![]() |
a
1 Attachment(s)
blana, cred! :)
|
Re:
Quote:
|
Sunt super tari filmuletele! No comment! Mai ales cele dinspre final! :lol:
|
A nu imi merg 2 dintre ele, dar imi merge ultimul cu OZN ala care a trecut in viteza. Cat avea frate? :shock: :shock: :shock:
|
Nu stiu, oricum peste 160..
|
1 Attachment(s)
Testez ceva
|
Pai spune-ne si noua ce testezi???
Apropo, Dacia aia facuta pe calc. e putin exagerata, nu crezi??? |
Asta testa. Daca merge dacia tunata asa si daca arata bine, cred ca deja i-ai raspuns. Arate bine cu capota asa mai pe ochi dar spoileru e cam mare, si jantele sunt cam ciudate.
|
De ce sa fie exagerata ?
Da-mi tu bani shadow, si iti arat ca in 2 luni arata exact ca acolo.. Si daca tunninul ala e kitch.. eu ma las de net .. :) In poza e dacia mea, facuta de Maestrul Dadi in adobe. |
Daca ii puneai si tu faruri de Golf si un spoiler un pic mai \"finutz\", atunci ziceam NO COMENT!!!
|
De ce sa pun faruri de golf ?
Toate dacile cat de cat tuning au faruri de golf.. de ce sa am eu si toata tara ? cand pot avea doar eu.. :wink: |
1 Attachment(s)
Iara testez, sorry dar trebe :)
|
Avem sigleeeeeeeeeee :dance: :drunk: :pistoles: :woowoo:
|
Baieti, pot vorbii cu un amic, sa facem niste tricouri..
costa aproximativ 200.000 Baiatul e din Hunedoara si lucreaza la o firma in Bucuresti(e la faculta acolo) Si eu vorbesc cu el, si voi le ridicati.. Daca ne facem, ne facem toti :D |
Discutam si vedem, ar fi foarte bune niste tricouri.
|
Quote:
|
S-au ratacit prin posta. :oops:
|
Bine ca au ajuns..
AM O VESTE BUNA. Ghyufa a facut upgrade. A vandut dacia rosie, si a luat un BMW rechin motor de 2000. curand poze.. |
Quote:
|
Vrem blanaaaaaaaa, cerculete, doar e BMW ce draku.
|
O sa fie, bmw-ul care si l-a luat e ala care e in filmuletele puse de mine..
ala visiniu cu 2 tobe ;) |
mutzu am o intrebare nu cumva ai fost tu pe la Jimmy in Petrosani cu bmw-u ala rosu de ai cumparat eleronu?? Ca tare mi se pare cunoscuta mashina aia. :?: :?:
|
Eu am dacie..
nu am fost la Petrosani demult.. Dar stiu despre ce vorbesti.. Vorbesti despre BMW-ul rosu, cu spoiler de M .. El si-a luat eleronu de acolo .. Cel cu BMW-u rosu e TOSA, si el e in ADR.. [email protected] pe messenger.. merge mai bine :) |
Salut, mi-am facut si eu cont.
O sa intru mai rar, dar o sa intru.. Deabia astep sa va cunosc.. 8) |
Re:
Quote:
|
eu vreau tricou cu maneca lunga...pantaloni scurti si fular! 8)
|
Quote:
|
Boxeri numai avem, s-au terminat.
Dar avem oferta speciala la tanga!!! :D |
Asteptam cu nerabdare colectia primavara-vara :D
|
Bai acu fara caterinka ar fi tare niste tricouri .....
|
Frumoasa primire mi-ati facut .. :roll:
|
:lol: Ne-ai prins pe picior gresit :)
|
mutzu hai sa vindem masini de cusut la iei merge????? si eu vreau tricou din alea
|
Sorry Corbu' dar chiar ne-ai prins intr-o perioada proasta.
Welcome too The Club!!!! :D :D :D :D |
Welcome Corbu!
|
:hug: bine ai venit corbu' :wink:
|
Bine ai venit pe forum ca din familie faceai de mult parte. :wink:
|
sunt nou
ceau , :P sunt nou sa nu radeti de mine.Ma bucur ca am intrat in AfterDark.Ma primiti ? :lol:
|
El e noul membru ADR-Hunedoara, Jaba ..
Dacia 1300, sau 1310, ce ai ba?:) Si el da, intra pe net.. 8) Bine ai venit ba racheta :wink: |
am dacia turbo gras :evil: .....deaia cu motor pe folie.da nu mai mere ca e limiitata la 90km/h :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:14. |
- Copyright 2026 4Tuning