![]() |
Re: Vw Golf Mk2 Gti R32
ca sa fie o masina r32 trebuie sa aiba si tractiune integrala.
din cate stiu eu e la fel la suporti golf2 cu golf 3. |
Quote:
alta mancare de peste 2.0 16v fata de vr6. si da, suportii sunt asemanatori, dar nu la mk3 vr6. |
in primul rand pentru desteptu care afirma ca s-au facut mk2 vr6 de fabrica ... pai mai omule tu vrei sa ne spui ca neamtu a facut golf 2 vr6 de fabrica si numai pentru politie ? pai ce ceasuri de bord foloseau ei acolo la golfurile alea 2 ? ce sistem de franare foloseau cu 4 sau 5 prezoane ? ce timonerie foloseau prietene ... ? daca-mi arati tu mie de fabrica mk2 vr6 cu sistem de franare in 5 prezoane timonerie pe cabluri asa cum e necesar la cutia de vr6 si ceasuri de bord de golf 3 puse pe golf 2 DIN FABRICA repet eu ma las de mecanica ... si nu in ultimul rand arata-mi tu mie golfu ala 2 vr6 de fabrica cu pedalierul gaurit pentru pompa hidraulica de abreiaj ... sau poate vrei sa spui ca a existat vreo linie de fabricatie special facuta pentru cateva masini mk2 vr6 pentru politie ... adica cateva milioane de euro investite asa aiurea doar ca sa aiba neamtu pentru 5-6 ani mk2 vr6 la politie ... ca or fi existat cateva facute in cine stie ce ateliere special pt politie tot ce se poate dar de fabrica in nici un caz ... in al doilea rand vr6 pe mk2 cade perfect la suporti pentru ca este acelasi cadru si aceeasi traversa fata aproape identica ca forma dar 100 % identica la distanta suportilor ... o modificare mai greu de facut si cu ceva bataie de cap este prinderea pompei hidraulice pe pedalier pentru cilindrul receptor din cutia de viteze deoarece vr6 are ambreiaj actionat hidraulic prin lichidul de frana si nu prin cablu ca la celelalte motoare vw ... la fel si tdi-ul la fel si 2.0 16v au tot ambreiaj hidraulic ..... deci vr6pe mk2 de fabrica in nici un caz nu a fost pus ... ca le vedeti voi pe net modificate cu cine stie ce motoare asta da pt ca orice e posibil daca exista bani si timp ... numai bine !
|
Quote:
|
Quote:
si daca platforma e aceeasi sa nu crezi ca tot sasiul e identic. dar ma rog, dam in alte alea. |
hai sa va zic una buna am un prieten care a pus pe un scirocco mk2 un vr6 si pot sa pun pariu cu oricine ca daca ar fi avut bani de r32 l-ar fi inghesuit si pe ela acolo cat despre partea cu montatul e simplu totul se potriveste la fix :)) sper sa nu credeti partea cu montatul nimic nu se potriveste nu va faceti iluzii ca e simplu ca doar il urci pe masina etc un lucru e sigur daca nu stii sa tai cu flexu sa sudezi sa masori nu stii electrica mecanica nu prea le ai cu fluidele cu racirea cu un circuit de racire al unui motor daca nu ai scule in primul rand nu poti face nici o modificare de gen transplant sa nu va ganditi ca poate merge un suport sau un tampon in multe cazuri va inselati mai nimic nu merge dar daca vrei sa faci adaptezi modifici etc in mare se poate orice dar trebuie doar sa indeplinesti conditiile de mai sus sau sa ai bani multi sa platesti pe unii care sunt in stare sa faca asa ceva asa ca spor la treaba dar nu cred sa vad prea curand la noi un r 32 pe un mk2 unul din motive ar fi ca motorul costa in jur de 3000 euro si masina 1500 euro restul de modificari daca le platesti costa peste 4000euro asta in cazurile fericite asa ca spor la treaba
|
4 Attachment(s)
hai ca revin si cu poze asta asa sa nu creada lumea ca mananc ceva
cam asa arata "boroco" sa va explic si de la ce vine numele de boroco masina a fost a unui sobolan noi ii spuneam soboroco dar de cand si-a schimbat schimbat proprietarul a devenit boroco vr6 |
Quote:
|
Quote:
|
nu imi dai mie semnul de r32 ?? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:04. |
- Copyright 2026 4Tuning