![]() |
Domne ce inseamna niste jante marfa schimba tot aspectul masinii, parca e deja tunata.
Mersi dadi pt. idei. :wink: |
Mane eu tziam aratat ca se poate face si altfel muult mai simplu. Luca masina e coborata mult. Dar cand o sa o vezi din spate :shock:. Mai am putzin de lucru la ea.
|
Lateral e facuta MARPHA RAU !
Spate e facut...in prima pagina e imaginea pusa,ce mai vrei sa faci la spate,oricum e destul de bine... Fata nimic ?? Luca masina ta a fost \"aranjata\" virtual,acum pune-ti ideile in practica. :) |
OK! Am facut si din spate da astai spate, spate :D. LAs ca mai am putzin la el!
|
2 Attachment(s)
Asta-i din partea membrilor ADR Hunedoara!!!! 3 Dintre Masini :roll:
|
\"Sa ma bata mama\" (e o vb pe care o folosesc yo des :lol: )
Voi vedeti mey oameni buni ce ne face xxdadixx ? Felicitari xxdadixx !! si bafta la viitoarele tale proiecte !! :peace: |
2 Attachment(s)
Am gatat si Vectra din spate!
|
:P Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: !!!!!!!!!!!!!
I`am dat si eu pozele...cu \"bolidu meu\"...Fiatu...... :D sa vedem ce bolid imi face :D!!! |
2 Attachment(s)
Vectra lu maibunu!
|
3 Attachment(s)
Baga-ma in boala :) :twisted:
|
mortala ultima vectra ti-a iesit beton! mai marfa decat aia portocalie.
bishop... nu cred ca ai facut bine postand pozele... mi-e ca o sa te vizitez la spitalu` 9 :lol: :lol: :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
Ba frate ultima e rupere, bine ca e identica cu a mea si pot sa ma inspir. :lol:
|
:)
Tot respectul !
|
Hai Luca pune-ti ideile in practica,fa-ti treaba si pune poze cu masina \"aranjata\" real. :joy: :joy: :D
|
Lasa`l pe om sa se concentreze.... :)
|
Usor de zis greu de facut. Acum sunt in perioada de strangere, ca nu pot sa iau acum un spoiler si peste cateva zile altu.
Dar lasa ca ajung eu acolo mai devreme sau mai tarziu. :wink: |
:boogy: Exact aia portocalie nu e facuta de mine! Am luat si vento!
|
aha, am inteles, ori`cum si aia e superba.
|
Mai,suntetzi profi,mai ales XxDadixX ...mane,lucrezi la ceva firma specializata pe grafica 3D ?
|
Tre sa zic si eu un bravo pt DADI,
poate ar trebuii sa-ti faci un portofoliu cu masini tunate, si sa-l prezinti pe la diverse firme in domeniu poate cine stie te angajeaza designer la ei |
Ar fi ceva. Dar ofertele se lasa asteptate :) Nu lucrez niciunde deocamdata. Mai am ceva de pus la punct pe urma ma gandesc. Daca gasiti voi ceva anuntati-ma!!
|
de ce nu lucrezi ma ?
nu ai unde sau nu ai nevoie. oameni care sa faca VT nu se prea cauta :) da oameni care cunosc adobe si corel da,asa ca nu stiu cum de nu ai gasit de lucru bafta. |
Aham...cam asa e.Peste tot sunt anunturi de genu : \"Experienta in Acrobat....\" :) . Cred ca ai castiga bani frumosi.
|
Frate astept breck-ul meu ca de abia astept!!! (Dacia B-..-MAP)
|
Re:
Quote:
B-85-MAP sau B-86-MAP??? |
Da Man te intzeleg ca sunt anunturi da prin bucuresti. Pe mine ma intereseaza zona HD, Deva. Tzie tziar conveni sa lucri in Hd de ex si tu sa stai in B.
Maibunu daca vrei sa-ti fac dacia ai 2 optiuni. 1: O fac pe poza care mi-ai trimis-o dar atunci nu va parea prea reala pt ca poza ta e jalnica in privinta calitati si tot ce pun pe ea se observa o diferenta ff mare. 2 Trimitzi si tu ca toata lumea de aici o poza calumea si o sa-mi fie si mie mai usor sa potrivesc culorile si o sa fi si tu mai multumit cu rezultatul! |
3 Attachment(s)
Esti meseriash xxDADIxx, pe cuvant... Respectul meu total !!!!
Uite si masina mea pe cand arata jalnic... Acum arata si mai si... :wink: |
Dadi... m-ai uitat? :D
|
Hondare jentile pe care le ai in prima imagine sunt reale?
Daca da,de ce ai renuntat la ele apoi?Arata bine cu ele. |
Pe ala din prima poza le are acuma...
|
Nu te-am uitat dar nu e chear asa de simplu. unii au noroc si gasesc repede o poza din pozitia respectiva unii nu imediat.
|
Nu te-am uitat dar nu e chear asa de simplu. unii au noroc si gasesc repede o poza din pozitia respectiva unii nu imediat.
|
Dadi,daca te rog ceva,mi-ai putea modifica o Skoda Octavia (dar discret,fara neoane,eleronu` cat oceanu`... )? itzi pun poza aici sau tzi-o trimit prin email ?
|
1 Attachment(s)
Uite aici o octavia. O facusem mai demult pentru cineva tot din Ro. Daca o vrei pe ata trimite-o prin mail. Oricum o sa pun si poza initiala. Ca sa nu se incarce forumul asta cu 2 poze de acelasi fel!
|
Dadi : respect mane,da` pt.mine ar fi ideal verde caroseria...a ?
|
nah uitati aici adobe photo shop 8
Code:
https://d9.yousendit.com/C/C7F0AA7C0A3A9C10A886AED267AC58F2/Adobe Photoshop CS v8.0+Crk.rar |
File Transfer: Incorrect link :?
|
Speedy linku e stricat
|
hahaha...speedy numai link-uri bulite pui :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning