![]() |
Parerea mea este ca nu prea se pupa politica cu cursele de masini...fie ele si legale.[/list]
|
Eu zic ca nu au nimic in comun dar pentru a avea un \"spate\" care sa ne permita sa facem fata la \"competitie\" .... ce sa facem ?! Eu zic ca e bine asa .
|
sal
Dogule laso mane asa nu e nevoie sa fii asa complexat.....nu au zi ce a zis Lucian ? interese peste interese .... resperct LUCIAN .....salut :roll:
|
re
Eu stie sa vorbeste romaneste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: scuze pt greseala :D \" nu ai auzit \" era :D
|
sal
De unde dreaq a mai aparut si Ion asta ..frate lasa-neeeeee eeee dute cu copilariile astea la clasa a 1 a ... ba faceti ce faceti si tot aparetzi specimene dastea ale naturii. :evil:
|
Vad ca fiecare intelege ce vrea .... Si vad ca toata lumea se agatza de o colaborare cu un partid. Oameni buni ! S-au primit telefoane la MINISTRUL OPREA pt a fi anulata cursa organizata de MR. Asta nu va spune nimic ? E totul ok , nu ? Un lucru normal !
|
Dupa cum am mai spus, pentru oamenii care au participat, si pentru spectatorii care au avut sange cald :D undeva :D si au stat pana la sfarsit, nu a contat cine a fost in spate... ci faptul ca s-a facut cursa...
Parerea mea este sa se faca astfel de curse cat mai des, nu conteaza cine le sponsorizeaza, nu conteaza ca le face MR sau LR sau NSL... |
Re:
Quote:
|
-Ia ghici ma cine erau??? Era prietenul nostru Bogdan care strangea niste semnaturi de adeziune pentru un candidat la Primarie , un prieten de familie. Defapt de prea multe semnaturi ce avea nici macar nu a candidat.
-Nu te mai trezi vorbind **** (gratzian... am rugat fara atacuri, ok?). |
:)
Credeti bah fratilor ca PSD o sa va mai sponsorizeze in urmatorii ani ? De ce credeti ca tocmai acuma s-au gasit sa va ajuta ? Deoarece le trebuie VOTURI !!! + le-au trebuit putina reclama,sa nu se uite ca ANTENA 1 este condusa de catre DAN VOICULESCU (presedinte PUR) ...asta a fost doar praf in ochi.Cand PSD o sa va mai sponsorizeze in urmatorii 4 ani (NU CAND E IN CAMPANIE ELECTORALA) sa-mi spunetzi mie \"cutzu\" !
:) |
:)
Mey Lucian si toti din MR eu va respect,dar o sa vedeti ce curva este politica asta.V-au ajutat acuma doar sa vada lumea \"ba,uite ca se gandesc si la ajtia\"... in fine.Sau mai poate fi o idee:Unul dintre fiii \"greilor\" din PSD sau PUR sa fi participat la cursa asta sau sa se fi inteles bine cu unul din sefii MR si sa-i fi zis la taica-sau \"Hai ma tata..ajuta-i si pe astia ca nu itzi e greu\" ... EVERYTHING IS POSSIBLE !
|
Re: Intrebare????????
Quote:
|
respect, am fost acolo, m-am distrat (desi spectator) si nu am bagat in seama campania electorala.
ceva de obiectat as avea la adresa celui ce a manevrat microfonul... afacut niste gafe de risul curcilor... poate data viitoare aducti si voi unu mai bun... sau mai experimentat ca poate omu avea emotii, sau poate mai bine imbracat ca statea in masina ca sa comenteze... |
| All times are GMT +2. The time now is 15:32. |
- Copyright 2026 4Tuning