![]() |
Re: Un golf II
Quote:
|
10 Attachment(s)
ms incerc tocami ce iam schimbat jantele si masina nici nu e gata dar in fine o sa fie niste poze am inceput polisarea .... apropo jantele sun BORBET
|
Quote:
~AB77RUF~ |
Cu siguranta o so vezi daca nu o sa abandonez proiectu pt o vreme ne mai fiind fonduri lucru de haram nu vreau sa fac incet si sigur .Maine o sa ii mai fac ceva poze am mai lucrat ceva la ea iam pus instalatia electrica motoru sus am vopsit acolo la motor
|
foarte bun inceputul , si ar fi pacat daca tot ai desfacut-o si ii acorzi asa atentie sa nu scoti toata rugina de pe ea ( motor, exterior, pe sub...) ,
* pe ce ai prins jantele cand le-ai polishat ? |
3 Attachment(s)
Credema ca am taiat tot ce era rugina tot tot ii curatzat nu mai am poze sa vezi si podeaua cum am curatzato si unde era rugina am facut petec si sudat cu argon am lucrat foarte mult.
Suportu pe care leam pus ii un motor de scuter electric pt copii 3 4 ani dinala de plastic si ii prins de o bucate de lemn cu niste surube si lemnu lam prins in meghina uite poze |
Romanau e cel mai inventiv:lol: Mie personal imi placeau super mult negre mat, acum fiecare cu gusturile lui:-P
Bafta cu masina |
da erau frumoase si negre mat dar merita mai multa atentie ca nu gasesti la orice coltz de strada jante ca astea
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu vrei un haion clean in perfecta stare? Fara rugina
|
3 Attachment(s)
Niste poze de azi am terminat 2 jante scuzati claritatea pozelor sunt facute cu telefonu ...
|
3 Attachment(s)
back in construction : am reluat vechiul proiect pe care lam abondonat o vreme .....
|
Smecherie culoarea asta!
|
imi poti da codul la culoarea asta,te rog:D
|
Jante, culoare, bari .... super marfa, culoare ce se mai zic ! Cumva "baby blue" ?
|
1300Racing: nu are cod vopseaua este emaur cumparat la misto
retro_renault: jante sau schimbat incerc ca adun un set de bbs rm am 1 bucata or sa vin praguri de gti arcade buza fata plus multe alte acareturi |
4 Attachment(s)
Nu sa postat de ceva vreme masina e aproape gata ceva poze :
|
4 Attachment(s)
Vreo 2 3 poze ;
|
Frumoasa culoarea masinii
|
Frumoasa culoarea, dar pacat ca nu ai ales ceva calitativ..Emaur nu e de treaba din cate stiu eu..
|
Culoarea jantelor este cam tipatoare, un gri inchis cred ca ar fii dat mai bine.
|
Coloritu stiu dar nu mai dispuneam de nervi si nici financiar pt masina asa ca asta e poate in timp daca no so vad o sa ii schimb culoarea dar ramne de vazut .
In legatura cu jantele astea sunt ca nu aveam ce pune si erau destul de naspa jantele si am zis sa le fac diferit de toti .Am BBS RM strang bani pt buze |
Foarte bine arata Golfu, l-ai transformat foarte mult. Arata bine cred ca si Albastru MAT. :) E o culoare interesanta.
Bafta in continuare cu proiectul! ;) |
5 Attachment(s)
Ms Rares CRM mai este de lucru inca ... si masina ta e foarte frumosa . Intre timp masina sta la caldurica si astepta primvara.
Niste poze de cateva zile ' bara fata nu e prinsa pt ca nu puteam iesi cu ea din garaj' mai e unpic si iasa pe drum ... mai am de pus sus kitu 90 , si nu gasesc o arcada stanga fata daca are careva pm ms |
Frumoasa culoare.
Sa ai grija de ea. |
foarte frumoasa masina, culoarea, combinatia de culori, se vede ca e o lucrare de bun gust.
stopurile ar da bine OEM , sa nu fie inegrite . motorul care a ramas? daca tot pui 1.9 tdi, eu zic sa pui AFN, 110 cai . :) |
Detman:Ms pentru aprieciere . Da motoru tot ala a ramas o sa incerc sai inbunatatesc putin cu o turbina de 1.9TD o pompa de 2.4TD de FIAT DUCATO in 4 pistone Turbo si diuze la injectore tot de 2.4 TD noi deja le am numai ca astept sai fac verificarea si so trec pe mine
In legatura cu stopurile sunt OEM HELLA SOMKE de la mama lor pe spate or sa vina jantele ce sunt trimise la sudat 9j ... |
scuze, nu mi-am dat seama ca sunt Hella Smoked. eu as merge pe ceva de genu
https://i520.photobucket.com/albums/w...Rcklichter.jpg , partea de jos rosie si sus smoked. legat de motor, poti sa ii pui galeria de admisie de passat de 131 cai, e mai mare si potriveste foarte usor ( e bolt on ) . se gasesc la pret bun, intre 50-150 lei. |
Detman: Nu trebuie sa iti ceri scuze ca nici pozele nu sunt profi sa se vada ...am avut un set de stopuri dinastea cum ai pus tu poza dar leam vandut. Referitor la galeri adimisie evacuare tubina pompe si alea alea deocamdata lasam motoru asa ..... masina intra la vanzare daca nu se vinde continuam
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning