Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   SPL (Presiune Sonora) (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora.html)
-   -   Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca (https://forum.4tuning.ro/371-spl-presiune-sonora/261603-ganduri-trairi-audiomobilia-romaneasca.html)

raidaru 01-06-11 00:16

Re: Ganduri si trairi din audiomobilia romaneasca

Hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahaha hahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahah ahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaHah ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahah ahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahaha hhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaHahaha hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha hahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahha hahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaHahahahah ahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah ahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahah ahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaHahahahahaha hahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha hahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahaha hahahhahahahahahahhahahahahahahahhaHahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahah ahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahah ahhahahahahahahhahahahahahahahha:lol:

ludo_ludovic2003 01-06-11 00:19

Quote:

Originally Posted by raidaru (Post 4365827)
Hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahaha hahahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahah ahahhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaHah ahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahah ahahahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahaha hhahahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaHahaha hahahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahaha hahahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahha hahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaHahahahah ahahahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahah ahahahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahah ahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhaHahahahahaha hahhahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha hahahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahaha hahahhahahahahahahhahahahahahahahhaHahahahahahahah hahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahah ahhahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahah ahhahahahahahahhahahahahahahahha:lol:

respira raidere sa nu te ineci ...esti prea departe de mine sa te pot ajuta :))

animalutz 01-06-11 00:20

Unde-i pagina a 4-a? Eu n-am apucat s-o citesc si abia mi-am desfacut pachetu' de napolitane. :(

ReLLaXX 01-06-11 00:20

@raidaru: Domnu', ca sa te lase durerea de burta de la ras, cand mai completezi ceva la semnatura? 8)

ReLLaXX 01-06-11 00:21

Quote:

Originally Posted by animalutz (Post 4365836)
Unde-i pagina a 4-a? Eu n-am apucat s-o citesc si abia mi-am desfacut pachetu' de napolitane. :(

N-ai pierdut nimic esential. Bacanutinu, pilula si o clona versus ban. Bacanutinu a castigat detasat. Si cam atat. :)

animalutz 01-06-11 00:24

Bine, atunci ma intorc la Gossip Girl & Grey's Anatomy, din alea macar ai o sansa in a intelege femeia ( lucru aproape imposibil de realizat)... :))

raidaru 01-06-11 00:35

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4365837)
@raidaru: Domnu', ca sa te lase durerea de burta de la ras, cand mai completezi ceva la semnatura? 8)

Avand in vedere ca in ultima vreme am regresat pe planul asta, nu stiu........:lol:
acum ma uit la desene in schimb , pot sa-ti povestesc cate ceva de acolo:-)

ReLLaXX 01-06-11 00:42

Quote:

Originally Posted by raidaru (Post 4365857)
Avand in vedere ca in ultima vreme am regresat pe planul asta, nu stiu........:lol:
acum ma uit la desene in schimb , pot sa-ti povestesc cate ceva de acolo:-)

Ne-ai promis ca te lasi... :| Stiam eu ca esti dependent...

roli 01-06-11 01:09

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4365862)
Ne-ai promis ca te lasi... :| Stiam eu ca esti dependent...

pai sa lasat

de alea vechi acuma a aparut sezonul nou :)):lol:

SORIN23 01-06-11 01:18

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4365757)
pilula20 are ban, moCOIU are ban pentru exprimare si clona (nu este acelasi user cu pilula20, in cazul in care nu ati dedus asta deja).
Bacanutinu are tot respectul nostru. El nu a gresit cu nimic. :)

@claudiu nu ii vad rostul banului, si chiar te rog sa imi zici si mie unde am injurat eu?!

...PILULA20

ludo_ludovic2003 01-06-11 06:04

chestia asta cu inchiderea temporara a postului EMMA slobozia, tinand cont ca se scrie undeva unde incerc sa fac eu personal ceva si nu IM ( el fiind doar co-organizator).....nu mi se pare chiar ok ...

ludo_ludovic2003 01-06-11 08:32

inca odata ...pe IM il cunosc ...atat cat il cunosc , de aia mi-am permis sa vb de el ... cand il voi cunoaste si pe rellaxx voi vb si de el ...la fel de impartial voi fi... insa nu dupa primele impresii...:D

ReLLaXX 01-06-11 09:01

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 4365934)
chestia asta cu inchiderea temporara a postului EMMA slobozia, tinand cont ca se scrie undeva unde incerc sa fac eu personal ceva si nu IM ( el fiind doar co-organizator).....nu mi se pare chiar ok ...

