unii din noi... :cry: a facut viviesp reclama acestei provocari si as vrea sa vad cum se termina oricum e o lupta intre BMW Power :twisted: |
cand vor fii primele legale nu stiu nimic sigur dar........
dupa cursa fii sigur ca va fi, filmuletu si pozele |
deci, va vedem sau nu pe 03.04.2005? (asta daca nu se mai schimba data primei legale)
|
au cam fost si trecut legalele...ce se shtie de BIX vs TXA :?: :!:
|
nu se stie..
daca se stia , ne faceam o idee si despre ce se intampla intre bix si v12 mai , bix - txa aman2 3.5 nu ? ff prob . sa castige v12 .. |
Quote:
|
Re:
Quote:
|
bine cum sa nu V12 3.5 :hahano:
de cand face BMW motoare de 3.5 in 2 variante la nr de cilindrii?? :blink: mai Santos poate k tu ii cunosti si personal, ma mir k nu shtii, eniuei V12-le e de 5L :P 3.5 e 6 IL asteptam o cursa intre ei sa se incheie cu un rezultat valabil acesta disputa |
Sunt 3: TXA motor 3.5, BIX motor 3.5 si Edy 5.0 V12.
|
florin - santos se referea ca si bix si txa sunt motoare de 3,5 litri
v12 este cu totul alta masina. care daca nu ma insel l-a facut pe txa. deci logic si rezultatul cu bix ar trebui sa fie acelasi mai ales ca bix este un 5-ar ...deci ceva mai greu. acum bix are ceva modificari pe la motor si e posibil orice. mai ales ca are avantajul cutiei manuale :wink: |
coobra a scris exact ce-am vrut eu sa zic dar... s-a exprimat de vreo 100 de ori mai bine ,sper ca ai inteles florin la ce ma refeream
- daca am fi stiut rezultatul dintre bix - txa , ne faceam o idee despre ce face v12-ele cu bix`u .. |
:oops: greseala mea baieti...asa se intampla kand topicul e vechi si memoria te lasa cu timpul :roll:
eram ferm convins ca TXA e Sierra... mama ce mi-am luat-o peste nas.. scuze Santos :P |
TXA este ursuletul albastru 335
|
si ce se mai aude de el?
|
TXAul este la Marius, in Salajan...inka functzionabil din kate stiu yo! :P :lol:
Da cu provocarea ce se mai aude ?!? :roll: |
Bix tata si io te astept si sper ca rezultatul operatiei sa fie unul \"devastator\"! :D
Iar despre cursa dintre tine si sierra sunt cam sceptic m-am dat cu el si stiu ce poate chiar daca nu arata o fi el ford dar sufletul e de BMW 5L V12 un motorash gingash :oops: care la trepta 3 de viteza ma cam spulberat :x iti doresc SUCCES ! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:57. |
- Copyright 2026 4Tuning