![]() |
Re: Propuneri sticker E30 Meeting 2011
multumesc de lamurire
am inteles acum |
11 Attachment(s)
am postat cateva poze cu stickerele printate, mie personal nu imi plac asa cum sunt. a fost aleasa propunerea nr 2, sa incercam sa o modificam putin, parerea mea este ca ar trebui neaparat colorat, in varianta actuala parca e decupat din ziar. un contur ar arata f bine zic eum sa se vada ca are o margine stickerul, nu ca e o poza decupata
|
aualeu .. se lipesc pe exterior ????
cam nasol - inseamna ca nu o sa tina o viata :) asta e, spalam ursul mai rar |
inca nu stiu daca le putem face sa se lipeasca pe interior, oricum astea sunt doar un autocolant simplu, nu e rezistent la apa, dar sunt scoase doar ca sa vedem cum arata in realitate lipite pe masina
|
Sincer nu imi plac cum arata pe masina, daca nu aveau fundal cred ca aratau mai frumos.
|
Eu zic ca trebuie mai mari, si scris bmw,darste si data cu alte culori,rosu de ex sa sara in ochii trecatorilor etc.
|
Parerea mea e ca ar trebui fara fundal si facute din folie , nu imprimate (scoase la xerox parca) ...
|
arata cam ciudat...
ar trebui sa fie mult mai mari sa poti citi acel text la 1.5 metri in spatele masinii... parca sunt alb negru .. o sa spuna lumea ca ne-am zgarcit la bani si nu am vrut sa le facem color |
este un simplu sticker - deci parerea mea este ca sunt potrivite cele in alb/negru
ce sa va mai spun ... sincer ma bucura ca la sfaturi si idei sunteti primii, se pare ca acest topic legat de stickere este mult mai citit si ras-citit fata de cel cu intalnirea, unde se discuta despre aport financiar pentru organizare unde nimeni nu spune nimic :)))))) sunt convins ca asa este la noi si nu o sa se schimbe niciodata sa ne vedem cu bine! |
deci, ne poate colora cineva stickerul?
|
O sa il pregatesc eu pentru autocolant.
|
1 Attachment(s)
Cred ca este mai ok asa, fara contur.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu arata rau dar fac pariu ca 80% din cei care au votat pentru aceasta versiune au crezut ca voteaza pt al doilea sticker din sirul propunerilor, care este de fapt propunerea 4:)
|
Quote:
|
8 e forta !
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning