Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   My Volf - 1.8 20vT - NT-89-HAI (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/260638-my-volf-1-8-20vt-nt-89-hai.html)

retro_renault 22-06-11 21:45

re: My Volf - 1.8 20vT - NT-89-HAI

opa! ce avem noi aici, si imi place mie. sa stii ca si yo am stat mult timp in cumpana daca sa trec la fata de vento sau nu, dar personal am zis ca are mai multa personalitate cea de golf

redrider 23-06-11 00:47

pana luni sper sa fac rost si de restul pieselor sa le urc sus...app...toata fata e de vanzare...daca doreste cineva grila(fara semn sau cu semn)capota,faruri sau bara sa nu fie rusinos...preturi mici sa scap de ele...aaa mai am si un interior(scaune fata+bancheta) nu e ars,rupt,care nu am ce face cu el...

ovidiu89 23-06-11 01:39

Frumoasa masina. Ma bucur ca treci pe OEM, nu zic ca nu era interesant bara pe fata, dar mai era de munca sa fie potrivita si buza si tot. Asa ca eu zic ca e mult mai bine cu bara originala

91-GRS 23-06-11 02:06

stiam io ca pregatesti cv:twisted: am vazut ca ai anunt ca vinzi grila fara sigla si vrei la schimb grila clasica de vento (care cica se gaseste foarte greu :rolleyes2)
fa un pret pt capota si grila, posibil sa aibe nevoie Finetti (baiatu mai bronzat ce are un golf alb NBV) ca nu cred ca se mai poate indrepta a lui si a zis ca nu vrea chit, si daca-i convine sa le ea el sa te scapi de ele, i-am spui ca acuma are ocazia sa-si puna si el bot de vento da el ii bou vagon:lol:

redrider 23-06-11 17:02

Quote:

Originally Posted by 91-GRS (Post 4416057)
stiam io ca pregatesti cv:twisted: am vazut ca ai anunt ca vinzi grila fara sigla si vrei la schimb grila clasica de vento (care cica se gaseste foarte greu :rolleyes2)
fa un pret pt capota si grila, posibil sa aibe nevoie Finetti (baiatu mai bronzat ce are un golf alb NBV) ca nu cred ca se mai poate indrepta a lui si a zis ca nu vrea chit, si daca-i convine sa le ea el sa te scapi de ele, i-am spui ca acuma are ocazia sa-si puna si el bot de vento da el ii bou vagon:lol:

:)) pai sa le vada si el daca ii plac si o sa vedem pretul....ne intalnim diseara prin centru sau daca nu maine la patinoar si vb atunci

91-GRS 23-06-11 18:21

Quote:

Originally Posted by redrider (Post 4417297)
:)) pai sa le vada si el daca ii plac si o sa vedem pretul....ne intalnim diseara prin centru sau daca nu maine la patinoar si vb atunci

nu cred ca-i mai trebuie, om ca asta nu cunosc , ieri zicea ca nu vrea chit si azi zice ca o repara pe asta
spor la proiectu Volf:twisted:

redrider 25-06-11 00:53

2 Attachment(s)
nu am mai avut rabdare:twisted:..sper pe sapt viitoare sa completez si restul

VaLeX 25-06-11 01:55

Quote:

Originally Posted by redrider (Post 4420429)
nu am mai avut rabdare:twisted:..sper pe sapt viitoare sa completez si restul

vai vai vai ...cum poate sa arate :D
Felicitari ...arata de milioane ! :D

ObeLix 25-06-11 08:40

arata foarte bine asa masina ... hai cu piesele originale ... si o sa iasa ceva special .

cikdem 25-06-11 12:53

pret grila ?

redrider 25-06-11 15:13

Quote:

vai vai vai ...cum poate sa arate
Felicitari ...arata de milioane !
Quote:

arata foarte bine asa masina ... hai cu piesele originale ... si o sa iasa ceva special
ms...o sa vina si grila si bara originala...

Quote:

pret grila ?
ai pm

Felix_Arad 25-06-11 16:39

OOO ce surpriza, arata foarte bine botul de vento. Din arad ai luat piesele? Felicitari ;)

Speedy88 26-06-11 00:15

O sa arate interesant cu fata de vento si cu bara asta,ca e putin patrata in partea superioara.Bafta!

soosy 26-06-11 09:38

arta bine...din ce in ce mai bine
cel mai mult imi place cum vine bara fata,pana acum nu am vazut,sau nu am observat
zici ca ii bara de golf 4?!....trebuie ceva modifcat sau nu?

sa ai parte de ea...culoarea ii interesanta si da foarte bine,sa vina grila si aia ii
eventual ii tragi un bad boy,dar nu neaparat,sau sa arate mai "bad" sa fie capota negara,sau o folie de carbon peste

spor

Felix_Arad 26-06-11 17:56

Daca gasesti cumva grile model vechi prin Arad sa ma anunti si pe mine. Mersi fain ;)

91-GRS 26-06-11 20:30

2 Attachment(s)
asta-i grila faina :D fie cu semn sau fara
Attachment 2060312

redrider 29-06-11 00:57

Quote:

OOO ce surpriza, arata foarte bine botul de vento. Din arad ai luat piesele? Felicitari
ms...da,din arad le-am luat

Quote:

O sa arate interesant cu fata de vento si cu bara asta,ca e putin patrata in partea superioara.Bafta
bara o sa o schimb...pun oem

Quote:

arta bine...din ce in ce mai bine
cel mai mult imi place cum vine bara fata,pana acum nu am vazut,sau nu am observat
zici ca ii bara de golf 4?!....trebuie ceva modifcat sau nu?

sa ai parte de ea...culoarea ii interesanta si da foarte bine,sa vina grila si aia ii
eventual ii tragi un bad boy,dar nu neaparat,sau sa arate mai "bad" sa fie capota negara,sau o folie de carbon peste

spor
ms...e modificata bara originala cu una de golf 4...nu ii mai fac nici un bad boy,nimic...OEM scrie pe ea:D...sper pana in august sa am timp sa o vopsesc...

Quote:

Daca gasesti cumva grile model vechi prin Arad sa ma anunti si pe mine. Mersi fain
am gasit una la cineva dar nu in arad...maine o sa vb cu el sa vad ce si cum

Quote:

asta-i grila faina fie cu semn sau fara
asta o si vreau...daca nu gasesc,merg fara :oops:

ObeLix 29-06-11 06:35

oem + chiar bv felicitari

VaLeX 29-06-11 12:56

eu sunt de parere ca bara fata da foarte bine si e ceva mai specil ...fara bad boy ..oke am intele , OEM :rolleyes2 , dar mai gandeste-te o data inainte sa renunti la bara fata (care pana la urma e mai speciala) ...

Succesuri !

redrider 29-06-11 15:00

Quote:

Originally Posted by VaLeX (Post 4430527)
eu sunt de parere ca bara fata da foarte bine si e ceva mai specil ...fara bad boy ..oke am intele , OEM :rolleyes2 , dar mai gandeste-te o data inainte sa renunti la bara fata (care pana la urma e mai speciala) ...

Succesuri !

m-am gandit...trebuie sa mai investesc multi bani ca sa ii fac tot kitul si vine un cretin si imi strica toata munca...crede-ma ca am muncit sa fac bara asta foarte mult de aveam praf si in creier si a venit un idiot si si-a batut joc de munca mea...o sa o pun la punct vara asta ca si tinichigerie si apoi o sa ma axez pe interior si motor...sa o fac lup in blana de oaie:))

redrider 29-06-11 15:04

2 Attachment(s)
app..iubesc dezmembrarile;)a avut grila asta si zile mai bune dar o sa o fac iar frumoasa:)

Felix_Arad 30-06-11 16:54

Arata de nota 10. Caut ca un nebun in tot aradul si nu gasesc grila din asta. Ai gasit-o la ala care nu e din arad? Nu mai are una ratacita cumva? :lol: Foarte frumos. Bafta ;)

redrider 30-06-11 18:38

Quote:

Originally Posted by Felix_Arad (Post 4433818)
Arata de nota 10. Caut ca un nebun in tot aradul si nu gasesc grila din asta. Ai gasit-o la ala care nu e din arad? Nu mai are una ratacita cumva? :lol: Foarte frumos. Bafta ;)

ms....am cautat pana ieri cred ca la toate dezmembrarile din tara grila d asta si toti imi ziceau ca au dat-o de cand a venit masina si intamplator m-am dus cu un prieten sa isi ia niste faruri pt un urs si am vazut un vento ascuns acolo...o avea si a mea o fost:))daca o sa mai aflu ceva de vreo una a ta e

VaLeX 07-07-11 08:28

wow wow wow ...
Te-am vazut ieri prin oras cu Rosiatica ;) Vreau sa spun ca e ceea ce trebuie la golful asta ...foarte faina ! :)
Cand ne mai vezi pe la teatru mai multa lume, poate opresti daca nu ai treaba ! :)

Salut !

AddY.AVI 07-07-11 09:57

Sall , frumoasa ideea cu botu de vento,dak ai timp treci pe la stadion intr-o vineri mai stam d vorba.Frumoasa bara dar nu sa luat garda de tine ca nu ai semnalizari ??:)) bafta !

redrider 08-07-11 11:42

Quote:

wow wow wow ...
Te-am vazut ieri prin oras cu Rosiatica Vreau sa spun ca e ceea ce trebuie la golful asta ...foarte faina !
Cand ne mai vezi pe la teatru mai multa lume, poate opresti daca nu ai treaba !

Salut !
v-am vazut atunci dar ma cam grabeam si nu am mai oprit...acum sunt plecat din oras dar vin maine inapoi si poate ne intalnim...

Quote:

Sall , frumoasa ideea cu botu de vento,dak ai timp treci pe la stadion intr-o vineri mai stam d vorba.Frumoasa bara dar nu sa luat garda de tine ca nu ai semnalizari ??) bafta !
salut...azi nu pot veni dar poate pe vinerea viitoare...nu s-au luat d mine ca nu prea isi dau seama cred ca acolo ar trebui sa fie semnalizarile:rolleyes2

redrider 02-08-11 11:31

3 Attachment(s)
niste poze mai noi...la masina s-au modificat farurile si..atat...saptamana asta sper sa intre la vopsit:)

retro_renault 02-08-11 13:28

wow... cat imi place fata de vento pe masina ta, si farurile sunt cu lupe, nu? grila eu as lacui-o negru lucios... doar partea metalica sa ramana visinie

Roly94 03-08-11 09:03

Cu combinatia asta de culori arata bestial dupa parerea mea,frumoasa masina,si la cat mai multe pagini pe forum :D

Detman 03-08-11 23:25

mai ai putin de lucru la golf... dar sincer, arata foarte bine, chiar imi place. ceva jante mai "deosebite" ? :D ... de mertzi ceva... pline cred ca ar da f bine.

redrider 04-08-11 22:56

Quote:

wow... cat imi place fata de vento pe masina ta, si farurile sunt cu lupe, nu? grila eu as lacui-o negru lucios... doar partea metalica sa ramana visinie
da,farurile au lupe si instalatie bixenon dar inca nu sunt gata...o sa trebuiasca sa le finisez inauntru...grila,prelungirea,pragurile(trebuiesc cumparate:oops:),partea de jos a barii spate si grila vor fi negre mat iar restul tot in aceeasi culoare

Quote:

Cu combinatia asta de culori arata bestial dupa parerea mea,frumoasa masina,si la cat mai multe pagini pe forum
ms,dar nu o sa ramana asa:)

Quote:

mai ai putin de lucru la golf... dar sincer, arata foarte bine, chiar imi place. ceva jante mai "deosebite" ? ... de mertzi ceva... pline cred ca ar da f bine.
ms...alte jante poate in viitor..momentan nu m gandesc la altele...ar fi ceva niste jante de mercedes dar momentan vreau sa o vopsesc si apoi voi strange bani pt alt motor:)...foarte frumos si passatul tau...bafta in continuare cu c vrei sa faci ca faci bine8)

ca update,masina s-a dezmembrat si intra la vopsit...azi am cumparat bara oem pe fata si o aripa care era ruginita...revin cu poze maine si o sa continui pe parcursul lucrarilor....atat pot sa va spun momentan ca va fi mai joasa si putin mai evazata:twisted:

geo_gee2005_xxx 05-08-11 15:49

Si cu bara fata care era pe ea ce ai facut?

redrider 05-08-11 17:04

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by geo_gee2005_xxx (Post 4509061)
Si cu bara fata care era pe ea ce ai facut?

e prin garaj...momentan nu am facut nimic cu ea

si pozele promise...

Detman 05-08-11 19:39

de ce sa o faci mai evazata? daca nu intra rotile ... foloseste cauciucuri mai inguste, fa stretch, foloseste camber... nu stiu daca avem inca un atelier care poate evaza o masina cu gust...

redrider 05-08-11 22:48

Quote:

Originally Posted by Detman (Post 4509514)
de ce sa o faci mai evazata? daca nu intra rotile ... foloseste cauciucuri mai inguste, fa stretch, foloseste camber... nu stiu daca avem inca un atelier care poate evaza o masina cu gust...

nu prea am cum sa fac stretch ca toate jantele sunt 7j...si sub 195 nu vreau sa pun...poate o sa vina niste jante pe viitor cu un et mai mic....nu imi sta gandul acum dar voi face ceva in leg cu asta...

MadAboutGolf3 06-08-11 01:37

Quote:

Originally Posted by redrider (Post 4509840)
nu prea am cum sa fac stretch ca toate jantele sunt 7j...si sub 195 nu vreau sa pun...poate o sa vina niste jante pe viitor cu un et mai mic....nu imi sta gandul acum dar voi face ceva in leg cu asta...

de ce ET mai mic ?

ObeLix 06-08-11 08:05

pentru jantele care le ai tu pe masina multi siar rupe gatu .... nu le da ;) ... aplica schema tz pe planul b ... bata bassboll si roluiestele ;)

Detman 06-08-11 13:11

@Obelix - nu stiu cate lume si-ar rupe gatul pentru jantele alea, dar de ce sunt asa de speciale? pentru ca sunt BBS? :))) tare ce zici tu acolo

@redrider - am vazut ca mergi cu 195/45/16 , eu zic sa incerci un 195/40/16 fata/spate, diferenta e imensa :), si nu mai trebuie sa roluiesti nimik. jantele din cate am vazut sunt puse cu flanse, deaceea iti sunt asa scoase... nu poti cumva sa faci flansele de dimensiuni mai mici, eu aveam flanse de trecere de 12 mm grosime.

redrider 07-08-11 00:53

Quote:

de ce ET mai mic ?
am gresit eu...mai mare vroiam s zic...

Quote:

pentru jantele care le ai tu pe masina multi siar rupe gatu .... nu le da ... aplica schema tz pe planul b ... bata bassboll si roluiestele
ms:)...e aplicata deja schema dar in loc de bata s-a folosit o bara :)) dar o sa mai trebuiasca batuta la ciocan...

Quote:

am vazut ca mergi cu 195/45/16 , eu zic sa incerci un 195/40/16 fata/spate, diferenta e imensa , si nu mai trebuie sa roluiesti nimik. jantele din cate am vazut sunt puse cu flanse, deaceea iti sunt asa scoase... nu poti cumva sa faci flansele de dimensiuni mai mici, eu aveam flanse de trecere de 12 mm grosime
ale mele sunt de 20 de mm flansele..nu ai avut probleme ca erau asa subtiri?oricum o sa le mai subtiez 5 mm si daca reusesc sa fac asta o sa fie perfect...nu o sa mai am probleme cu atinsul....aripile au fost ruluite deja...eu am incredere ca o sa iasa bine(oricum nu mai pot da inapoi:lol:)...cauciucurile sunt noi deci nu am de gand sa le dau...suspensia a fost coborata maxim pe fata deci e -80 si pe spate e cam -60 (momentan)...distanta masurata de mine la praguri e si in fata si in spate 10 cm pana la pamant:twisted:

Detman 07-08-11 00:56

nu am avut nici cea mai mica problema. masina am vandut-o si tipul tot aceleasi flanse le are si e multumit. cat de putin daca ai putea sa iei din flanse, ar fi ok.

All times are GMT +2. The time now is 01:06.

- Copyright 2026 4Tuning