Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Cluj (https://forum.4tuning.ro/37-cluj.html)
-   -   Concurs Auto Amatori - 19 Noiembrie (https://forum.4tuning.ro/37-cluj/26649-concurs-auto-amatori-19-noiembrie.html)

lancerEvo 19-11-06 17:11

Re: Concurs Auto Amatori - 19 Noiembrie

felicitari Mihai, Horica, Nuiu&Piry, Razvan(Punto) etc... si rusine mie ca am fost gaina :D

brautomobile 19-11-06 17:51

Multumesc.Felicitari si voua pentru prestanta Nuiule ai fost tare Victor bravo si tie Piry, ai fost tare agitat Mihai super bine ai alergat a fost mai greu cu schimbatul rotii da no..asta e,Horiica a mers etraordinar... si toti ceilalti care ati fost prezenti pe probe a fost bine si frumos si asteptam urmatoarea etapa...Bafta si inca o data felicitari!!!!!!!!!!

Piry 19-11-06 17:59

pacat ca nu intra mr organizator sa faca un comunicat oficial cu rezultatele oficiale pentru fiecare grupa, detaliate cu timpu, daca CINEVA poate intra in posesia acestora este rugat sa puna mana pe telefon si sa rezolve.

andreinui 19-11-06 18:23

felicitari tuturor!!!!!!!!!!!!!!!!!!

alexufo 19-11-06 18:32

frumos organizat felicitari tuturor.. fiecare masina a mers frumos ...se pare ca eu iar o sa am ceva de lucru (reparat) dar tot raul spre bine ..ma refer la tico ..care nu a pus frana aproape deloc si totusi a scos un timp destul de bun2,23 parca si la cartodrom
la schimbatul rotii din cate am auzit 1,57 ...a fost careva care a avut timp mai bun??? razvi cu punto iar a avut un timp foarte bun chiar cel mai bun daca nu gresea cu portbagaju,
vlad cu soricelu 2,21 parca

cel mai distractiv a fost schimbatul rotii ..fss -am murit de distractie sa nu faci asa in vtm.
nuiule si tu ai fost mortal ..cel mai mult ti-a luat sa deschizi portbagaju ...dar v-ati descurcat bine .felicitari time squad pt prestatia voastra
horica de ce nu ai vrut sa iti schimbi roata ????
si asteptam clasamentul la fiecare proba si cel final

DACIA-Wrc 19-11-06 20:15

apoi dupa cum am vazut ufo ai cam mult de lucru :P
spoiler fata... prag spoiler spate
apoi scut
tobe prag janta
ehe...
poze mai are cineva? mai posteaza alea de la sala sporturilor?

Piry 19-11-06 20:36

20 Attachment(s)
multumirile o sa le dau personal, dar oricum am fost bazati...elevii mei :D
oricum toata lumea s-a distrat, si nervi cu trezitul de dimineata si :oops:

asa cum vreti, POZE !

Piry 19-11-06 20:41

19 Attachment(s)
iara poze....pfff bazat..... SOLo fara numar :lol:

aokimare 19-11-06 22:33

piry...pozele este beton!!!
mai ales ultima ...:)

lancerEvo 19-11-06 22:41

Nuiu si Piry la startul oficial, vine Dan Duma la ei...
-Cu numarul 7 ii avem pe...
-Crainic Andrei(zice nuiu)
-Si copilotul....(duma)
-aaa... Piry:rolleyes2 (nuiu)

Piry 20-11-06 00:52

ma asta e :P mi se rupe...daca omu nu ne cunoaste...ce vina are, oricum nu poti sa-i tii minte pe toti. aia e una 2 a fost super mai ales vorba lui horica, ultima poza :)) toata lumea radea ca o zis horica da sa-ti fac poza acum ca tu nu mai poti si am zis ca nui nimic lasa ca va fac eu poza :)) pina la urma nu poza face omu ca omu face poza....

CJ-01-WOB 20-11-06 01:37

Super pozele maestre .. suciu parca e de la cagulati si hori zici ca e ''ultimul dictator''!
felicitari !

GMan 22-11-06 04:44

Dak avetzi si filme de la event , dati un link catre youtube.com sau atasati-le aici , sa ne minunam si cei care nu am putut fi prezenti .

La Napoca Rally voi fi in Cluj Yupppppiiiiiieeeeee :D

tekno 22-11-06 08:40

astazi imi instalez netu de la alta firma si dupaia sar cu filmele ca la netu care i-l am si mor pana se incarca...

Godfather 24-11-06 17:15

mei piry , ce poze artistice . Da ala negru de respira greu cine era ?

All times are GMT +2. The time now is 22:22.

- Copyright 2026 4Tuning