![]() |
The_Codemaker ... daca nu aveam suportul celor din PSD & PUR nu am fi facut fata atat de multelor bete in roate bagate de stim noi cine si nu e greu de ghicit . Asa ... am reusit sa facem o cursa legala. Pararea ta ... conteaza mai putin. Ai fost pe margine ... Dac aintrai in traseu si aratai valoare nu comentam. Dar de afara nici nu se vedea traseul ! Spui de campanie , dar traseu de competitie , de podium adevarat , de diplome , de cupe , de premii , de faptul ca noi la 7 dimineata pe un frig si vant infernal aranjam jaloane ... nimik. Nici nu e nevoie ! Valoarea ta e bine sa se vada pe pista daca esti sofer. Daca esti organizator , fa o cursa. Nu te-am vazut sa directionezi o masina in traseu. Deci ... cred ca uzez tastele degeaba.
|
the_codemaker, las-o moale. O freci la rece degeaba. Cursa a fost reusita, intotdeauna se poate mai bine, asta-i viata.
Macar arata respect pentru munca organizatorilor, nu mai da cu tifla asa usor... si daca ai fi concurat, si nu ti-ar fi placut ceva, poate atunci aveai dreptul sa cartesti... La ce vreme a fost, eu zic ca au fost chiar multi spectatori (pe alocuri, erau rafale de vant asa puternice, incat MISCAU JALOANELE DIN LOC). Si pentru cei care alergau dupa ele sa le aranjeze, nu cred ca a fost cel mai placut lucru de facut... |
bai fratilor nu stiu ce nu va placut , credetima ca am stat acolo de la 10 dim cand erau 5 masini in parcarae pana seara cand au plecat toti, cu o camera in brate si sincer mia facut placere sa vad ce am vazut acolo cu toate ca imi inghetasera mainile pe camera,..................... a fost super si atmosfera .......................... si spre deosebire de cele organizate de NSL &LR aici nu a contat asa de mult puterea motorului , ma refer la plecari unde forate multi pierd timp atunci cand trec prin pasaj , plus ca inca ceva legat de organizare grupele au fost facute cat de cat mai egale intre ele nu ca inainte facute pe nr de cai unde puteau intra in aceiasi grupa un motor de 75-80 de cai cu unu de 100-110 cai care conteaza destul d e mult ....................... IN final tinetio tot asa ca sunteti tari
|
Tipul romanului carcotas care sta pe margine si comenteaza.
Cei mai multi din cei care au stat pe margine probabil ca ar fi luat jaloanele la plimbare prin parcare, asa ca au facut mai bine ca au stat acolo. Concurenti care au gresit traseul sunt peste tot....sa ne amintim de STI ul de data trecuta si multi altii cu zeci de cai putere....asta nu tine de organizator. Daca vrem sa carcotim putem face asta la infinit...doar la asta ne pricepem cel mai bine, nu?! Eu cred ca cei care au rezistat frigului pana la sfarsit s-au simtit bine si au vazut ceea ce vroiau sa vada, daca unii au plecat inseamna ca erau telenovele mai importante la tv sau se facea tarziu si \"trebuiau\" sa fie acasa. Pana acum am fost la doua etape de indemanare: cea din 30 oct si cea din 20 nov. Mai are rost sa comentam organizarea?! Azi a fost traseu de indemanare....nu de viteza prin pasaj...au fost premii....a fost un club care a mai organizat competitii auto si care a tinut f bine in mana evenimentul....imi pare rau sa va spun, n-am nimic cu NSL si nici cu MR...dar mi s-a parut mult mai bine organizat azi. Daca vrei sa dai premii ai nevoie de sponsori, cred ca toti stiti asta. O sa il voteze cineva pe Nastase pt ca a vazut acolo zeci de geace albastre???.....sincer....nu cred. Daca a iesit mai bine azi organizarea MR nu trebuie sa fie decat o motivatie pt NSL sa faca mai bine data viitoare, asta e cel mai bine pt toti. Fara suparare. Dar daca nu se va trece peste problemele dintre cele doua parti (pe care nu le cunosc si nici nu ma intereseaza) nu va fi bine pt cei care vor sa participe la astfel de manifestari, vor veni din ce in ce mai putini si o sa concurati singuri, intre voi. Nu cred ca o sa mai apar pe la legale in astfel de conditii.... Am urcat pe podium....am aparut la tv....daca voi nu mai vreti spectacol la curse ma retrag. Puteti la fel de bine sa il faceti cu Dacii si cu Bmw-uri care fac recunoastere mansa de mansa.... Imi pare rau ca am facut timp mai bun decat toata grupa N5. Sanatate numa' bine! Sper sa rezolvati problemele si sa organizati curse in continuare mult mai bune decat cele de azi. PS: SUPER traseu!!! La mai greu! |
Frumos, foarte frumos. Azi, adica ieri am fost un simplu spectator dar mi-a placut ceea ce am vazut; LPX ai dreptate: sunt sigur ca multi dintre noi ar fi numarat jaloanele intrate printre planetare dar au preferat sa se uite si sa rada de altii, care au avut curajul sa o faca
Credeti-ma si intrebati pe toti care ma stiu ca de vreo saptama am lucrat zi si noapte sa imi fac masina (intram in casa la 2-3), sa o pun pe roti si am reusit doar jumatate pt ca m-am trezit dimineata ca nu am frane - deci nu pot sa concurez... asta e, dar inchipuiti-va ce naspa Sper sa mai fie astfel de organizari anul asta daca nu s-o strica vremea mai rau. V-am salutat |
Lucian , vreau si eu , te rog , timpul din prima mansa , ca-n a doua m-am rasturnat :) Numarul de concurs 22 (Trabi gri ) . Merci !
|
Deja au aparut si clasamentele ? ... Nu se poate ? ...
Fratilor nu faceti schimbari d'astea majore. Ca omu' era invatat asa: vine la cursa, iese cum iese .. si atat. Nema timpi, nema clasamente. Veniti voi acum si faceti o cursa cap-coada ..... CINE SUNTETI VOI ? PS: Poate puneti si clasamentele complete (cu toti participantii) ... pentru cei ce nu s-au situat pe podium. PS2: Sunt rau? .... dar hai sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului ! MRC a organizat o cursa (prima) .... cap coada .. cu verificari masini, cu premieri si clasamente. E ceva totusi. |
Quote:
Auto tamponate ... cred ca ai confundat etapa organizata Sambata 20 Nov 2004 ( adica org de MR ) cu cea organizata data trecuta de LR si NSL tot la prisma cand o Solenza a plecat sifonata . Si eu personal nu te-am vazut pe acolo ... poate altii da , dar Salvarea a fost acolo pana la sfarsit , pompierii la fel , etc. Quote:
\" E greu ma nu vezi ??? E aiurea rau traseul \". O fi fost , dar se pare ca destui de multi s-au descurcat. De ce te-ai razgandit ? Ca era traseul prea greu si iti era de nu stiu cum sa nu iei toate jaloanele sau ca daca participai se supara stim noi cine pe tine si nu mai primeai sti tu ce ??? Sincer nu e frumos ce faci ... si ... ma abtin aici sa nu mai spun mai multe chestii ... Quote:
Si din ce club faci parte sau esti simpatizant ??? Nu ca nu s-ar sti. Si toti astia care v-ati facut peste noapte Internisti si aveti 2 posturi ... Invidia v-apasa ... nimic nu va convine ... si ii las pe baietzi sa continue !!! |
Quote:
Quote:
si nu mai vreau sa intreb CATI AU TERMINAT FARA SA GRESEASCA TRASEUL???? nu intreb ca parca iar aud ca: \"ce domne nu vezi bine? au terminat aproape toti traseul!!\" nu o fi vina organizatorilor cu traseul.... dar totusi daca era un traseu asa.....complex ca sa zic trebuiau totusi niste marcaje de ghidare MR oricum nu va atacati din ceea ce am scris pentru ca eu am fost acolo si sincer nu mi-a parut rau, cu toate ca am stat doar 1 ora sau 2, am avut ce vedea, dar nu la cursa ci prin parcare , am vazut 350z si inca cateva motoare capabile de la un SEAT, o Octavia si ETC.......... |
ca am doar doua post-uri nu releva nimik ! poate imi place sa urmaresc si sa tac ! ieri insa nu am putut sa tac ! NU AM PUTUT ! Bai frate ......... Luciane ce masina ziceai matale ca ai ? + de unde stii talica ce fel de sofer sunt !? + da , sunt in nsl ! si ??? sunt in nsl ptr ca sunt pasionat de masini , nu pentru ca tin cu PSD sau cu cine stie ce alt partid care tine militia departe cand fac ilegalitati! Daca voi faceati ceva frumos , LEGAL , pe reclama voastra etc. etc. etc. numai un cretin orbit de invidie putea spune ca nu a fost frumos ! Eu in post am zis ceea ce AM VAZUT EU ! eu poate sunt miop ! Poate..... ! sau poate ca voi aveti o imaginatie bogata ! Eu stiu doar ca am intrebat pe domnii militieni(cei la costum nu cei in uniforma) la ce asista dumnealor si au raspuns : \"La un miting electoral \" --- am ramas masca si am continuat : \" dar curse , indemanare , stiti ceva ? Domnii care le organizeaza au acte ??? Sunt legali ??? \" la care binevoitor , acelasi domn imbracat la costum raspunde : \" Nu stim ! Nu prea putem sa facem nimik ! \" Si m-am hotarat ! astept sa se aleaga saptamana viitoare si intru in partidul castigator !! Si sa vezi atunci tata ce curse fac yo , invit formatii sa cante , pe presedinte sa dea startul la liniute si nu are militia ce sa faca .............. doar e dom' presedinte acolo ! In concluzie : apreciez ceea ce e de apreciat si atat ! Bafta !
|
rusine NOSPEEDLIMIT&LEGALRACING cand nu ajungem la struguri spunem ca sunt acrii.
Mult respect AUTOCRONO, evident profesionisti. Mult respect MR ,mult peste stim noi cine. De ce nu se organizeaza astfel competitiile de amatori? |
Re:
Mult respect MR ,mult peste stim noi cine.
ha :lol: pustiu esti funny rau de tot,respect pt mr?why?de ce sunt mult peste \"cine stim noi\"adik spunetzi pe fata (lr&nsl),oare cursa asta a fost organizata integral numai de ei?sau au fost ajutati de cei de \"sus\"? sa-mi spuna si mie cineva cate masini au fost acolo,ca am fost si eu la prisma ieri de la 11 la 3 si in intervalu asta nu am vazut foarte multe masini.(la participantzi ma refer)majoritatea(99%) au fost de la mr. si organizare unde ati vazut copii? bineinteles ca kid-ul isi dadea iar b*sini in parcare ,un mustang se tot plima prin parcare ,era ma ma loveasca de vreo 2 ori,puls alti tarani care au venit si ei la curse si sunt mari raceri si faceau curse in parcare,aaa si sa nu ii uitam pe toti care au venit si au stat in masini si au privit de acolo ,toti smecherii si-au parcat masinile langa marginea traseului sa vada din masini,de ce e parcare? traseu super de ***** doar cativa concurenti au reusit sa-l termine(kid-ul de 3 ori l-a facut si de 3 ori l-a gresit)au iesit si la cules jaloane unii concurenti. mai spectaculoasa a fost cursa de indemanare din parcare facuta de 3 biciclete. PS:daca a fost asa misto la cursa de ce a plecat lumea asa devreme?unde au fost cerculetzele de altadata?si fetele de altadata :) singurul lucru pe care il regret e ca nu am vazut cand s-a rasturnat trabantelu(eram la toilet in momentul respectiv)oricum singurul show a fost facut de trabantele(respect pt vointa) am si eu o intrebare pt cei care sustin ca mr sunt mult peste lr&nsl:cate curse legale are organizate lr&nsl?mai e cazu sa va amintesc de avortul facut de mr? |
AIUREA ESTI!!!
PORTI OCHELARII ALCATEL?
|
AIUREA ESTI!!!
Alo ,alo,aloooooooo ALCATEL ridica mana stanga sus ca nu ai semnal,vb numai prosti . :paper:
|
Re:
Quote:
|
Alcatel ... la tine chiar ca se supara tastele daca mai scriu ceva .
|
Re:
Un sfat pentru cei de la MR: nu va mai ambalati in discutii inutile. Cine a avut ochi sa vada a vazut, iar cine vrea sa vada numai aspectele urate n-are decat. Mai bine concentrati-va pe organizare si lasati-i sa va critice. Faptele vorbesc de la sine. Tineti-o tot asa. Super cursa. Restul sunt vorbe.
|
Re:
Quote:
|
florica jandarmii au plecat in timpul cursei??? . da se poate da pozele prin care oficiali nsl si lr vb cu ei si arata spre noi dupa inceperea cursei si prietenia intre voi si jandarmerie nu da oare de banuit??? cat despre salvare si descarcerare poate beatzi o cafea la Mc si nu vedeatziii sau nu vretzii sa vedetzii. succes azi o sa ne interesam si noi de acte :)))))))
|
Re:
Quote:
Nu ma intereseaza ce gandesti despre mine...nu te-am facut prost,tanpit sau dobitoc. Tine matemetica pt. tine Cand am scris 100 de pers. am zis in mare n-am stat sa-i numar. Vad ca esti pus la punct cu nr. pers......daia ai fost acolo\"contabil\"????? Ai scris ca nu s-a comparat organizarea LR&LNS-ului. ITI PLACE SA MINTI nu????[/quote] da si vouva va place sa va lingeti in cur hai ba frate gata....ma streseaza deja...am organizat o cursa voi nu..e atat de greu de inteles? tot felul de injosiri, interpretari (ca au scris niste idioti din libertatea ca facem bani cand voi stiti CHIAR PE PIELEA VOASTRA ca nu e asa), tot felul de cuvinte urate la adresa oamenilor care ne-au ajutat, Sebi ne trimite pe cap jandarmi + politie economica.... frate....chiar nu aveti nimic altceva de facut? traiti pentru cursele astea? v-am furat copilu? |
Re:
Quote:
Ba baiatu...tu suferi cu creieru? nu vad ce legatura ar avea faptul ca unii nu au reusit sa termine traseul cu organizarea MR (care de altfel a surclasat orcare alta organizare if u don't mind my saying)??? |
Re:
Quote:
si poate se comunica timpii instant pe statie ca sa se inlature orice suspiciune :twisted: oricum am degerat dar as mai fi stat 2 manse respect! |
Pe viitor asa vom face. Sau vom lua un panou electronic unde vor fi afisati. Lucram si la treaba asta.
|
bine,
si ca idee, data viitoare ar trebui marcat traseul intre jaloane cu lavabila sau macar creta, ca, cel putin in prima mansa, a fost destul de dificil de urmarit traseul. |
Re:
A fost dificil, dar cu putina bunavointa se putea face din prima fara greseli. Un lucru super au fost foile cu traseul, astfel incat am putut sa ne facem o idee. Plus de asta puteai sa mergi in recunoastere pe jos si sa inveti traseul. S-a facut si recunoasterea pe jos, tot ce trebe.