Eh, tocmai fiindca nu-l privea in mod special nu am inteles de ce a facut atata pe avocatu' (desi sustine ca nu e cazul). Atata gargara despre cenzura inexistenta care te-a oprit pe tine sa-ti anunti schimbarea de data din timp pe acest forum, si aici. In fine, exact cum am spus initial, cancan si aberatii. :)

Normal ca topicul cu Slobozia se re-deschide. Am si spus cum si cand.

IM 01-06-11 09:28

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4366148)
Eh, tocmai fiindca nu-l privea in mod special nu am inteles de ce a facut atata pe avocatu' (desi sustine ca nu e cazul). Atata gargara despre cenzura inexistenta care te-a oprit pe tine sa-ti anunti schimbarea de data din timp pe acest forum, si aici. In fine, exact cum am spus initial, cancan si aberatii. :)

Normal ca topicul cu Slobozia se re-deschide. Am si spus cum si cand.

Ehhh....., tocmai pentru ca ma priveste in mod special tot ce se intampla cu EMMA Ro si incerc sa intervin de fiecare data cand se fac aluzii si aberatii din partea unora printre care si tu....

Te citez... asa... sa priceapa si blondele (nu as face vreo aluzie) :-)

"Tin sa fac 2-3 precizari in urma unor sesizari primite.

Evenimentul acesta trebuia sa se tina pe 10-11 Iunie. Amanarea lui a fost facuta TOCMAI ca sa nu ne suprapunem cu un alt eveniment, de orice fel. Si am facut acest efort pentru un eveniment MARE (vorbim de peste 17.000 mp, 200 de expozanti si peste 15.000 vizitatori preconizati). Dar asta nu se va intampla de fiecare data cand cineva isi muta data ca... asa poate X sau Y. Am anuntat aceasta etapa INAINTE sa stiu ca alt eveniment ar avea loc in aceeasi perioada (verificati datele de postare, e simplu!). Nu incurcati ordinea si judecati ca atare.
...
Aceasta etapa CNCA se suprapune cu o etapa EMMA care, culmea, trebuia sa aiba loc cu o saptamana mai devreme. Ne cerem scuze daca nu citim in globuri de cristal intentiile altora. Consider ca am ajutat de fiecare data cand am avut cu ce si cu siguranta ne-am ferit sa "incomodam" atunci cand s-a pus problema. Dar astea sunt chestii organizatorice care ii privesc pe cei care se ocupa de acea etapa, exclusiv. Nu aruncati peste gard pisica... avem caini sensibili."

Impreuna cu Ludovic am stabilit data si este si normal ca el sau chiar eu sa lamurim anumite lucruri, ca urmare a postului tau.

Deci, ai primit sesizari... bun.

Acestea le-ai primit in urma discutiilor de pe BL, unde o persoana apropiata tie chiar a participat in discutiile referitoare la data.
D e c i, te-a anuntat cineva, deci stiai ce se discuta si pe acel forum... si din acest p.d.v. am spus ca nu te cred ca nu aveai absolut nici o informatie despre stabilirea datei evenimentului de la Slobozia.

Daca evenimentul de la Cluj era planificat cu mult timp inainte, precum ai spus.... adica este aberant sa cred eu ca un astfel de eveniment se anunta asa, in doua zile, precum te-ai exprimat catre mine.... cum se face ca acel eveniment nu a fost anuntat cu mult inainte ci imediat dupa ce a clarificat Ludovic data exacta a evenimentului???
A t e n t i e, nici eu si nici Ludovic nu am zis nimic pe acel forum sau in alt context, oriunde altundeva despre data anuntata de tine. Deci?????? Ce ai avut cu NOI?????
Drept pentru care, nu vad de ce a trebuit in primul tau post in care anuntai data evenimentului CNCA Cluj sa ne ataci direct... ???!
Tu sustii ca TOCMAI ai modificat data ca sa nu se suprapuna cu un alt eveniment.
Unde ai anuntat ceva legat de intentia ta de a face un eveniment CNCA?
De unde ar fi trebuit noi sa stim sau... sa folosesc exprimarea ta :"Ne cerem scuze daca nu citim in globuri de cristal intentiile altora." ????????????????!
Deci admiti ca esti informat primind sesizari, doar manutzele tale au scris astea.... dar nu anunti nimic de intentia de a face un eveniment in iunie, din timp, ci la fix cateva zile dupa ce Ludovic batuie in cuie data de la Slobozia!
Ce nu este clar ? Spune-mi te rog.

ReLLaXX 01-06-11 09:46

:lol::lol::lol:

E cum zici tu IM!

Evenimentul de la Cj s-a anuntat in secunda in care organizatorul de la Cluj a dat OK-ul. Iti mai repet o data, NU sunt organizatorul acelui eveniment, NU setez date de desfasurare a acestuia. Dau doar o mana de ajutor. Dar NU imi sta in putere sa setez date la acel eveniment. De pe prima data acel eveniment s-a mutat ca sa nu se suprapuna cu:

https://www.4tuning.ro/curse-legale/c...ania-9205.html

Acum ai inteles?

Si in continuare iti spun ca NU stiam de schimbarea voastra de date anuntata pe BL. Am aflat data de pe forumul 4Tuning.Ro in ziua in care a fost postata aici. Adica, la o zi dupa anuntul meu. Sesizarile au fost primite aici, pe PM, DUPA ce am anuntat data, din partea unor competitori EMMA care au facut exact ce trebuia sa faci tu. Un contact personal de lamurire. Imi pare rau sa te dezamagesc, nu am avut niciodata cont pe BL si in afara de acest forum, pe .Ro chiar nu mai vizitez nimic. Si stai linistit ca n-am birou de sesizari, ca persoanele apropiate mie sa ma...sesizeze. :) Uite, ca sa vezi, de data asta au venit din partea persoanelor apropiate tie. ;)

Si mai zi o data, cum era aia cu cenzura de care a fugit Ludovic? Ti-ai gasit etapa aia anuntata acolo, neatinsa? ;)

De la o varsta.... cred ca e greu. Altfel nu-mi explic. :)

Pune faptele in ordine cronologica asa cum au fost, nu cum iti cade tie bine. Si atunci e totul clar. ;)

Bigu 01-06-11 09:47

CNCA nu se anunta cu prezente in "N" orase fara a fi ceva sigur (nu fac aluzie la cate etape ai anulat in trecut), cand exista ceva "palpabil" atunci se fac anunturile, legat de persoane apropiate care mai citesc si bl, stai linistit ca pe acel forum intru foarte rar si nu a existat nici o discutie intre mine si rlx dupa postarea voastra, discutie la care faci referire la infinit si care nu a avut loc.
Acum iti spun amiceste, nu s-a urmarit sa programam o etapa in acelasi timp cu emma! Crezi bine, nu, la fel de bine dorm noaptea si tot voi avea salata la pranz :)
Si inca o chestie, daca vrei , eu personal o sa urmaresc programul vostru de evenimente si o sa fac pe necuratu si o sa anunt organizarea unei etape la Brasov exact in aceeasi data cu voi, sau poate chiar mai interesant, am vazut ca anuntasei o etapa la Brasov, ai dorii sa vezi cum e sa fie CNCA si EMMA in acelasi weekend intr-un oras?
Parerea mea personala, calmeaza-te!

ludo_ludovic2003 01-06-11 10:05

Quote:

Originally Posted by Bigu (Post 4366272)
CNCA nu se anunta cu prezente in "N" orase fara a fi ceva sigur (nu fac aluzie la cate etape ai anulat in trecut), cand exista ceva "palpabil" atunci se fac anunturile, legat de persoane apropiate care mai citesc si bl, stai linistit ca pe acel forum intru foarte rar si nu a existat nici o discutie intre mine si rlx dupa postarea voastra, discutie la care faci referire la infinit si care nu a avut loc.
Acum iti spun amiceste, nu s-a urmarit sa programam o etapa in acelasi timp cu emma! Crezi bine, nu, la fel de bine dorm noaptea si tot voi avea salata la pranz :)
Si inca o chestie, daca vrei , eu personal o sa urmaresc programul vostru de evenimente si o sa fac pe necuratu si o sa anunt organizarea unei etape la Brasov exact in aceeasi data cu voi, sau poate chiar mai interesant, am vazut ca anuntasei o etapa la Brasov, ai dorii sa vezi cum e sa fie CNCA si EMMA in acelasi weekend intr-un oras?
Parerea mea personala, calmeaza-te!

ba eu vreau sa vin la cnca daca faci la brasov si nu o suprapui cu emma ;)

ludo_ludovic2003 01-06-11 10:08

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4366268)
:lol::lol::lol:

E cum zici tu IM!

