![]() |
re: Tico - VN 04 RAB
cine ma poate ajuta va rog ? daca pun colant negru pe cupola depasesc limita de 30% ? adica tre sa merg la RAR ? multumesc .
|
Daca pui doar pe cupola nu ai cum sa depasesti cei 30%...dar daca vrei sa nu se ia capetele de creta de tine mai bine treci pe la RAR si omologheaza nu cred ca dureaza mult si pretul este unu cat de cat acceptabil.:)
|
Undeva la 100-150 lei stiam ca e de trecut in carte sa ai doua culori, si dupaia faci masina in ce procentaj vrei tu in alea doua culori :)
|
frumoasa masina
ce raza ii catelu'?:D |
bichon maltez:ciggy:
|
@liviu(B-99-SAA) Nu fii asa rau cu el :D arata bine masina, mie imi place, dar la fel ca si mine are aceeasi problema...trebuie coborata, doar ca el are jante mai mici pt el e mai usor :D
@rat legat de clantanit de dinti eu ce sa mai zic cu amortizoare tun, jante pe 15 si talon 45% din 195.... Prezoanele noi au acelasi unghi de inclinare pe con ? Cam cat m-ar costa si pe mine unele? Da-mi pe PM daca e. Mersi Spor la modificat in continuare, jantele imi plac la nebunie :D |
5 Attachment(s)
legat de piulite treaba-i foarte simpla . cumperi prezoane normale de la orice parc de dezmembrari si mergi cu ele la un strungar bun , si-i spui sa taie partea filetata si la capul ce-a ramas sa dea gaura si sa fileteze . ajunge mult mai ieftin decat sa ti le faca de la zero cu materialul lui . oricum materialul de prezon e mult mai bun . daca vrei sa cumperi dupa net e o firma pe la cluj dar te cam ajunge vreo 2 mil .
|
Quote:
|
dai o piulita de-a ta si masoara el ca de aia e strungar :D
|
Frumos mai e si in realitate l-am admirat putin astazi in trecere :)
|
piulita -M 10 * 1,25
|
4 Attachment(s)
azi am mai gasit un pic de timp liber asa ca m-am mai jucat un pic cu taurasul . in primul rand fiind uituc un pic i-am pus un clopotel pt avertizare lumini aprinse , apoi o bobina deschidere portbagaj la "boton" , o lampa iluminat in portbagaj si am reusit sa leg in sfarsit stopul frana de pe placa haion .
|
Quote:
|
LA MULTI ANI FRATILOR ! Anul asta sper sa-mi aduca mosu un micut fratior ptr al meu tauras . un mic e30 din 87' . astept finantele deocamdata undeva la 15-20 .......
|
Re: Tico - VN 04 RAB
3 Attachment(s)
stie cineva ce s-a mai intamplat cu asta micu ? nu l-am mai vazut de mult pe forum si m-ar interesa , el sau vreun fratior de-al lui .
|
5 Attachment(s)
l-am gasit pe asta micu si e pe drum :D
in plus noi achizitii un set de praguri noi noute ca era nevoie , distantiere pt puntea fata ca atingeau rotile un pic la viraj maxim , un volan micut dragut , dar din pacate le voi monta pe la vara ca mai am putin si tre sa plec un pic , vreo juma de an asa ca acum taurasul se odihneste intr-o curte pana la o noua revedere :cry: . |
Deci prin toamna o sa avem un tico turbat prin oras?:D
|
Ce ordonat le-ai pus acolo!
Imi place si sunt curios ce o sa iasa. Spor la treaba. |
Salut!! Foarte tare treaba cu transplantul care il vei face...Am auzit si citit mult despre acest motor...Abia astept sa vedem ce iese..Spor la treaba!!!
|
nu le-am asezat eu asa acolo , sant pozele de cel ce mi-a vandut bijuteria . azi sau maine ajung toate la mine . revin cu poze noi :D .
|
Quote:
2. Sunt curios daca motorul mai e in toate mintile si daca se mai gasesc piese ca si pe mine ma batea un gand sa il iau :D 3. Electrica la el nu o ai? inclusiv calc motor si calc turbo (nu le vad in nici o poza) 4. Bafta la transplant ! |
Haideti sa nu creiem confunzie:
1) Motorul pozat in casa nu este de mine , eu l-am tinut la garaj, Guashe a bagat motorul in casa ... nici nu cred ca putea face altcineva lucrul asta. 2) Motorul are mici lipsuri acuma, dar in rest e ok, noul proprietar o sa vada cand il ridica de la coletarie, ca nu au gap segmenti, ca nu bate, se invarte frumos si lejer, chiulasa este in stare foarte buna, e planata si are porturile marite. Piese se gasesc noi in anglia cate vrei , efectiv orice se gaseste chiar si chiulasa noua , axe cu came sport si multe alte .(http://www.camskill.co.uk/m6b0s0p0/D...nd_Accessories) 3) La electrica lipseste instalatia propriuzisa adica cablurile in rest 90% din senzorii sunt si ECU este. Calculator de turbina ... :)) ... ce poti gestiona electric la o turbina full mecanica ? Aviz, daca dai axele cu came jos , noteazale ca sunt diferite admisia de evacuare si pe urma nu prea ai cum sa le deosebesti. |
Am zis si eu, nu stiam sigur...banuiam ca este turbo mecanic. Daca se gasesc piese, atunci deja suna f interesant!
|
intradevar motorul este asa cum a spus thenzo adica este chiar foarte ok dar cu mici lipsuri pe care voi incerca sa le remediez din pacate cand ma voi intoarce pt ca maine i-mi iau ramas bun de la romanica . intre timp daca stie cineva ceva de vreo instalatie electrica si ma poate ajuta ....:D , multumesc mult . multumesc pt atentionarea la axele cu came , am observat ca nu sunt identice da din pacate nu am avut mult timp la dispozitie sa-l studiez mai bine .
asa ca baieti ce sa mai zic , multa bafta , la mai multi km , sanatate si sa ne auzim in vara cu bine . sanatate tuturor . ps > taurasul a mai primit si un volan frumos , doua praguri noi si sper sa ajunga pana diseara si o pompa electrica de benzina . |
din afganistanul "insorit" rat_lycu va transmite salutari la toti posesorii de bijuterii numite tico . din pacate mai am vreo trei luni si ceva pana sa intru si eu inapoi in gasca celor cu cele mai frumoase masinute . taurasul meu inca hiberneaza si mie tare dor de el si de soselele noastre . pana atunci va urez km cat mai multi si in siguranta . sanatate tuturor . ps : daca stie cineva pe undeva vreun turometru pt taurasul meu si ma poate ajuta .... multumesc .
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:18. |
- Copyright 2026 4Tuning