![]() |
Re: VAND Odorizante California Scents ® Brasov
Subscriu la cele spuse de SynTheLaZ. Astept raspuns si de la trafy-vr6.
Sper ca toti sa fiti multumiti de produse. In continuare disponibile: GoldenState Delight (BubbleGum/guma de mestecat) Coronado Cherry (Cirese) Concord Cranberry(Merisoare) Melon Mango(Pepene galben & Mango) La Jolla Lemon(Lămâie) Citrus Splash(Mix de citrice) Shasta Strawberry(Căpșune) Cinnamon Apple(Măr cu scorțisoară) Laguna Breeze (Oceanic) Smoke Away (Anti-tabac) Newport New Car (Masină nouă) Squash Blossom Santa BarbaraBerry (Mure) Arctic Ice (Fresh - Menthol) Vista Grapefruit (Grapefruit) Napa Grape (Struguri negri) L.A. Lavender (Lavanda) Orange Squeeze (Portocale) Fresh Linen (Fresh) Hawaiian Gardens (Mix de flori exotice) Apple Valley (Mar verde) Caut colaboratori in domeniu(magazine de piese auto, spalatorii, ateliere de tuning). O seara placuta, byx |
a ajuns si la mine, multmesc frumos, recomand !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
In continuare disponibile.
La sfarsitul saptamanii se va completa stocul si posibil noi arome. Deocamdata Santa Barbara Berry (Mure) si Grape (Struguri negri) nu mai sunt. Modalitate de contact, aici pe topic sau o769 178 424 si o726 748 875 O seara placuta, byx |
Pana in data de 2 ianuarie 2012 voi fi plecat din localitate; pana atunci va doresc sarbatori fericite si un an nou plin de realizari.
O seara placuta, byx |
2 Attachment(s)
Salutare.
Am avut o mica problema si am fost intarziat cu o saptamana dar am refacut stocul si odorizantele sunt din nou disponibile. Ma pot deplasa aproape zilnic prin oras dupa ora 16:00. Modalitate de contact, aici pe topic sau o769 178 424 si o726 748 875. Pretul este de 18 lei cu TVA si capac de reglare a intensitatii inclus. Caut si colaboratori in domeniu(magazine de piese auto, spalatorii, ateliere de tuning).Se ofera factura/ bon fiscal (sunt platitor de TVA).pot da si standuri de prezentare cu dimensiuni H1.35m L0.47m Arome disponibile: GoldenState Delight (BubbleGum/guma de mestecat) Coronado Cherry (Cirese) Concord Cranberry(Merisoare) Melon Mango(Pepene galben & Mango) La Jolla Lemon(Lămâie) Citrus Splash(Mix de citrice) Shasta Strawberry(Căpșune) Cinnamon Apple(Măr cu scorțisoară) Laguna Breeze (Oceanic) Smoke Away (Anti-tabac) Newport New Car (Masină nouă) Squash Blossom(Citric) Santa BarbaraBerry (Mure) Arctic Ice (Fresh - Menthol) Vista Grapefruit (Grapefruit) Napa Grape (Struguri negri) L.A. Lavender (Lavanda) Orange Squeeze (Portocale) Fresh Linen (Fresh) Apple Valley (Mar verde) + 3 noi arome: Balboa Bubblegum (Un altfel de guma de mestecat:D) Capistrano Coconut (Cocos) Malibu Melon (Pepene Galben) O seara placuta, byx |
5 Attachment(s)
Salutare,
Odorizantele sunt in continuare disponibile la pretul de 18 lei, TVA inclus. Modalitate de contact, aici pe topic sau o769 178 424 si o726 748 875. Arome : GoldenState Delight (BubbleGum/guma de mestecat) Coronado Cherry (Cirese) Concord Cranberry(Merisoare) Melon Mango(Pepene galben & Mango) La Jolla Lemon(Lămâie) Citrus Splash(Mix de citrice) Shasta Strawberry(Căpșune) Cinnamon Apple(Măr cu scorțisoară) Laguna Breeze (Oceanic) Smoke Away (Anti-tabac) Newport New Car (Masină nouă) Squash Blossom(Citric) Santa BarbaraBerry (Mure) Arctic Ice (Fresh - Menthol) Vista Grapefruit (Grapefruit) Napa Grape (Struguri negri) L.A. Lavender (Lavanda) (1 buc) Orange Squeeze (Portocale) Fresh Linen (Fresh) Apple Valley (Mar verde) Balboa Bubblegum (Un altfel de guma de mestecat) Capistrano Coconut (Cocos) Malibu Melon (Pepene Galben) Caut si colaboratori in domeniu(magazine de piese auto, spalatorii, ateliere de tuning).Se ofera factura/ bon fiscal (sunt platitor de TVA).pot da si standuri de prezentare cu dimensiuni H1.35m L0.47m Datorita celor 3 padele impregnate cu esente parfumate, nu exista riscul de a curge sau de a pata ceva. De aceea odorizantele pot fi asezate pe bord, in suporturile de pahar sau chiar in suporturile de pe usi. O zi placuta, byx |
recomand...produsul excelent, gama variata de arome
baiat de treaba si punctual |
Salut! Acel miros celebru de guma turbo il ai??de exemplu cum e la reprezentanta Nike...Stima!
|
Salutare,
Nu comercializez. Acel miros este odorizantul de la CWS, de tip lichid si nu prea prietenos cu materialele plastice. O zi placuta, byx |
Multumesc frumos....
|
De ce nu apari si u seara prin livada,sincer cred ca ai avea o mica mare vanzare,eu sunt un client sigur!
|
Salutare,
Nu stiam cine ce cum se intalneste acolo. Daca ne mai lasa ploaia cu siguranta o sa vin si sa va fac o vizita. Mersi de info. O seara placuta, byx |
In continuare disponibile la pretul de 18 lei/ buc.
Detalii aici pe forum, PM sau la telefon o726 748 875 si o769 178 424 O zi placuta, byx |
Exista multa lume care se intreaba de persistenta mirosului
Am cumparat in vara 2011 "una" bucata GoldenState Delight si de cateva luni vreau sa schimb mirosul si nu prea pot :lol: |
Mersi de feedback.
Daca tot nu poti scapa de miros, n-ar fi mai bine sa il improspatezi?:lol: O seara faina, byx |
M-ar interesa si pe mine unu cu miros de guma de mestecat .Cand ne-am putea intalni ?
|
Salutare,
Numarul de Cosmote nu mai este valabil, odorizantele insa da.:lol: O saptamana placuta, byx |
Salut mai ai odorizante? :) am mai luat acum un an si ceva de la tine, au tinut nu gluma. Acum vreau sa trec la ceva mai fresh.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:51. |
- Copyright 2026 4Tuning