![]() |
Re: Need for Speed: Carbon DEMO!
Mdea fac cam ce au facut si cu nfsu,numai ca la nfsu puteai juca pe ea si fara joc original...
Zerofast is eu chior sau tu ai evoul negru[e cam imposibil,dar...] Si inca un lucru super tare auzit pe mess:daca iti pui cauciucele subtiri e mai buna masina la drift :lol:[sper ca nu ati pus botu ;)] |
Am vrut sa editez postu...am scris si imi zice database error...Anywayz:EA nu va scoate un joc mai bun...dc??...simplu:nfsu a fost de proba pt a vedea daca prinde la public,nfsu 2 sequel cu ceva tuning in plus si 2 moduri de joc noi[specific EA care vrea sa scoata bani din orice],mw sa vada daca prinde la public ideea de baiat rau urmarit de politai[insa au cam dat-o in bara la capitolul story rau de tot]insa cu posibilitati restranse de tuning astfel incat gameru sa-si doreasca in caz de prinde la public:combiantie intre joaca de-a hotii si vardistii si tuning dus la extrem=NFS CARBON
Uite ca am deconspirat pe cei de la EA :lol: |
1 Attachment(s)
cu lanceru.........DRIFT.......
oricum dezamagit de NFSC |
1 Attachment(s)
Quote:
cata tm oleak mai imi lipsea :D:-P ff egal :D :D |
salut ! Am si eu o intrebare ! Cine are NFSC full sami dea si mie Id lui de mess !pls
|
nu vei primi nici un id.. iti garantez! cei care au jocul full sunt cei de la EA si testerii.. atat
mai asteapta o saptamana-doua si vei avea jocul full va readuc aminte ca lansarea NFSC in USA este programata pe 1 noiembrie si pe 8 noiembrie in EU |
atunci macar da-mi si mie un torrent sau ceva ca sa donwloadez macar demo !
|
Quote:
Ti-as da id-ul lui daca vrei imi dai un pm ;) |
tu kiar pui botu?:???:
|
offtopic facut degeaba! nu are nfsc full mai baieti; nu puteti crede pe oricine.. sunt curios sa aflu ce varsta are? atata tot..
|
Nu am pus botu` oameni buni...incercam sa destind atmosfera;)
|
AdiNX eu stiam ca apare pe 3november in EU..eh...ce mai conteaza :) acum gata cu offtopicul pt ca topicul e despre DEMO.
|
1 Attachment(s)
nush ce draq are...dupa ce imi face Direct X ..cu asta incepe ..imi apare ca calc. trebuie sa fie restartat pt a continua instalarea..ii dau OK si dupa ce s-a restartat iar incepe direct X iar imi cere restart si tot asa..daca dau NO nu se mai intampla nimic...
|
nu stiu dc iti apare asa incearca sa reinstalezi windows-ul si vezi p e urma da pana una alta da-mi si mi e poza de pe desktop-ul tau
|
voi sunteti culmea..in caz de nu merge o chestie o ceva..toti spuneti trebuie reinstalat windowsul.... eu de cand am calcu o singura data am facut asta ,din cauzavirusilor... deci nu e asta solutia...poate am vreun fisier bulit ceva..o sa iau de la cineva demo ca la el a mers cica...
|
tu de unde l-ai luat??dupa odc sau dupa nfs planeT???eu tre sa plec
|
de pe al3lea link...cel pus de ROsonic cred... acum am dat cd la cineva sa imi faca ..daca nu merge nici acum...astept fulul..daca nu va merge reinstalez wind ms oricum
|
Quote:
am bagat vreo 3 update-uri de directx, nimic 5 variante de demo, nimic nu stii ce fisiere nu ti se copiaza la instalarea windows-ului... |
daca aveti windows cu SP2 dar o varianta mai veche cu directx 9.0b puteti sa bagati voi zece mii de update-uri de directx si tot 9.0b-ul ramane. deci mai intai verificati ce directx aveti.
TuningBoy n-are rost sa reinstalezi windows-ul mai ales ca in scurt timp apare varianta full ;) mai asteapta putin..... |
Quote:
incearca de aici cauta filefront si ii dai de acolo sa descarci eu asa l-am luat si merge din prima |
gata am reusit..am instalat direct X-ul din arhiva data de joc dar separat... niste restarturi..si vad ca a luat-o in cele din urma ;) deci nu tot timpu formatarea e o solutie..de aceea am prietenii care fac asta la 1sapt...nu se descurca..iar eu din cls a9a o singura data am formatat...:)
|
haha mor..acum alta problema..pe care o am si la nfs2 cand vreau sa intru in joc imi apare: nfsc_demo.exe has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience. asta mai apare cuiva?
|
pai la fel imi facea si mie... asa ca am dat un uninstall la NFSC, apoi l-am reinstalat in alt folder care nu avea nimic in comun cu folderul in care s-a facut dezarhivarea decat partitia... si merge
intr-adevar are niste bug-uri demo-ul, si mai iese din joc inainte sa intre in cursa, sau dupa ce castig o cursa |
ok ms voi incerca
|
mda..am rupt cd-ul in doua si l-am sters..nu merge..aceeasi eroare imi da si l-am dezinst. de multe ori si inst. in alte foldere .. c d degeaba =)) astept fulul si sa vedem daca trebuie form.
|
Bestial jocu ... doar ce l-0am tras .. it rock`s .. dar driftu e cam tras de par .. grafica e impecabila
|
Quote:
da-i format iti zic de acum:lol: e din cauza windows-ului (qsaf.dll si dx3d9_30.dll) asta am facut eu si prin magie imi merge demo-ul:lol: |
1 Attachment(s)
o poza din joc ... mi se pare destul de reusit ... dar in demo prea putine optiuni ...
|
1 Attachment(s)
"Pneuri de tir" :lol:
|
1 Attachment(s)
nu v-ati saturat de alea 3 masini ??? :D
|
link pt fisierul minune! http://nfs-planet.de/nfsc_demo_files.php?lang=eng
enjoy! |
hai baieti inca cateva updatarii si usor usor ajunge la ala full:lol:
Quote:
|
Quote:
|
deschide addon.ini cu notepad si modifica fisierul dupa cum iti spune in readme... ai tot ce iti trebuie in addon.ini
|
Stati asa ca adauga mandea niste masini din demo tari
|
3 Attachment(s)
va plac???
|
3 Attachment(s)
stati mai sunt!!!
|
3 Attachment(s)
Asta a fost ultima !
|
fratilor mai nou a iesit fulll si voi va jucati demo ????? eu sunt satul de el ma plimbcu alfa breba si voi q evo IX??
|
Poate pe alta platforma nu pe PC, pe PC apare pe 9 noiemrie in europa
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:23. |
- Copyright 2026 4Tuning