Evenimentul de la Cj s-a anuntat in secunda in care organizatorul de la Cluj a dat OK-ul. Iti mai repet o data, NU sunt organizatorul acelui eveniment, NU setez date de desfasurare a acestuia. Dau doar o mana de ajutor. Dar NU imi sta in putere sa setez date la acel eveniment. De pe prima data acel eveniment s-a mutat ca sa nu se suprapuna cu:

https://www.4tuning.ro/curse-legale/c...ania-9205.html

Acum ai inteles?

Si in continuare iti spun ca NU stiam de schimbarea voastra de date anuntata pe BL. Am aflat data de pe forumul 4Tuning.Ro in ziua in care a fost postata aici. Adica, la o zi dupa anuntul meu. Sesizarile au fost primite aici, pe PM, DUPA ce am anuntat data, din partea unor competitori EMMA care au facut exact ce trebuia sa faci tu. Un contact personal de lamurire. Imi pare rau sa te dezamagesc, nu am avut niciodata cont pe BL si in afara de acest forum, pe .Ro chiar nu mai vizitez nimic. Si stai linistit ca n-am birou de sesizari, ca persoanele apropiate mie sa ma...sesizeze. :) Uite, ca sa vezi, de data asta au venit din partea persoanelor apropiate tie. ;)

Si mai zi o data, cum era aia cu cenzura de care a fugit Ludovic? Ti-ai gasit etapa aia anuntata acolo, neatinsa? ;)

De la o varsta.... cred ca e greu. Altfel nu-mi explic. :)

Pune faptele in ordine cronologica asa cum au fost, nu cum iti cade tie bine. Si atunci e totul clar. ;)

claudiule vezi ca ai pus altceva ...acolo spune :

Viteza si adrenalina is vor gasi pe 11 iunie un nou loc pentru desfasurare: la Satu Mare, pe Aeroportul International. Aici va avea loc Chevrolet DragRacing,

Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: https://www.4tuning.ro/curse-legale/c...ania-9205.html

sa inteleg totusi ca nu se sprapun ?

ludo_ludovic2003 01-06-11 10:27

nu vreau sa intru in nici o disputa... totusi nu cred ca am fost inteles....eu nu m-am luat de IM...am spus doar cum il vad eu ....si ceea ce ai scris acolo :"Uite, ca sa vezi, de data asta au venit din partea persoanelor apropiate tie. " nu stiu daca trebuie luata chiar asa....

eu sunt un om dintr-o bucata ... mi-am imaginat ca se va intampla asta ..insa eu spun ceea ce vad si ce simt despre un anumit om ... ma pot insela ,dar de cele mai multe ori nimeresc

dintre toti de blakul sunt cel mai apropiat ( in domeniul asta)...dar daca nu imi convine ceva , ii spun ...nu ma ascund dupa deget, niciodata nu am facut asta , iar daca nu am facut-o pana acum , nu mai poate nimeni sa ma schimbe la 40ani... probabil nu stiu multe dedesubturi si multe discutii avute intre voi ...trebuie sa fiti seriosi si sa recunoasteti ca nici unul dintre voi nu detineti adavarul absolut

ReLLaXX 01-06-11 10:36

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 4366318)
claudiule vezi ca ai pus altceva ...acolo spune :

Viteza si adrenalina is vor gasi pe 11 iunie un nou loc pentru desfasurare: la Satu Mare, pe Aeroportul International. Aici va avea loc Chevrolet DragRacing,

Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: https://www.4tuning.ro/curse-legale/c...ania-9205.html

sa inteleg totusi ca nu se sprapun ?

Evenimentul de la Cj s-a mutat prima data ca sa nu se suprapuna cu evenimentul de la Satu Mare. Data initiala pentru Cj era 11-12 Iunie (dar nesigura din cauza celui de la Satu Mare, motiv pentru care am ezitat si eu sa o anunt). Astfel s-a mutat pe 18-19 si am anuntat si eu in secunda in care organizatorul de la Cj a dat OK-ul. La asta ma refeream..

ludo_ludovic2003 01-06-11 10:54

ok... am inteles :)

ludo_ludovic2003 01-06-11 11:12

ai spus ca ai deblocat pagina noastra de la emma...

MH-79-TUN 01-06-11 15:35

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 4366515)

Asta spune tot Ludovic...pacat...este o mare tiganie si ce e mai grav este ca ,cuvantul sau statutul de moderator nu e DELOC inteles corect ...tocmai si din cauza asta sunt multi care evita sa scrie despre pasiunea lor,sunt multi care daca au facut-o vreodata,au renuntat sau sunt pe care s-o faca...
AR TREBUI SA VORBIM EXCLUSIV DE PASIUNE.DE PLACEREA PE CARE NE-O ADUCE..SI NOI CE FACEM? NE TIGANIM...foarte frumos...

ReLLaXX 01-06-11 15:39

Quote:

Originally Posted by ludo_ludovic2003 (Post 4366515)

Am spus ca o deblochez DUPA ce vorbim noi doi. Adica acum. :)

ReLLaXX 01-06-11 15:40

Quote:

Originally Posted by MH-79-TUN (Post 4367108)
Asta spune tot Ludovic...pacat...este o mare tiganie si ce e mai grav este ca ,cuvantul sau statutul de moderator nu e DELOC inteles corect ...tocmai si din cauza asta sunt multi care evita sa scrie despre pasiunea lor,sunt multi care daca au facut-o vreodata,au renuntat sau sunt pe care s-o faca...
AR TREBUI SA VORBIM EXCLUSIV DE PASIUNE.DE PLACEREA PE CARE NE-O ADUCE..SI NOI CE FACEM? NE TIGANIM...foarte frumos...

Va recomand putina muzica relaxanta, arta rabdarii si poate niste terapie de grup ca sa scapati de mania victimizarii. :)

Multa bafta!

ReLLaXX 01-06-11 15:42

Am lamurit problema personal cu Ludovic. Asa cum ma asteptam, prea putine asemanari cu ceea ce insira IM pe aici. Restul de pe margine, nefiind implicati, poate va abtineti. :)

Din punctul meu de vedere, celebra vorba, Case closed. :)

MH-79-TUN 01-06-11 15:54

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4367117)
Va recomand putina muzica relaxanta, arta rabdarii si poate niste terapie de grup ca sa scapati de mania victimizarii. :)

Multa bafta!

Vorbesti de relaxare...de victimizare...cuvinte cheie a caror inteles este departe si greu de asimilat,la fel ca si MODERAREA;)
Citesc si vad doar mistouri...doar "catrene" care pana la urma nu vin din partea unor oameni foarte mari ca sa mai si reprezinte ceva.
Pacat...dar nu ma mira...si pe alte forum-uri dedicate altor "cauze" se intampla acelasi lucru si in final nu exista nimic constructiv,chiar asta nu intereseaza pe nimeni?
Foarte mult individualism si spiritul de echipe e cam zero...mai dezvoltat este cel de haita...
PS. daca unii ar fi asa de relaxati ,cum isi spun sau cum se cred,cu siguranta n-ar exista polemici de genul celor scrise in atatea pagini din punctul meu inutile.

angeloml 01-06-11 16:02

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4367122)
Restul de pe margine, nefiind implicati, poate va abtineti. :)

Imi imaginez ca asta se aplica si referitor la discutiile legate de organizarea EMMA, si "nemultumirile" despre care se tot vorbeste.

ReLLaXX 01-06-11 17:19

Quote:

Originally Posted by MH-79-TUN (Post 4367149)
Vorbesti de relaxare...de victimizare...cuvinte cheie a caror inteles este departe si greu de asimilat,la fel ca si MODERAREA;)
Citesc si vad doar mistouri...doar "catrene" care pana la urma nu vin din partea unor oameni foarte mari ca sa mai si reprezinte ceva.
Pacat...dar nu ma mira...si pe alte forum-uri dedicate altor "cauze" se intampla acelasi lucru si in final nu exista nimic constructiv,chiar asta nu intereseaza pe nimeni?
Foarte mult individualism si spiritul de echipe e cam zero...mai dezvoltat este cel de haita...
PS. daca unii ar fi asa de relaxati ,cum isi spun sau cum se cred,cu siguranta n-ar exista polemici de genul celor scrise in atatea pagini din punctul meu inutile.

