![]() |
Re: E30 - T F B ....OEM STYLE
arcurile tale nu le vinzi ? spune-mi un pret daca sunt de vanzare
|
4 Attachment(s)
Am montat pana la urma Weitec-urile pe fata si pe spate, dar pe spate m-au lasat total dezamagit.:cry: Fata a mai coborat-o putin(1cm si ceva), dar spatele, din contra, l-a mai ridicat. Asadar, in seara asta am achizitionat alte arcuri spate, reglabile. O sa pun poze cu cele Weitec pana una alta:D
Maine sper sa o cobor drastic de spate...... |
Quote:
|
E frumos aicisha:D, racorica, umbra. Afara ma lesina caldura ma frend.
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc inca o data pentu laude. Neaparat trebuie o sedinta profi, dar mai intai sa-i iau si capacele pt. jante.:-P
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
O poza de la maestrul Golfuletz:D, facuta mai pe-nserat
|
Ai facut jantele full polish?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sambata 6 August ora 19:00 BMW E30 Driving - Piata Constitutiei
|
10 Attachment(s)
Niste pozici:D facute in weekend...
|
4 Attachment(s)
cel "mic" a primit un cadou, o bara rigidizare WEICHERS-spate.......urmeaza si pe fata saptamana viitoare:D:D
Multumiri lui Morpheus... |
Felicitari pentru achizitie. Se simte diferenta?
P.S : Unde ati facut pozele? |
1 Attachment(s)
........:-)
|
2 Attachment(s)
In sfarsit dupa aproape 3 ani de mers cu 4 cilindri a venit timpu sa trec la ceva mai mare, cum ar fi un 2.5 12v dupa cutie automata:D. Voi reveni cu poze, detalii pe parcurs. Urmeaza sa-l fac aproape ca nou.....
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Superb ursache, iar cu gazele alea pe 2.5 nici mie nu-mi miroase a bine...depinde cat a mers, sa nu fi stricat chiulasa:rolleyes2 |
2 Attachment(s)
Quote:
2.Si eu am putine emotii cu privire la chiuloasa.Motorul merge si trage destul de bine. Momentan vreau sa-i iau compresia si sa vad cum sta. In orice caz, am de gand sa-i dau chiuloasa jos si sa o duc la facut plus de asta vreau sa vad cum sta si pe segmenti, daca va fi nevoie o sa-i schimbi si pe aia. Pana una alta zilele astea vreau sa-l dau jos de pa masina si sa-l desfac incetu cu incetu. |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
Sa le stapanesti sanatos, eu nu m-am descurcat cu ele, n-am rabdare, am spart baia de ulei de 2 ori intr-o saptamana si mi-am luat -40/40.... Bafta......... |
Motronic 1 = absolete. Trage mai slab decat Motronic 1.3 si consuma mult mai mult.
Nu m-as grabi sa-i dau chiulasa jos decat daca este cu adevarat nevoie. |
Quote:
Multumesc. |
Quote:
singurul 12v care ma batea pe vremea aia era actualul 12v pe care il detin...:D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
...stiu ca avea 2 randuri de pini calculatorul.....si cititor la volanta...sonda lamda nu mai retin daca avea....:rolleyes2 oricum motorul era " pe val' acum 4 ani.....:lol:....trage bine si la ora actuala, are "soft" care m-a costat atunci 16 mii lei...:))...si injectoare 24v un cotet......acum arata mult mai bine, s-a reconditiont masina.... |
Quote:
Multumesc pentru lamuriri si scuzati off topicul:oops: |
Vlad- Imi propun pe viitor sa-i schimb instalatia cu una M1.3, iar in legatura cu chiuloasa nu am sa o dau jos pentru ca nu este nevoie. M-am linistit aseara cand i-am luat compresia. Vor fi schimbate doar garniturile, curelele, distributia si pompa apa.
Bogdan- nu este nici o problema daca ai deschis alt subiect pe topic, dimpotriva cu atat mai bine caci pot fi folositoare informatiile..:D |
10 Attachment(s)
Am revenit cu evolutia motorului. O sa pun cateva poze cu ceea ce s-a mai facut:D
|
Da, da8)...foarte frumos lucrat, cred ca abia astepti sa-l auzi cum toarce pe masina.
Felicitari pentru lucrare si succes:-) P.S: imi place mult poza cu bradul:lol: |
Multumesc foarte mult Bogdan, si tie iti urez mult succes in continuare. Abia astept sa-l pun pe masina si sa-l dau o tura:D:D
P.S. O sa-ti trimit si capacelu(nou), da-mi un sms cu adresa sa-l pun la posta.8) |
Aoleo....duralube si liqui molly...mai gandeste-te.
|
ce are liqui molly?
|
Pentru un motor de la care ai pretentii nu as pune liqui molly cand poti sa pui la aceeasi bani Motul...care e incomparabil.
Iar duralube..... |
Probabil la al doilea schimb ii voi pune Motul. Cat despre duralube am auzit pareri foarte bune de la oameni care si-au pus asaceva in m20.
|
Eu personal am folosit ambele uleiuri si am fost multumit de ambele iar in privinta duralube-ului pot spune ca este foarte bun avand in vedere varsta acestor motoare eu unu recomand asa ceva pt ca eu am in motor de aproximativ doi ani in care masina nu a fost menajata iar compresia motorului este peste asteptari adica 12 pe linie.
|
nu e chiar asa incomparabil motul cu liqui molly
parerile sunt impartite, ambele sunt uleiuri de top si cred ca nemtii fac uleiuri bune pentru motoarele lor |
Bine, baga degetul intr-o cutie de 15W50 300V si spala-te pe maini. Zi-mi la a cata spalare se ia uleiul de pe mana.
Fa la fel si la liqui molly. ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 16:43. |
- Copyright 2026 4Tuning