![]() |
Re: Care e cea mai potrivita masina pentru strazile din Romania?
Quote:
eu unul pot sa confirm k in Ungaria, Austria, Cehia , Croatzia, Germania sunt drumuri mult mai bine!! am vizitat tzarile alea, shi am vazut cu ochii mei.. referitor la drum bun cu vechime mai mult d un an , cred k este A2, autostrada soarelui! :P |
Da ai foaerte mare dreptate autostrada soarelui nu a fost renovata dupa un an ca celelalte . Oricum si acolo sunt gropi si smoala de akolo dak ai rabdare intr-o ora poti sa decojesti vreo 50 de metri si iei si te duci si vinzi la kilogram.
|
Quote:
Bine yo intzeleg ca in UE is drumurile bune, tzarile ce au aderat de ceva vreme nu ca noi...... shi din cate shtiu yo Bulgaria a aderat o data cu noi..... Toata lumea shtie ca drumurile noastere in comparatie cu cele din tzarile UE cu experienta sunt de toata :oops: |
Quote:
|
:evil: :evil: Flamer are dreptate adica frate au aderat odata cu noi da ei chiar si asa au strazi mai bune ptr k la ei parlamentari nu fak k la noi din Bugetu ptr strazi de 10.000.000 . 9.500.000 sunt furati si 500.000 la strazi:evil: :evil:
|
Aha fain la ei si nasol la noi:rolleyes2
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
in stilu asta o sa ne dea in judecata aia din UE de o sa ne falimenteze :))) asa cum au facut shi cu taxa de prima inmatriculare . |
bravo omule... ai facut o poza super... vedeti cum trudeste Romanul ...?? se chinuie pentru noi sa termine drumuriile si noi suntem nemultumiti ... of of.. in stilul asta ..... trebuie sa ne urcam cu masian pe trotuar .. in fine ... Noroc..;)
|
Quote:
|
Lada Niva este optiunea castigatoare.
|
Quote:
|
Ieftina, simpla, 4*4, solida ca un tanc, te urci cu ea pe pereti daca vrei, ieftin de intretinut.Nu are moarte.
|
Am vazut ca romanii o au la inima......
Quote:
|
Quote:
|
Man stati calmi k Nic UE nu ne face noua strazile k la kat fura romana le furam in 5 ani lu aia toti bani si dau aia faliment noi furam tot ce prindem . Mah stii cva sa fure nu zik k nu da macar sa fure si ei cu demnitate si dak fura barem dak angajeaza o firma cum a zis si bogdan macar dupa ce ii angajeaza sa munceasca frate :mad:
|
Macar muncitorii de rand ar trebui sa intzeleaga ca de fapt fura de la ei.... ca pana la urma si ei conduc pe aceleashi drumuri ca si noi:rolleyes2
|
nk ai dreptate da majoritatea de pe santier sunt oameni de la sate si aia 20.000.000 pe luna sunt bani grei si ei oricum nu isi cumpara masina si ii doare da pe noi ne omoara :rolleyes2:
|
Ati fost vreodata .. in germania... sa mergeti pe 300 000 de km de autostrada fara limita de viteza .. si sa poti sa-i dai in gusala masina pana .. dai "acul peste cap" :P!!! cele mai multe accidente care le-am vazut live in germania au fost ca le puscau pneurile la viteza acea... in fine.. cand o sa avem si noi asemenea autostrazi ...??? Noroc.. si astept raspuns !!!??
|
:x :x ma da ashtea nici carutzi nu au:?::?::?: cu aia e mai nasol sa dai in gropi.... sau ce ...si'au pus suspensii:?::?::?:
|
4 Attachment(s)
Quote:
|
Adevaru e ca in occident mai exista si acele parcari super amenajate si sa recunoashtem un grad mai ridicat de cultura (educatie anti poluare)
Sunt acele parcari cu scaune masa si WC (ca pana la urma si asta trebue la drum lung:lol:) deci mai avem foarte multe de facut pana ajungem si noi ca ei:cry: |
3 Attachment(s)
Quote:
uite care e cea mai potrivita mashina pt strazile din Praga! :P |
Iti zik yo de pe akuma raspunsu Ozzy niciodata nu o sa avem noi straiz k germanii :D
|
ba da, dar cand vom avea noi strazi ca germanii aia nu vor mai avea strazi, vor zbura.
|
Asa este Pastiluta.. trebuie sa ne obisnuim cu gandul ... poate copii mei ..o sa prina drumuri mai frumose .. mai plate ..fara gropi .. ce mai..... klumea.. acum doar putem sa aspiram .. la drumuri mai bune!!.;)
|
Daca nu ne mai batem joc si vorbin serios , eu spun cum am spus de la inceput , strazile se vor face in cam zece ani
|
Bogdan copii mei o sa prinda drumuri mai buna si yo ma bukur ptr asta. Oricum n-ar fi rau sa prindme si noi niste strazi mai bune :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
nu ai vazt k shi autostrada, Buc - Pit dupa 2 ani, dupa ce a fost refacuta, a intrat din nou in reparatzii.. macar sa fim optimishti ! :lol: :lol: |
Corect dar intrand in U.E. vom avea un buget mai mari ptr. strazi, utilaze moderne, materiale de calitate, un amestec al materialelor mai bun si acum vom avea lucratori mai multi ca salariul se va dubla si deci autostrada Buc.-Pitesti se va face mai repede si mai buna.
|
Si da, in Pitesti, gropile nu mai sunt, cel putin pe strajile pe unde umblu eu.
|
Quote:
|
Si sunt sigur ca nici politica nu stii, daca nu suntem in ton cu cerintele U.E. atunci vom avea atatia bani de dat la ei incat vom fii cu totii saraci.
|
bai , nu va mai certatzi .. sa nu uitam topicul : Cea mai potrivita masina pentru strazile din Romania !
|
Pana se vor face la noi strazile. Dak la noi o sa se faca strazile la 4 ani dupa UE eu o sa intru intentionat cu masina mea in masina de politie si knd o sa ma intrebe o sa zik k asa am vrut yo :lol: :D
|
1 Attachment(s)
M'am hotarat asta e numa bun pt. strazile noastre:lol: :lol: :lol:
|
da .. este o "masina" de serie .. prinde 345 de km /h consum mediu de 7% este o "masina" de lux si pentru ea sau facut spalatori auto speciale :))) da este buna pt romania;)
|
1 Attachment(s)
degeaba sint strazile bune si masinile bune daca sint soferii prosti,...
Attachment 219425 :rolleyes2 |
caruta sau faitonu.....CLAR !!!
|
Consider k cea mai portivita masina pt strazile noastre e Loganul. Asta chiar dak o sa radeti e parerea mea. servceul cat de cat ieftin prteul acceptabil si in plus e dacie e facuta pt Romania.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:10. |
- Copyright 2026 4Tuning