Nu-ti bate tu capul cu astea. :) Pana si eu ma feresc.

Dincolo de aparente, barfe si discutii la o cafea, lucruri bune chiar se intampla. Ca unii nu vor sau nu pot sa vada, asta e altceva. Poate in curand o sa fie mai evident.

ReLLaXX 01-06-11 17:23

Quote:

Originally Posted by angeloml (Post 4367164)
Imi imaginez ca asta se aplica si referitor la discutiile legate de organizarea EMMA, si "nemultumirile" despre care se tot vorbeste.

Exact, ai perfecta dreptate, mi-am atras atentia singur intr-un post anterior, si m-am si abtinut sa continui discutia pe o directie care chiar nu ma priveste. Am lamurit "diferentele de realitate" legate de suprapunerea datelor evenimentelor cat si motivatia din spatele acestei intamplari, consider cazul incheiat.

Ce trebuie sa inteleaga multi este ca dincolo de orice fel de discutii, exista rezultate si realizari cu greutate care....exista. Din nou, ca unii nu pot sau nu vor sa vada... e altceva. Si ma repet... in curand o sa fie mai evident. Spre binele general. ;)

Bafta maxima!

ludo_ludovic2003 01-06-11 21:59

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4367122)
Am lamurit problema personal cu Ludovic. Asa cum ma asteptam, prea putine asemanari cu ceea ce insira IM pe aici. Restul de pe margine, nefiind implicati, poate va abtineti. :)

Din punctul meu de vedere, celebra vorba, Case closed. :)

adevarul este undeva la mijloc!!!

parerea mea despre rellaxx....:

o personalitate foarte puternica.... si cred ca este de-ajuns!!!.. am vb 1.10 minute cu el si nu stiu daca am scos 10 cuvinte hai 20 ... adunate, practic a fost un monolog...rar mi se intampla!!!

parerea mea este IM nu este chiar atat de rau .... si hai sa ne oprim aici , sa ne vedem de competitiile noastre ... si sa dea domnul sa putem participa si noi la voi si voi la noi ....

ReLLaXX 01-06-11 22:27

https://forum.4tuning.ro/589-campiona...ml#post4368085

Intotdeauna adevarul este undeva la mijloc. :)

Sa dea Domnul sa nu mai avem Noi si Voi. :) Ca Ei decid oricum pentru ei. :)

Multa bafta!

ludo_ludovic2003 01-06-11 22:35

Quote:

Originally Posted by ReLLaXX (Post 4368090)
https://forum.4tuning.ro/589-campiona...ml#post4368085

Intotdeauna adevarul este undeva la mijloc. :)

Sa dea Domnul sa nu mai avem Noi si Voi. :) Ca Ei decid oricum pentru ei. :)

Multa bafta!

sa inteleg ca tu esti unul dintre "ei" \\\:D

Bogdan OCC 04-06-11 12:00

Da eu cu cine votez? :lol:

ludo_ludovic2003 06-06-11 20:27

Quote:

Originally Posted by Bogdan OCC (Post 4373490)
Da eu cu cine votez? :lol:

cu mine !!! ca ma cunosti !!!! :D

Bogdan OCC 07-06-11 10:12

Of course, ludovic fratemiu from another mother :lol:

ReLLaXX 03-07-11 12:20

Re: CarLifeStyle Slobozia 2011 - Competitie EMMA ESPL & SQ

Quote:

Originally Posted by RollerMAN (Post 4439575)
Domnu bigu, in primul rand nu era vorba de tine ci de un tip cu o astra neagra. eu nu ti-am pomenit nicaieri numele ci doar ionut a presupus ca era vb despre tine si daca stai si citesti cu atentie acest thread o sa vezi ca am dreptate.
iar in al 2 lea rand ddurile nu vor fi niciodata mai mult decat mediocre pe partea e sq deci scuza-ma ca imi permit acest comentariu ca am fost furat pe fata.

Tipul cu Astra de care vorbesti te-ar bate si el la orice ora daca inca mai ai sistemul de atunci. Setul ala de difuzoare, asa mediocre si mizerii cum sunt, este unul dintre cele mai liniare seturi de 2 cai pe care le-am auzit (si am ascultat destule) mai ales in gama lui de pret.

Acum, sarind peste faptul ca firma Digital Designs si-a inceput activitatea (pe care o mentine si acum, de altfel) cu productia de monitoare de studio si difuzoare pentru aplicatii esoterice (inclusiv subwoofere), sarind si peste faptul ca falsa ta perceptie conform careia Digital Designs produce produse pentru SPL (lucru care nu are nici o legatura cu realitatea) este strans legat de lipsa ta totala de experienta cu aceste produse, luand in calcul si experienta ta.... mediocra... in car audio, din ce pozitie si sustinut de ce argumente solide presupui ca un produs bun de SQ nu poate sa vina de la Digital Designs? Cand de fapt, cam asta sta de fapt la baza filosofiei lor de productie? :)

Si incepand cu vechea discutie... Un set bun de componente (2 cai) de la DD, amplificate corespunzator si cu o sursa decenta o sa-ti depaseasca sistemul actual in orice competitie, indiferent de cine jurizeaza (cu conditia sa si auda). Iar daca ai putina rabdare... poate ti se arata. Inca o data. Dar daca o sa discreditezi de fiecare data arbitrii sau competitia, sigur nu o sa-ti imbunatatesti sistemul. ;)

PS: La Bigu canta aceleasi mizerii din Astra, + o mizerie de medie mica. Pot doar sa-ti doresc sa ajungi sa folosesti difuzoare la fel de bune. Si de principiu, cand vine vorba de sunet... Pana cand nu asculti, taci. E mai sanatos. ;)

RollerMAN 04-07-11 00:34

Tu nu intelegi un lucru...pe mine nu ma pasioneaza muzica LIVE...suna deranjant si obositor...este prea intzepatoare...la fel suna si masina lui marian, in alta ordine de idei pe un sistem BUN (de casa sau de masina), muzica de calitate suna destul de bine si are destule detalii cat sa semene cu cea live dar fara sa te oboseasca....asa ca eu zic sa mai asculti niste sisteme de casa bune..cu amplificatoare pe lampi eventual..si.....o sa vezi ce placut si linistitor suna...fata de zdranganelile din masina (nu stiu de a ta...dar a lui marian cu siguranta).

ReLLaXX 04-07-11 02:39

Quote:

Originally Posted by RollerMAN (Post 4441394)
Tu nu intelegi un lucru...pe mine nu ma pasioneaza muzica LIVE...suna deranjant si obositor...este prea intzepatoare...

I rest my case. :lol:
Da, in cazul asta vrajelile cu DD nu tin la tine. :lol:

Imi cer scuze pentru interventii. Daca spuneai asta de la bun inceput chiar nu ma mai oboseam. Acestea fiind spuse, eu cred ca tu cauti pe la competitii oameni pe care sa-i convingi de corectitudinea gusturilor tale. Si cand ai reusit acest lucru... se vede si in punctaje.

Multa bafta!

PS: Te apasa prea multe scenarii de conspiratii si interese. Face rau la sanatate. ;)

PS2: Chiar nu-mi pasa cu ce isi echipeaza omul masina, atata timp cat e multumit. Si in mediu competitional, dar in mod special in afara lui. Cat de clar poate sa-ti fie asta... Nu stiu.

IM sau EMMA Romania, rog sa curatati topicul de toata discutia inutila cand considerati ca e cazul. Folosim spatiu pretios pe servere. 8)

animalutz 04-07-11 12:23

Prietene, prin muzica live nu m-am referit la Salam Live sau mai stiu eu ce asculti tu. Prin muzica live m-am referit la orchestre si alte alea. ADICA NATURAL! ADICA CORECT! ADICA REAL! Adica pe tine nu te intereseaza aceste aspecte, dar tu crezi ca ai masina castigatoare. Restul e Can-Can...

All times are GMT +2. The time now is 00:55.

- Copyright 2026 4Tuning