![]() |
Re: Sa vb despre tot ...aici
np cezar dar vad k nimeni nu vrea sa ne "ajute":cry: :cry: :cry: :sad:
|
Quote:
|
nu's plangaret :evil: ...........eu ma consum aici:D
|
Veni,vidi,vici.
Primele impresii ink la cald este k treaba asta a fost chiar reusita.Tinand cont k a fost pentru prima data cand am reusit sa ne intalnim a fost foarte ok.Am fost placut impresionat cand am vazut k s-a reusit sa se adune atatia forumisti si nu numai. Va multumesc tutoror si la mai mare.Urmatoarea intalnire va fi cu siguranta dupa prima zapada cand ne vom face de cap cu niste bulgari si niste drifturi,danilox stie mai bine.:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
vin si eu:x ...daca ramane careva blocat in zapada ,ma ocup eu :D
|
shi eu o sa fiu prezent .....dak nu face fata danielrx4:lol: ........ contati p mine;)
|
eu deja am slicuri mi`am pus cauciucurile de iarna la inceputu lui noiembrie sa nu ma prinda pe naspa shi chu atata zapada mi se rod cuiele :))
|
1 Attachment(s)
nu e mare branza de vazut in filmulet...dar...da-ti volumul la maxim.un sunet frumos. :)
|
oooo da......mai vreau o data:twisted:
|
La Multi Ani !
|
Quote:
|
Tine-ti aproape k au spus ca va ninge.Eu unu m-am dat zilele trecute pe zapada la Vatra Moldovitei.A fost super mijto.Am ramas si blocat un pic in zapada dar cu ajutorul a 4 gagici m-am scos.Cum ninge cum o punem de o intalnire.Danilox da-mi si mie te rog nr.tau de tel pe privat sau pe mess.hot77cmc,k tre sa cumpar treburile alea pt.calculator k sa descarc ce nebunii am facut pe la munte.
|
cezar...frumos tare fordu virtual de la avatar:D ,dar cand il vedem asa si in realitate:D
|
Topicuri destul de interesante:
https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30909-___-mega-intalnire-primavara-europeana-___.html si https://forum.4tuning.ro/36-iasi/30912-___-super-votul-intalnirea-martie-___.html Super Mega Intalnire De Primavara Europeana....! |
3 Attachment(s)
vand jante pe 15 195/50 fata si 195/55 spate 4*100 250 E sau la schimb cu jante pe 16 tot in 4 prezoane
|
nici unu ?
|
Am vandut motorul asa k acum caut masina cu tractiune spate(preferabil)cai cat mai multi,caroserie coupe,sa fie ceva pana in 2500 euroi.Daca auziti de ceva k lumea dati de stire pls.Oricum nu ma grabesc astept sa vad ce fac astia cu taxa de prima inmatriculare si poate imi aduc de dincolo ceva.Preferinte:nissan 200sx,ford probe,celica,
|
1 Attachment(s)
La un far ce are deja bec cu lupa .. se pot pune becuri xenon ? merg bine ? sau trebuie instalatie originala pt xenon ? farul e exact ca cel din poza. Multumesc :D
|
ihi....uite si prima zapada de anu asta:D . cand merem in poligon?:twisted:
|
:)) mam invartit deja de 2 ori prin intersectii lol
|
cum bah..la voi a dat deja zapada?? :-? la noi nu stiu ce dracu.. nu vrea deloc
poate vine sapt asta...k nu am avut deloc zapada anul asta ... va salut.. |
Quote:
|
taci wey ca eu am prins 10 metri patrati de zapada la iesire din laurian , m-am invartit oleaka :)))
|
A inceput viscoala,cel putin la dorohoi,sper k maine dimineata cand ma trezesc sa vad alb in fata ochilor pe geam.Stati aproape k presimt o mik reuniune in poligon.
|
in bt a nins un pic shi .. pe la ora 20 te dadeai chu saniutza pe calea nationala era inghetzata toata
|
Super, poate punem de-o intalnire in weekend :)
|
3 accidente deja intr-o zi si toate pe trece de pietoni .. nasol
|
Da atentiune atentiune in weekend intalnire 4 tuning la botosani in poligon eu zic sa stabilim ziua sambata sau duminica votati toti aici,si de data asta sa fim si mai multi ca data trecuta.Spune-ti repede ce zxi preferati si ora sa stiu sa ma apuc din nou de dat mesaje pe prv la toata lumea k data trecuta,astept raspunsul de la voi.
|
eu zic sambata...:drunk:
|
sambata sau duminica dak e dupa masa sau mai pe seara e ok pt mine.
|
duminica dupa masa ar fi bine ca dimineatza e targul de masini
|
vremea asta isi bate joc de noi.....nu mai ete deloc zapada:cry:
|
Da deci ramane pe dupamiaza,dupa ora 12 zic eu k oricum atunci se sparge tot targul de masini si ramanem singurei sa ne facem de cap,Locatia IN POLIGON
|
sigur se sparge treaba la 12 ?
|
Deci a inceput iarasi sa ninga :lol:
|
acu trebuie sa ne interesam cum putem "inchiria" poligonul cateva ore..... daca am drum p acolo o sa opresc pe la ACR si o sa intreb. Daca stie cineva deja, bagati un post
|
pt ce sa`l inchiriem? platim taxa de intrare de 1 leu sau cat e si atat
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning