![]() |
re: My Volf - 1.8 20vT - NT-89-HAI
opa! ce avem noi aici, si imi place mie. sa stii ca si yo am stat mult timp in cumpana daca sa trec la fata de vento sau nu, dar personal am zis ca are mai multa personalitate cea de golf
|
pana luni sper sa fac rost si de restul pieselor sa le urc sus...app...toata fata e de vanzare...daca doreste cineva grila(fara semn sau cu semn)capota,faruri sau bara sa nu fie rusinos...preturi mici sa scap de ele...aaa mai am si un interior(scaune fata+bancheta) nu e ars,rupt,care nu am ce face cu el...
|
Frumoasa masina. Ma bucur ca treci pe OEM, nu zic ca nu era interesant bara pe fata, dar mai era de munca sa fie potrivita si buza si tot. Asa ca eu zic ca e mult mai bine cu bara originala
|
stiam io ca pregatesti cv:twisted: am vazut ca ai anunt ca vinzi grila fara sigla si vrei la schimb grila clasica de vento (care cica se gaseste foarte greu :rolleyes2)
fa un pret pt capota si grila, posibil sa aibe nevoie Finetti (baiatu mai bronzat ce are un golf alb NBV) ca nu cred ca se mai poate indrepta a lui si a zis ca nu vrea chit, si daca-i convine sa le ea el sa te scapi de ele, i-am spui ca acuma are ocazia sa-si puna si el bot de vento da el ii bou vagon:lol: |
Quote:
|
Quote:
spor la proiectu Volf:twisted: |
2 Attachment(s)
nu am mai avut rabdare:twisted:..sper pe sapt viitoare sa completez si restul
|
Quote:
Felicitari ...arata de milioane ! :D |
arata foarte bine asa masina ... hai cu piesele originale ... si o sa iasa ceva special .
|
pret grila ?
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
OOO ce surpriza, arata foarte bine botul de vento. Din arad ai luat piesele? Felicitari ;)
|
O sa arate interesant cu fata de vento si cu bara asta,ca e putin patrata in partea superioara.Bafta!
|
arta bine...din ce in ce mai bine
cel mai mult imi place cum vine bara fata,pana acum nu am vazut,sau nu am observat zici ca ii bara de golf 4?!....trebuie ceva modifcat sau nu? sa ai parte de ea...culoarea ii interesanta si da foarte bine,sa vina grila si aia ii eventual ii tragi un bad boy,dar nu neaparat,sau sa arate mai "bad" sa fie capota negara,sau o folie de carbon peste spor |
Daca gasesti cumva grile model vechi prin Arad sa ma anunti si pe mine. Mersi fain ;)
|
2 Attachment(s)
asta-i grila faina :D fie cu semn sau fara
Attachment 2060312 |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
oem + chiar bv felicitari
|
eu sunt de parere ca bara fata da foarte bine si e ceva mai specil ...fara bad boy ..oke am intele , OEM :rolleyes2 , dar mai gandeste-te o data inainte sa renunti la bara fata (care pana la urma e mai speciala) ...
Succesuri ! |
Quote:
|
2 Attachment(s)
app..iubesc dezmembrarile;)a avut grila asta si zile mai bune dar o sa o fac iar frumoasa:)
|
Arata de nota 10. Caut ca un nebun in tot aradul si nu gasesc grila din asta. Ai gasit-o la ala care nu e din arad? Nu mai are una ratacita cumva? :lol: Foarte frumos. Bafta ;)
|
Quote:
|
wow wow wow ...
Te-am vazut ieri prin oras cu Rosiatica ;) Vreau sa spun ca e ceea ce trebuie la golful asta ...foarte faina ! :) Cand ne mai vezi pe la teatru mai multa lume, poate opresti daca nu ai treaba ! :) Salut ! |
Sall , frumoasa ideea cu botu de vento,dak ai timp treci pe la stadion intr-o vineri mai stam d vorba.Frumoasa bara dar nu sa luat garda de tine ca nu ai semnalizari ??:)) bafta !
|
Quote:
Quote:
|
3 Attachment(s)
niste poze mai noi...la masina s-au modificat farurile si..atat...saptamana asta sper sa intre la vopsit:)
|
wow... cat imi place fata de vento pe masina ta, si farurile sunt cu lupe, nu? grila eu as lacui-o negru lucios... doar partea metalica sa ramana visinie
|
Cu combinatia asta de culori arata bestial dupa parerea mea,frumoasa masina,si la cat mai multe pagini pe forum :D
|
mai ai putin de lucru la golf... dar sincer, arata foarte bine, chiar imi place. ceva jante mai "deosebite" ? :D ... de mertzi ceva... pline cred ca ar da f bine.
|
Quote:
Quote:
Quote:
ca update,masina s-a dezmembrat si intra la vopsit...azi am cumparat bara oem pe fata si o aripa care era ruginita...revin cu poze maine si o sa continui pe parcursul lucrarilor....atat pot sa va spun momentan ca va fi mai joasa si putin mai evazata:twisted: |
Si cu bara fata care era pe ea ce ai facut?
|
3 Attachment(s)
Quote:
si pozele promise... |
de ce sa o faci mai evazata? daca nu intra rotile ... foloseste cauciucuri mai inguste, fa stretch, foloseste camber... nu stiu daca avem inca un atelier care poate evaza o masina cu gust...
|
Quote:
|
Quote:
|
pentru jantele care le ai tu pe masina multi siar rupe gatu .... nu le da ;) ... aplica schema tz pe planul b ... bata bassboll si roluiestele ;)
|
@Obelix - nu stiu cate lume si-ar rupe gatul pentru jantele alea, dar de ce sunt asa de speciale? pentru ca sunt BBS? :))) tare ce zici tu acolo
@redrider - am vazut ca mergi cu 195/45/16 , eu zic sa incerci un 195/40/16 fata/spate, diferenta e imensa :), si nu mai trebuie sa roluiesti nimik. jantele din cate am vazut sunt puse cu flanse, deaceea iti sunt asa scoase... nu poti cumva sa faci flansele de dimensiuni mai mici, eu aveam flanse de trecere de 12 mm grosime. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
nu am avut nici cea mai mica problema. masina am vandut-o si tipul tot aceleasi flanse le are si e multumit. cat de putin daca ai putea sa iei din flanse, ar fi ok.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:06. |
- Copyright 2026 4Tuning