Parerea mea.... |
mey alcatel..in caz k ai stat ieri pana la sfarshit..sau daca nu..macar nu mai vorbi prostii!1:lumea oare de ce o fii plecat?era chiar asa d cald afara si eu nu miam dat seama?!a fost un frig de au degerat si organizatorii..!2:fete au fost,dak tu nu le-ai vazut,nu inseamna k nau fost!3:cerculetele au fost dupa ce sau strans jaloanele(kid`u a fost prezent,axz`u si cateva bmw`uri) asa k...don`t stultify anymore :!: :twisted:
|
Cum am spus strugurii sunt acri
DE ce la competitiile organizate de LR&NSL se fura pe fata????????????? Acolo se tinea cont in primul rand cine e prieten cu cine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Re:
Quote:
TOT CEEA CE FACE NSL&LG FACE LA NIVEL INALT SI PROPORTII PE MASURA spectatorii nu au plecat pt ca era frig ci pentru ca pus si simplu nu aveau ce sa vada,understand? |
Re:
Quote:
-sa ai permis auto -starea tehnica a masinii sa fie ok partea cu starea tehnica a masinii se cam bate cap in cap cu ce ai zis tu! ia povesteste-ne si noua cum ai reusit sa fii acceptat sa participi la cursa?aaa stai asa ca nu tre sa ne mai povestesti ca mi-am dat seama ,esti din MDL nu? |
Desi nu am fost azi pe baneasa, doar sambata la prisma vreau sa subliniez niste lucruri, o cursa de indemanare nu are cum sa fie mai bine organizata ca una de viteza, in primul rand ca vizualizarea traseului este mult mai grea, in alta ordine de idei nu spectatorii conteaza ci participantii la cursa si spectacolul in sine, nu compar eneimentele, vobesc in general. Daca am deranjat pe cineva, scuze, e propria-mi parere
|
a fost misto...cu podium...cu cupe...BRAVO!!! :peace:
pacat ca unii pleaca exact ca la cinema cand mai sunt 10 minute din film...asta e romanul :no: |
Re:
Quote:
eu sa sufar cu creieru, nu frate am destul creier cat sa nu ma doara, nu stiu daca intelegi ce vreau sa zic.. dar lasa nu vreau sa te pun sa te concentrezi prea tare... CE LEGATURA ARE CA NU AU TERMINAT NICI UNUL DINTRE CONCURENTI TRASEUL CU ORGANIZAREA MR???????? iti spun eu ce legatura are: ORGANIZARE DE TOT CACATU, cand faci un traseu complex macar trasati si voi niste linii de ghidare!!!!!!!!! sau daca nu asa puneti si voi mai multe jaloane, asta in cazul in care nu costa mult........ da` ce mam drq va permitetio voi.............. si cam atat, dar totusi vreau sa precizez un lucru: \" pentru purtatorii de cuvant MR , nu imi mai dati quote ca sincer nu ma mai intereseaza ce aveti de spus, si cu asta am incheiat vizionarea acestui post\" |
Re:
Quote:
si ca sa facem o comparatie mai exacta eu zic sa comparam prisma 20 nov cu prisma 30 oct unde la cea din 30 oct show-ul a fost mai mare ,specific lr&nsl PS nu vreau sa ma cert cu nimeni insa tre sa recunoastetzi odata ca nu suntetzi facuti pt organizare de curse |
Alo, alo, baietii care sunt de alta parere ca cei din MR... Eu zic sa comparati cursa de ieri cu cea de azi sa vedeti ce iese...
Si nu cred ca veti mai scoate o vorba !!!!! |
ok alcatel..am inteles,esti de partea celor de la nsl..! :lol: dar sincer,e simplu sa stai pe margine si sa ironizezi,sau sa dai ordinene,nu?daca tot ii critici pe cei din mr atata,sa te vedem si pe tine la o organizare de indemanare!totusi..sunt la inceput!!in fine..never mind..! :twisted:
|
eu cred ca cea mai importanta e parerea celor din alte cluburi despre cum a fost , nu a celor din MR si nici a celor din NSL , care e normal sa fie subiectivi
asa ca sa-i lasam pe ei sa vorbeasca |
alcatel -
Quote:
in alta ordine de idei alcatel - Quote:
|
Felicitari pentru cursa!
A fost super-pacat de vremea care a lasat mult de dorit! |
Re:
Quote:
Quote:
|
Re: