Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   cum e cu permisul? (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/26475-permisul.html)

Bryan 22-12-06 17:08

Re: cum e cu permisul?

ce intelegi prin noua legislatie? ca in afara de treaba cu punctele,modificari importante nu sunt

topser 22-12-06 17:14

crede-ma ca sunt o groaza. la mine in chestionare 3-4 intrebari erau din cele vechi . restul erau noi !

Bryan 22-12-06 18:10

zi omule ce intelegi prin cele noi :)) da un exemplu de intrebare .. dar nu cu "cate puncte se da pentru nu stiu ce" ca astea stiu ca s-au bagat..altceva..ms :)

ps : marfa ticozauru :lol:

topser 22-12-06 19:10

ms..
tu crezi ca dupa atata stres mai tin minte vreo intrebare ?? :))

stiu dar daca iti zic nu fac altceva decat sa te derutez..

George_P. 22-12-06 22:05

Quote:

Originally Posted by teddy (Post 642354)
cam asta e noua idee: sa se dea un examen teoretic, apoi sa se faca scoala, apoi sa se dea examenul practic (traseul). mie mi se pare mult mai normal.

Corect,deoarece se suie omul cu regulile invatate la volan...

Bryan 22-12-06 22:16

corect,dar nu inseamna ca gata,vine 1 ianuarie fix din ziua aia se da asa
e ceva de viitor . de ex am sunat la o scoala din craiova si au zis ca deocamdata ramane asa ( cum a fost pana acum) si ca nu se scumpeste
eu ma grabesc sa fac scoala acum ( vreau sa incep in ianuarie) cu toate ca sunt a 12a si nu prea am timp:( dar decat sa fac la vara cand fac toti sa ma programeze dupa o luna + ca poate se scumpeste/bagat poligon/alte minuni

RA_2fast4u 24-12-06 15:51

mi-am luat ieri primul examen cu scoala ( ca la mine la scoala se dau 2) dupa o toceala de o noapte (doar alaltaieri seara am aflat ca daca vreu sa imi iau carnetul in 15 maine era ultima zi in care puteam sa dau primul examen :D ) si intr-o noaptea am citit toata amarata aia de carte si am facut teste ca frayeru si mi-am luat examenul, la limita e drept, cu 22 de puncte :D:D:D in 3 mai am cu scoala si dupa aceea in 15 cu politia si i'm a diver :D

Bryan 24-12-06 16:04

cum adica "examen cu scoala" ? ce se intampla daca il pici?
ps: vad ca ai 17 ani,cand faci 18?

eu m-am apucat acum doo saptamani sa fac chestionare pe net..pe diverse site-uri...la inceput 14-18..acum 22-26 :-P ..cu toate ca nu am invatat nimic :D

George_P. 24-12-06 19:50

Nu mai faceti chestionare pe net ca sunt aberatii unele chestii...

Bryan 24-12-06 21:53

faceti pe incepator.ro
sunt destul de grele fata de altele si sunt corecte si dupa noul cod !

RA_2fast4u 25-12-06 22:06

Quote:

Originally Posted by Bryan (Post 673875)
faceti pe incepator.ro
sunt destul de grele fata de altele si sunt corecte si dupa noul cod !

pe mine testele alea numa m-au speriat ca nu faceam numa vreo 18 puncte :lol: si in + daca tot faci intrebarile de acolo se repeta si de aceea faci tot mai bine :)

si "examenul cu scoala" inseamna ceea ce si zice numele... un examen asemanator cu cel pe care il dai cu politia doar ca asta il dai cu scoala si daca il pici nu patesti nimica atata ca trebuie sa te reprogramezi ( nu ca la politie dupa min 3 sapt ) ci la urmatoarea sesiunea de examniare... adica max intr-o sapt... e asa o chestia ca sa nu ajunga la examenul cu politia numai cei care chiar au sanse sa il ia :P

si 18 ani fac in ianuarie de aceea a trebuit sa ma grabesc cu examniarea cu scoala ca sa apuc prima sesiune de examinare cu politia din ianuarie adica pe 15 :) :-"

All times are GMT +2. The time now is 01:54.

- Copyright 2026 4Tuning