Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Inca un cabrio... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/264575-e36-cabrio.html)

21UKS 04-10-11 08:57

Re: E36 - \Inca un cabrio....

de cand i-am schimbat rotile am mers mai putin cu ea. imi frecau gumele in aripi. spatele l-am rezolvat (gume mai mici) fata mai dureaza putin pana ii iau gumele mai mici sau jante de tabla ca sa mearga astea la reconditionat. am cam uitat sa trec pe la spalatorie...daca nu merg cu ea...:lol:..intradevar o nota proasta...

Paulinho10 04-10-11 09:23

Oricum e reusita masina , nu o lasa :) ii ceva de care merita sa te ti si sa investesti :p ceva de care esti sau ar trebui sa ajungi sa fi mandru.

21UKS 04-10-11 11:01

multam ptr aprecieri.....este o masina care imi place si pe care mi-am dorit-o si incerc sa fac ce pot ptr ea...:D. Oricum este o masina ok din toate punctele de vedere....;)

kox_24 04-10-11 21:07

am vazut masina prin oras.in primu rand mi-au sarit in ochi gumele alea inalte de pe fata :D.din punctu meu de vedere rotile pe 16 nu sunt ce trebe.mai ales cu gumele pe care le-ai spus tu.prea mici pt e36.ar trebui sa mergi pe 17.fain e36 cabrio.pe suspensie as merge categoric pe una reglabila si nici decum pe una fixa. bafta cu proiectu in continuare.

21UKS 04-10-11 21:20

ms ptr apreciere....gumele de pe fata mai stau maxim cateva zile... sper eu chiar una :lol:...deocamdata asa e filmul cu jantele pe 16" :D (visul meu este BBS RS...poate se indeplineste la vara), iar cu suspensia reglabila nu stiu ce sa zic, nu am avut, dar are un prieten pe un Audi (TA Technix) si nu e deloc incantat....e adevarat este TA... parerea mea este ca ceea ce este "reglabil" nu mai este la fel de stabil...repet nu am avut, este o parere bazata pe teorie...oricum se poarta tare suspensia reglabila, dar daca nu ai un garaj si nu te sti putin cu cheia de 14-17...nu cred ca o "reglezi" prea des....:lol:

incerc sa fac si eu ce pot cu masina asta si cred ca o sa stea la mine mult ca imi place:oops:

21UKS 07-10-11 14:20

3 Attachment(s)
......de 3 zile a stat cu botul pe boltari....am dat gumele mele inalte si a primit si pe fata 2 gume de iarna 195/45/16...(in sfarsit :lol:) pereche cu cele de pe spate din intamplare....pun niste poze facute repede cu telefonul si mai pe seara iesim la spalat si apoi sedinta foto. Saptamana viitoare are programare la vopsit + polishat jantele...iar va sta pe butuci cateva zile...:lol::lol::lol:

21UKS 07-10-11 19:20

3 Attachment(s)
nu-s chiar BBS dar e mai ok decat celelalte.....si intr-adevar se cere 17" (kox_24 ;)...sa vad ce iese dupa polish....

21UKS 20-10-11 20:07

4 Attachment(s)
..........am reusit sa vopsesc si polishez jantele....maine dimi le arunc sus si bineinteles poze....pun si acum ceva dar e noapte si telefonul nu stie mai mult...arata fain, dar inca visez la bbs rs:D

RIcKO 20-10-11 20:13

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4658723)
..........am reusit sa vopsesc si polishez jantele....maine dimi le arunc sus si bineinteles poze....pun si acum ceva dar e noapte si telefonul nu stie mai mult...arata fain, dar inca visez la bbs rs:D

poate vrei RC ..am eu un set...::D..astea asa pana ajungi la RS ...foarte bine au iesit jantele din ce se poate vedea , sunt curios de pozele de maine , spor !!!

21UKS 20-10-11 20:17

m-am gandit si la asta dar sa vad....le pun la vanzare oricum astea si vedem cum se potrivesc lucrurile...le-am vazut pe ale tale dar e mult si nu mai e chiar asa mult pana la rs...:D

RIcKO 20-10-11 20:20

Bafta sa ti se implineasca visul :D

21UKS 20-10-11 20:27

m-am grabit...scuze...:D... nu sunt ale tale alea care mi s-au parut scumpe (erau unele la 750 euro) am verificat ale tale sunt alea galbene....rezonabil in functie de cum arata;)

RIcKO 20-10-11 20:31

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4658795)
m-am grabit...scuze...:D... nu sunt ale tale alea care mi s-au parut scumpe (erau unele la 750 euro) am verificat ale tale sunt alea galbene....rezonabil in functie de cum arata;)

:D:D:D .. nu mai am loc in casa de cate am deja ....daca e ceva ma anunti, mai umblam putin la pret sa fie bine

21UKS 20-10-11 20:33

tin minte..;)

xxdadixx 23-10-11 12:20

Hai cu pozele. Sau nu iti place cum arata?

21UKS 24-10-11 11:52

4 Attachment(s)
gata si pozele.....:lol:...imi place...dar nu am avut timp...am facut doar cateva cand le-am montat ca ploua si e tot urat afara ...astept sa se faca putin soare sa se vada mai frumos, cu ocazia aia o sa spal si prelata si punem "tigla" sus:lol: ca-i gata vara si toamna.........

21UKS 24-10-11 11:56

in urma schimbarii arcurilor stock cu unele sport.....ma tarasc de toate calmatoarele de trafic si toate denivelarile de pe drumurile noastre....:sad:...e cam joasa....oare se mai ridica cu niste roti pe 17"....???

21UKS 26-10-11 21:02

....a primit si bara de M ca tot e la moda...deocamdata fata...:D...inca nu e pe masina, dureaza cateva zile. Banuiesc ca tunelurile alea de aerisire nu se potrivesc de pe aia normala, nu???:sad:...

se vinde cea veche.....

....azi am pus si acoperisul...maine facem 2-3 poze;)

by_edu 26-10-11 21:43

Salut ! Frumoasa pisica :D am vazut-o azi , arata bine cu acoperisul :P
Bafta si multi km fara probleme !

P.S. Sunt baiatul de pe Andreescu in caruciorul ala electric , cred ca m-ai vazut :D

21UKS 27-10-11 12:44

da, te-am vazut...te salut.....ms ptr apreciere;)

21UKS 28-10-11 14:29

4 Attachment(s)
am vopsit bara de M...si niste poze cu acoperisul de iarna.......

myky99 30-10-11 10:54

foarte foarte ok masina..imi place...ce sfaturi as putea sa iti dau daca imi permiti .... pe viitor ..pune un 17" ... nu e graba...dar o sa arate bestial ....16" e prea mic... .... bara de M tine-o in casa iarna asta..si pune-o la primavara..... stiu ca vrei sa o vezi pusa dar mai bine treci iarba cu bara stock ...e mai safe;) ( acum depinde..daca mergi cu masina iarna..car mergi ..cum e zapada la tine in oras....pt ca eu presimt ca asta e ultima iarna a barei mele:)):)) o sa ia multaaa zapada) in rest e super masina.chiar imi place..hardtop si softop .. bravo ... spor la munca in continuare si numai bine;)

SB09HMM 30-10-11 20:36

pff ...mai omorat ...criminal arata cu hardtopul :X chiar ca ar da mai bine cu roti pe 17, cv cu buza ....un et potrivit ....si subscriu la treaba cu bara de M pana la primavara cum a zis si miky ! bafta in continuare cu pisica

21UKS 01-11-11 18:35

4 Attachment(s)
ms ptr aprecieri si sfaturi, dar nu m-am putut abtine.......:D....sus cu "emu" si proiectoare negre ca dracu cu lupa (vor primi si xenon in viitor sa se vada ca si farurile, ca de luminat cu ele nu prea cred...:lol:)

maine pleaca spre mine si oglinzile M....
.....immmm...uitasem.. azi a primit si lukasuri albe ca si semnalizarile (nu am facut poze dar da super asa....:D

xxdadixx 01-11-11 20:48

Bine ai facut cu bara. Nici eu n-as fi rezistat. Pana la primavara mai e mult, dupaia iarna viitoare iar o dadeai jos?

BMnWA 02-11-11 22:41

misto pisicuta,din spate e sora cu a mea :)

21UKS 02-11-11 23:50

:lol:...am observat si eu asta aseara cand am vazut-o pe a ta....keskin erau jantele de pe a ta....mi-au placut....si bineinteles toata masina e faina;)...incet incet o aliniez si eu la "M" intai apoi jantele mai mari...am vazut ca ai bagat-o la garaj....nu renteaza un hardtop?.....de fapt daca ai cu ce da...clar...:D

BMnWA 02-11-11 23:53

pai chestia e ca o tin la gara sa nu dea rugina in ea,vremea e dura,zapada frig si prefer sa o protejez.. E rentabil un hard pentru ca arata senzational masina cu el,daca prind ceva as lua unu dar acuma sa dau 30 milioane pe un hard si sa o tin in garaj nu e jmecherie :)

Paulinho10 02-11-11 23:56

Belea bara aia de M. Chiar arata fain masina acuma , nu mai pot spune ca e parasita :) Poate imi zici si mie de unde ti`ai luat bara ? Merci

21UKS 02-11-11 23:58

clar ca daca sta in garaj nu trebe hard......o cheltuiala inutila;)

mareo 04-11-11 08:45

Arata bine masina,felicitari!
Tot vad masina in 'zona' suntem oarecum vecini.
Bafta pe viitor! :-)

21UKS 04-11-11 08:49

ms ptr apreciere....si da un semn sa ne vedem la un citro....;)

21UKS 04-11-11 16:05

sunt un pachet de nervi...cel mai tare sunt nervos pe mine ca nu am cerut poze...MI-AU VENIT OGLINZILE M:evil::evil::evil:

Am cumparat un set oglinzi de la userul "Lulaa" si....surpriza....AU RUPTE TOATE BOLTURILE IN CARE SE PRIND CU SURUBURLE DE MASINA....lucru asta nu mi l-a spus vanzatorul..a zis ca sunt in stare perfecta...
este si vina mea ca nu am cerut poze detaliate, dar l-am intrebat daca sunt ok si originale si bineinteles ca a raspuns ca da...bla, bla bla
mi s-a adeverit acum proverbul cu "2lei dai...2 lei face" ... sunt si rupte si de la firma JOM...deci: nici originale
bineinteles ca l-am sunat si mi-a zis ca nu a stiut ca nu-s originale si ca nu o sa cada de pe masina daca le pun cu holsuruburi....de returnat nici vorba bineinteles... cu toate ca am vrut sa platesc eu si transportul.

DECI MARE GRIJA CE CUMPARATI DE LA ACEST USER "Lulaa"

VIDA IULIAN MARIAN; BALS; 1MAI NR.22; TEL:0760842212

pun mai pe seara o poza doua ca acum am ceva treaba si nici nu le-am facut poze....

21UKS 04-11-11 17:05

5 Attachment(s)
....nici nu stiu ce ma enerveaza mai tare....ca nu-s originale sau ca au alea rupte....:lol: sau pur si simplu ca am fost mintit, si m-am lasat mintit....:twisted:

de pus se pot pune cu holsuruburi in plastic direct (asa au si fost), dar nu-s M:cry:...si incepuse sa ma prinda chestia asta cu "emu"...cred ca le vand si eu asa cu mentiunea ca sunt cum sunt:lol: si cu poze reale
de altfel arata bine, sunt negre nu mai trebuia sa le vopsesc (asta mi-a si luat ochii)

21UKS 04-11-11 17:09

Quote:

Originally Posted by Paulinho10 (Post 4687395)
Belea bara aia de M. Chiar arata fain masina acuma , nu mai pot spune ca e parasita :) Poate imi zici si mie de unde ti`ai luat bara ? Merci

ms,ms....:lol:de la un baiat din oras.....daca vrei noua am nr unui tip din lugoj care aduce la pret bun....si unu in targoviste la 100euro+transp

Maniak22 04-11-11 17:09

Quote:

Originally Posted by 21UKS (Post 4691257)
....nici nu stiu ce ma enerveaza mai tare....ca nu-s originale sau ca au alea rupte....:lol: sau pur si simplu ca am fost mintit, si m-am lasat mintit....:twisted:

de pus se pot pune cu holsuruburi in plastic direct (asa au si fost), dar nu-s M:cry:...si incepuse sa ma prinda chestia asta cu "emu"...cred ca le vand si eu asa cu mentiunea ca sunt cum sunt:lol: si cu poze reale
de altfel arata bine, sunt negre nu mai trebuia sa le vopsesc (asta mi-a si luat ochii)

Pune-le cu holsuruburi pana in primavara sau nu le pune deloc, ca nu o sa iti cumpere nimeni JOM rupte parerea mea. Am avut si eu de astea mai demult :D si la o frana mai puternica atarnau ca in fimul Gone in 60 seconds la Mustangu Eleanor:D:D. Daca le prinzi bine n-ai treaba:D
Lulaa zice ca esti scartar :D:D ca, colaborezi cu Posta Romana. App stai chill si eu am mai luat tzepe de pe forum.

21UKS 04-11-11 17:14

cred ca o sa le pun sa vad macar daca functioneaza motorasele...incalzirea..poate imi trece si imi si place...sau pocnesc de tot de nervi:lol::lol::lol:...deja mi-au trecut nervii

xxdadixx 04-11-11 17:18

Pacat de oglinzi, nici ale mele nu sunt OEM de M dar sunt reglabil electric si incalzite si nu mi-am mai batut capul cu ele pana nu prind ceva original.
Tzapa am luat si eu de la MOUZE sau ceva de genul, in anunt vindea faruri cu lupa CA NOI si cand au venit, unul avea rupta clema de se prinde semnalizarea pe ea, un bulangiu. Oricum pe 4 tuning il doare in dos, a pus topicul ala de reclamatii si e L@BA!

21UKS 04-11-11 17:36

asta e ...le pun asa si daca functioneaza macar e ok....cum zici oricum nu am ce face.....

Lulaa 04-11-11 18:09

frate nu te mai ambala asa ca nu rezolvi nimic,crezi ca daca imi faci firma proasta nu mai vand piesele???????toata lumea care a cumparat de la mine nu sa plans numai tu motul motilor nu iti plac ca sunt jom si ca nu poti tu sa le prinzi in suruburi de masina:)) mai sunt si altfel de suruburi????
daca vroiai noi si tipla de ce nu te ai dus sa le cumperi din magazin,hai sa fim seriosi.
am vazut de la inceput ca esti nehotarat dar am zis ca poate gresesc eu,dar ai fost exact asa cum am crezut.
mam invatat minte sa nu ma mai incurc cu oameni ca tine.
iti multumesc inca o data pentru gest

All times are GMT +2. The time now is 04:26.

- Copyright 2026 4Tuning