Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arad (https://forum.4tuning.ro/85-arad.html)
-   -   Sportul cu balonul rotund ! (https://forum.4tuning.ro/85-arad/26482-sportul-balonul-rotund.html)

RCS. 19-11-06 09:52

Re: Sportul cu balonul rotund !

Imi pare rau ca repriza secunda UTA a facut un joc mai bun decat in prima repriza si totusi a luat al doilea gol care ne-a terminat.Legat de eliminare eu unul tot nu am inteles care a fost motivul ce a stat la baza eliminarii jucaturului utist.In final trebuie sa recunoastem ca poli este o echipa mai buna decat UTA si sa asteptam returul cand eu unul sper ca UTA sa-si ia revansa. Asa ca ...HAI UTA ! ;)

ar 79 dix 19-11-06 11:25

motivul cred ca nu il stie nici arbitrul, dara noi!
da ce sa mai, am pierdut si asta e. am fost acolo pe stadion si numai eu stiu cum am scapat de o bataie zdravana.
se spune ca fuga ii rusinoasa, da ii mai sanatoasa. tovarasul meu cu care am fost are o urma de lantz pe picior destul de urata.
pacat ce se cred occidentali, dar nu sant nici pe jumate.
sa vina returul si ii astept la intrare in aradul nou, mama lor de dobitoci.

M..E POLI TIMISOARA!

RCS. 19-11-06 12:33

@ar79dix: suporterii timisoreni au avut un comportament care denota faptul ca sunt niste primate aflate in faza de inceput a evolutiei lor.Prin definitie primatele au un creier foarte dezvoltat dar la primatele timisorene faza cu existenta unui creier dezvoltat nu este valabila.:twisted:

Andre3y 19-11-06 12:41

Io chiar ma intreb de ce va inervati din cauza ca a pierdut UTA fotbalul asata e o mare prostie dupa mine ..se bat aia ca handicatapti fac ravagi am ***** io nu asa mai lasa spectatori pe teren tat distrug scaune ...produce batai..orcum is parareli jucatori...:lol: :lol: dau cu dreptun stangu :lol: A apropo RCS cica Sportul cu balonul rotund..nu ii nu-ma fotbalul ii si tenisu,golfu,polo,voleiu,bascketul,hambalul :lol: si orcum nu are legatura cu Tuningul..:lol: :lol:

RCS. 19-11-06 12:56

@andre3y:next level

Dari 19-11-06 13:02

Eu cred ca arbitrul a avut ceva SUPER oferta la impartit cartonase...fara numar!!!:-)
Oricum...imi pare foarte rau pt UTA ! :-(

ar 79 dix 19-11-06 13:19

Quote:

Originally Posted by RCS. (Post 628587)
@ar79dix: suporterii timisoreni au avut un comportament care denota faptul ca sunt niste primate aflate in faza de inceput a evolutiei lor.Prin definitie primatele au un creier foarte dezvoltat dar la primatele timisorene faza cu existenta unui creier dezvoltat nu este valabila.:twisted:

primate sa nu, dar cand vezi ca mosulica ala de 60 de ani da cu pietre din balcon, nu mai stii ce sa crezi!
itzi dai seama ca eu am fost de pe la 3-30 prin timi si am mai fost prin complex sa mancam si ii vedeam pe aia cum se plimba sa gaseasca aradeni sa ii rupa, noroc ca nu aveam la noi nimic care sa ne dea de gol ca probabil o luam rau de tot.
eu pe aia nu pot sa ii numesc suporteri, numai huligani, care nu au nici o treaba cu fotbalul.

akimoto 19-11-06 14:12

cat o fo scoru ?

RCS. 19-11-06 14:28

Quote:

Originally Posted by akimoto (Post 628696)
cat o fo scoru ?

2-0 pt poli.

akimoto 19-11-06 16:56

stii cumva si Craiova ce facu ?

RCS. 19-11-06 21:55

Quote:

Originally Posted by akimoto (Post 628868)
stii cumva si Craiova ce facu ?

Ultima data facu Daewoo.

akimoto 20-11-06 14:10

facu 1-0 si urca pe 8 :)

ar 79 dix 24-11-06 18:00

Quote:

Originally Posted by akimoto (Post 629769)
facu 1-0 si urca pe 8 :)

lasa ca dumineca vin la arad si sper sa trecem noi inaintea lor.

apropo, ai fost azi inspre deva, ca ti-am vazut masina intre arad si deva, cam pe la conop, in trafic?

ar 79 dix 26-11-06 09:06

cine vine azi la meci? haidetzi sa il bestelim pe imputzitu ala de mititelu, mama lui de bou!
FORTZA UTA!

akimoto 27-11-06 15:49

Quote:

Originally Posted by ar 79 dix (Post 635365)
apropo, ai fost azi inspre deva, ca ti-am vazut masina intre arad si deva, cam pe la conop, in trafic?

nu bre, nu eram io, am vandut-o :sad:

RCS. 27-11-06 17:29

Quote:

Originally Posted by akimoto (Post 638492)
nu bre, nu eram io, am vandut-o :sad:

Pacat man.:???:

AR14COP 03-01-07 05:01

Vorba multa... Fapte? care se baga la un fotbal? asa la misto, la sala... Vrea careva? Daca ne adunam mergem. Ma ocup eu.

- Teren acoperit
- suprafata: iarba artificiala
- maiouri ambelor echipe (2 culori diferite, binenteles)
- manusi la portar
- tabela electronica
- Totul pt aprox. 130.000 de persoana. (in Arad, evident)

Noa? Hai, curaj... !

tristan 03-01-07 11:13

Au caldura? cred ca zici de alea acolo in spate la bendea...nu?

BULLETTT 03-01-07 11:53

Tristan intel nu va bagatzi la un fotbal ca tot va vad pe la polivalenta.

ar 79 dix 03-01-07 15:50

Quote:

Originally Posted by AR14COP (Post 682825)
Vorba multa... Fapte? care se baga la un fotbal? asa la misto, la sala... Vrea careva? Daca ne adunam mergem. Ma ocup eu.

- Teren acoperit
- suprafata: iarba artificiala
- maiouri ambelor echipe (2 culori diferite, binenteles)
- manusi la portar
- tabela electronica
- Totul pt aprox. 130.000 de persoana. (in Arad, evident)

Noa? Hai, curaj... !

hai fratzilor sa facem un meci.
pe bune!
eu ma bag.
cine mai vine?

TEKIN 03-01-07 16:02

daca vreti facem intre romania si turcia ;) la trenu ala unde a zis domnu de mai sus

BULLETTT 03-01-07 19:19

Romani suntem destui...cu turcii va fi mai greu:D

AR14COP 03-01-07 19:46

La Bendea acolo.. DA! Hai... eu vin cu 5 oameni... adica 5+1, se pare ca nu ne adunam 12 oameni doar de pe forum, asa ca mai bine mergem fiecare cu echipa. Dar sa fiti sinceri si sa-mi spuneti daca mergem cu ce oameni sa vin.. Buni, medium sau foarte buni... Idea e sa fie echilibrat meciu' !

*Noa? mergem sau ce? fara vrajeala!

TEKIN 03-01-07 19:54

pai mai astempat pt ca zilele asta o sa vine niste prieteni din turcia....
sa fie MEDIUM ok ??/ si te anunt eu cand si cum

ar 79 dix 03-01-07 20:08

COPULE sa ma anuntzi si pe mine daca mergetzi ca ma bag si eu la o miscare.
daca trebuie mai aduc si eu niste amici la meci, sau imi fac si eu o echipa de 6 persoane, 5+1 si poate facem un turneu! ok? :)

