![]() |
Re: My Ride ........B 860 HMV
pare subtire , sincer acuma, nu o sa vezi coate sprijinite pe masina mea incat sa strice ceva, singuru lucru care il poate deforma e un jeep in curu meu( doamne fereste ) :))
|
Quote:
La stopurile spate nu ai de gand sa le faci ceva??...ceva un Spray Rosu..?..Nu te bate gandu?:D:D |
ma bate gandu la niste lede :D , dar astea vor fi ultimele puse pe masina
|
Quote:
Spor cu ea...Cu rabdarea treci si mare;);) |
Quote:
Quote:
bara pe spate mai trebuie ceva la ea ;) |
a iesit bine.bravo.am asistat cand il facea :D adica sti.sa il stapanesti sanatos :D
|
urmeaza pragurile cat de curand :)
|
4 Attachment(s)
hai ca am mai facut ceva si azi :)
|
Deloc nu stai...bravo ;). Vezi ca vine iarna mai ia si tu o pauza :))...asteptam pragurile
|
Frumos spatele!
In bara fata eu as fii pus o cu plasa care ai folosit`o la grila in loc de aia rosie. Dpdv performanta nimic? |
la motor dupa ce termin exteriorul, acolo trebuie sa calculam totul dinainte, putere si fiabilitate
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Asta cam asa e...Am vazut pragurile pe lcb, dau bine pe masina. Intr-un weekend cand ai timp poate mai facem o intalnire pe la Poli..vreau sa te intreb cate ceva si sa vad masinuta live :D |
Maine nu am cum sa ajung deoarece ies tarziu de la servici,miercuri si joi am destul timp :),lasa ca nu intra zilele in sacsi tot ne intalnim :)
|
Adevarat custom! Imi place ce vad :D Spor la treaba in continuare :)
|
Incerc ca tot.ce.va.fi modificat la masina sa fie.custom si asta.cu ajutorul baietiilor de la Custom Garage , Catalin si Madalin ,inca nu e gata nici 50% sper sa.va uimesc mereu cu ceva.nou si nemaiantalnit pe un logan .....vedem ce ne rezerva ziua de maine :)
|
modificari noi pe Golanu meu :)
|
Detalii, poze ?
|
8 Attachment(s)
upgrate-uri posibile cu ajutorul baietilor de la Custom Garage :), pragurile sunt date in fibra dar in poze apar nefinalizate( sa lasat noaptea si nu am mai putut face poze)
|
Cât îmi place Loganu' tău ! Baftă în continuare cu el şi baga şi tu mai multe poze , să vedem şi noi mai bine maşina !
Baftă la kilometri mulţi , fără probleme !!! |
Dupa ce o spal ii fac un shutting ca sa vedeti toate imperfectiunile :))
|
Trebuia sa le dai o tenta neagra la acele lampi de pe stalpii spate..parerea mea !
|
5 Attachment(s)
daca le-as da tenta de negru nu cred ca isi mai au rostu atunci, eu le-am pus pentru functionalitate nu doar pentru decor, pana una alta sunt functionabile:)
|
La multi ani si un 2012 plin de modificari si tunerittttt 8) !!!!
|
Ms pt urari ,si eu sper sa fie un an plim de noi modificari
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
uite si pozele :), la multi ani si tie :D
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
ceva nou pentru voi :)............
|
Quote:
|
ce natie sunt? g3? 35w? 6000k? vreau si eu si ma info :) !!!!
|
nush daca sunt G3 , baietii de la garaj zic ca sunt G4 , balstre 35w 6000k, poate maine seara ne intalnim la un fulger si vezi ce si cum
|
Quote:
Ce aş vrea să te întreb: lupele...de când le-ai montat, se simte diferenţă majoră de vizibilitate ? Angel Eyes-urile, sunt montate pe poziţie sau au buton aparte? Te intreb deoarece sunt pe punctul de a face exact acelaşi lucru şi la gărgăriţa mea, numai ca voi alege rosu pentru angel.. Mulţumesc anticipat. |
fata de becul stoc e o fiferenta enorma, vezi .......normal nu te chiorasti pe drum , angelul dupa mine zic sa il pui pe culoare alba, ca pe mine ma oprit politia si sa cam uitat urat , inainte il aveam cuplat direct pe pozitie dar saptamana trecuta am cumparat un buton cu doua faze si am cuplat si pozitia normala si angelul la el si o aprind pe care vreau eu si cand vreau eu :)
|
Quote:
|
dac vrei sa le vezi azi ma duc la garaj unde ti-ai facut bad boy-ul si vezi acolo tot ce te intereseaza si vb cu baietii de pret cat te costa sa montezi ce vrei si cum vrei
|
2 Attachment(s)
hai sa mai aruncam o poza doua si pe aici :)
|
Imi place din ce in ce mai mult. Dar...cred ca trebuia putin, foarte putin mai mare grila, sa vina la linie cu farurile sau putin sub.
|
pai o sa fie si mai mica grila :) , urmeaza.sa.modific badboyul. :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:22. |
- Copyright 2026 4Tuning