BULLETTT 03-01-07 21:01

Cam multe echipe deja dix's team cop's team turcii si forumistii:D

exit0905 03-01-07 23:10

si eu vreau sa vin :) . daca stabiliti cva anuntati pls cu o zii inainte pe forum. data,ora si locu :D

Dari 04-01-07 10:41

Eu vin sa va fac galerie ... :woowoo: :joy: :clap: :dance:

AR14COP 04-01-07 19:56

Da, eu sunt atent la toti care doriti sa veniti. Maine ma duc la sala... si am sa rezerv o pozitie pe Duminica. Deci Duminica mergem sigur! Maine va postez ora exacta! Sper ca sunteti seriosi.. Dupa ce va spun ora sa imi trimiteti private message cu nr. de mobil care doriti sa veniti si eu va sun. Deci.. vorbiti de pe acum cu amicii. Echipa sa fie 5+1!!! si sa fie "Medium".

TEKIN 04-01-07 20:06

eu am vorbit cu prietenii unu vine dumunica seara din turcia si unu vine luni dimineata din germania..........adica turcii o sa va bata mai tarziu

AR14COP 04-01-07 20:40

vi cu Emre, Basturk, Sergen sau fratii Altintop? Cu aia poate imi faci fata :) ...vezi ca echipa mea va fi medie, dar eu sunt World Class poate... si daca e adevarat ca un bun jucator poate face diferenta, cred ca le voi manca si buzduganele turcilor tai pe teren! cum era? "Ighe jeler? sau Gunadan? (stiu ca am scris gresit dar poate ai inteles daca sti turka)

TEKIN 04-01-07 21:28

stiu si eu un pic turceste.....vezi ca noi nu am jucat de mult fotbal adica suntem terminati cu tigara cu alcoll femei..... jucam pt distractie daca vrei...

tristan 04-01-07 23:07

M-as baga dar eu sunt numai prieten cu fotbalistii :lol:

AR33COP 05-01-07 13:17

mai baieti nu va lasati intimidati de 14cop ca nu e extraterestru.fara frica......

BULLETTT 05-01-07 14:41

124cop daca esti fotbalist nare rost frate...u vi cu ceva echipa de extraterestrii,iar noi pamantenii la conditzie fizica suntem praf......cum zicea TEKIN daca e sa jucam... jucam pt distractie

AR14COP 06-01-07 21:46

Daca eram fotbalist nu as fi jucat la sala... Evident ca jucam la distractie.

* Am rezervat sala pe Duminica (14.01.2007) ORA 20:00
* Acolo langa Bendea. La ora 19:45 sa fiti acolo.
Cine vrea sa vina sa ma sune: 0723 433 026.

* AR33COP ,vi la mine in echipa? jucam cu Turcii lu' Tekin. Suna-ma TEKIN.

TEKIN 06-01-07 22:55

bre tu nu m-ai inteles bine cred ca echipa mea abia luni o sa fie pregatit maine vine unu din turcia si unu abia luni....deci maine nu am cum sa vin

AR14COP 06-01-07 23:14

TEKIN esti cam stupid se pare. Am precizat data, daca erai atent ai fi observat ca e vorba de Duminica viitoare. Deci, citeste si apoi posteaza.
Ai timp sa ma suni sa confirmi daca vi sau nu... da-mi beep ca te sun eu cand sti exact cum si ce.

*Pentru cei care doresc sa vina sa se uite: MECIUL va incepe in data de 14.01.2005(Duminica) la ora 20:00. La sala SERIA A pe Strada Padurii.

TEKIN 07-01-07 02:05

in primul rand nu am fost atent la data.... al2la rand daca mai scrii ca sunt stupid vin doar sa iti rup picioarele......al3la rand sper ca mai imi scrii asa abia astept sa iti rup picioarele al4la rand astpet sa imi scrii

TEKIN 07-01-07 02:06

si nu imi place sa dau bipuri eu doar te sun.....

All times are GMT +2. The time now is 19:19.

- Copyright 2026 4Tuning